::say something : 293 ::born this way : 2014. Apr. 12. Age : 32 ::where we belong : a Hollis egyetem Sigma házában megtalálsz ; ) ::one day : I hate everything about you... why do i love you? ::wayfaring stranger : ζ ○ sweet disaster ○ ζ
Sigma
Tárgy: Chet Skyler's House Kedd Ápr. 29, 2014 10:00 am
•••
Alyssa C. Grey
::say something : 40 ::born this way : 2013. May. 11. Age : 30 ::where we belong : Palm Bay ::wayfaring stranger : ► Miss Grey
Sigma
Tárgy: Re: Chet Skyler's House Kedd Ápr. 29, 2014 12:26 pm
Kivettem egy hét szabit a suliból és a családomtól is. Azt mondtam nekik, hogy az egyik barátnőmmel elmegyünk egy fesztiválra és majd egy hét múlva jövök. Mondanom sem kell, hogy Coop nem hitte el a kis mesémet, amihez még alibit is gyártottam, ezért meg kellett ígérnem, hogy mindegy mikor hív, nekem fel kell vennem a telefont. De a töltőmet "véletlenül" otthon hagytam. Naná hogy nem akarok olyankor is vele csacsogni, mikor Sky-al lehetek végre. Igen vele és nem mással. Valószínűleg a bátyám is jól tudja, hogy sosem jártam még fesztiválon. Ezt viszont még neki sem mondhatom el. Valószínűleg nem értené meg. Biztos a sz*rt is kiverné Chet-ből, ha ezt megtudná. Amennyire óv engem, semmin nem csodálkoznék. Most is megkértem Bell-t, hogy legyen a társam ebben. Befizettem egy hétre az egyik spa-ba. Egy hétig kényeztetik és azt csinálnak amit szeretne. Én is elmennék egy ilyen helyre, de azt hiszem ez a hét lesz életem legszebbje így is.
Bell-el megbeszéltük, hogy csak egy másodpercre áll meg Sky házánál míg kiszállok, majd hajt is tovább. Hátha a tesóka követne, de kétlem. Azt hiszem valami találkája volt ma vagy mi. Korábban is ment el otthonról, de hát nála semmit nem lehet biztosra tudni. Szóval még a kocsiban elbúcsúztam a barátnőmtől és minden a tervek szerint történt. Lelassított a háznál, én kiszálltam, küldtem neki egy puszit, majd a sporttáskámmal együtt beszaladtam pár fa takarásába, míg elhajtott. Mély levegőt vettem, majd megfordultam és elindultam a bejárati ajtó felé. Szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek, bár tagadhatatlan, hogy a hívása eléggé sokkolt. Azt hiszem úgy két percig meg sem tudtam szólalni utána. Nem tudtam arról, hogy van egy lánya és ezek szerint akkor egy felesége is, mármint hogy elvált. Ezek olyan információk, amiket én is szeretek tudni, ha valakivel összejövök. Biztos tett rájuk utalásokat, de sosem gondoltam arra, hogy harminckét évesen már volt feleséggel rendelkezik. Ilyen fiatalon általában házasodni szoktak, nem elválni. Kicsit sajnálom őt, de biztos vagyok, hogy nem akarná, hogy bárki is így érezzen iránta. Mosolyogva lépek az ajtó elé, majd nyomom meg a csengőt. Megigazítom a ruhámat. *lásd lentebb belinkelve* Zakatoló szívvel várom hogy kinyíljon előttem az ajtó és belenézhessek azokba a jól ismert kék szemekbe, melyekben úgy imádok elvezni. És már megint harapdálom az ajkamat.
▲ Other: [You must be registered and logged in to see this link.] ▲ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ▲ note: Nem a legjobb, de remélem tetszik ... és kinyitod azt az ajtót