HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 T.J. Szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

T. J. Eisenberg
::say something : 15
::born this way : 2014. Apr. 26.
Age : 24
::one day : Whether 'tis nobler in the mind to suffer The slings and arrows of outrageous fortune, Or to take arms against a sea of troubles, And by opposing end them?
::wayfaring stranger : ghost of a boy who had to live in the shadows

Theta


TémanyitásTárgy: T.J. Szobája   Vas. Ápr. 27, 2014 5:29 am


Lys és T.J.


[You must be registered and logged in to see this image.]
A tenyeremet néztem.  A seb rajta elég hosszú volt, széles nem annyira, de rendesen vérzett, ezért be kellett közötnöm valami ronggyal. Az ágyamon feküdtem, a plafont nézve, közben bele-bele ittam az üvegbe, melyet sebes kezemmel szorítottam. Eléggé elkábultam már tőle, de részeg nem voltam. Ahhoz túlságosan fájt az arcom, az ütés helyénél. Ja, kimentem és igen, valaki bemosott egyet, csak úgy. Vagy talán azért, mert egy pasival az utcán smároltunk, ki tudja, én nem, nem is érdekel, csak kicsit fáj. Mert persze minden heteró pár azt csinál egyébként, amit csak akar, ha a másik gatyájába nyúlnak, még az is teljesen oké, sőt, nagyon szexi, de nálunke gy csók az ocsmány.
De én megérdemeltem, egy kicsit beállhattam táncosnak a klubba, csak egy éjszakát, és az érzés... olyan... fontos volt. Hogy ők néznek és tetszem nekik. Nekik tetszem. A fiúnak, aki méginkább ismer, miért nem?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Azért, amilyen vagyok? Dehát ha velem lenne nem innék!
A palackra nézek. Le van szarva. Felálltam és kikotortam egy kis csomagot a párnahuzatomból, a tartalmát az üvegasztalra szórtam, kis keresgélés után a hitelkártyámmal csíkokba rendezgettem őket, és kerestem pénzt, amivel fel is szívhatom. Ott álltam előtte, és nem ment. Pedig kéne. Már évek óta szeretem őt, és semmi, akár a plüssmacimat is szerethetném ennyi erővel. Ez legalább bodloggá tenne. Fogcsikorgatva forgattam szemet, előkotortam a telefonomat.
- Lys, átjönnél? Csak nyiss be - Nem vártam választ, semmi. Csak kinyomtam. Mély levegőket vettem, csak addig kellett kibírnom, míg ide nem ér. Belemártottam ujjamat és lenyaltam... basszus, Lys gyere már! Hirtelen hátráltam, fel az ágyamra, felhúztam a lábaim, összekulcsoltam körülötte a kezem, homlokom neki nyomtam és csak a légzésre figyeltem, nem szabadott visszamennem, nem akartam drogos lenni, csak Cole-ra vágytam. De végül feladtam. Lecsúsztam az ágyról, az asztalhoz sétáltam, ujjaim az anyagba mártottam. Anyám szánalmas és gyűlölöm őt. Képtelen segíteni rajtam, mikor csak erre lenne szükségem! Mert, hogy a testvérem... na persze, de nem vérszerinti! Még csak nem is félig, semennyire nem, csak névlegesen. Le van ejtve az egész! Lehajoltam...

Δ Music:[You must be registered and logged in to see this link.] Δ Words: x Δ  Note: Gyere gyere o.o
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Alyssa C. Grey
::say something : 40
::born this way : 2013. May. 11.
Age : 24
::where we belong : Palm Bay
::wayfaring stranger : ► Miss Grey

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: T.J. Szobája   Vas. Ápr. 27, 2014 8:10 am


T.J. & Lys


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Ziziii, neee, kérlek ne csikizz!! - kapálózok az ágyon, miközben Zivon azon van, hogy rávegyen figyeljek oda jobban a pszichológia beadandóra. De most képtelen vagyok figyelni. Reggel óta rossz érzésem van és nem tudom miért. Nem tudom hova tenni és csak erre tudok koncentrálni. Biztos vagyok abban, hogy Zic is érzi ezt rajtam. Már nem is tudom hogy alakult ki köztünk ez a ... nem is tudom pontosan milyen viszony.
Segít féltékennyé tenni a volt fiúmat és őt sem zaklatják a hisztis csajok. Kölcsönös segítségnyújtás. Plusz segít a pszicho anyagban és a bátyám nem zaklat velem. Kínosabb lenne tőle segítséget kérni ebben. Bár ő még Zic-ről sem tud. Mi okom is lenne elmondani neki bármit is. Elég így is, hogy azt hiszi T.J. a pasim, mert elég sűrűn nálam alszik és sokat lógunk együtt. Ugyan azokra az órákra járunk, szak is stimmel. Tény, hogy az egyetem első évében végig bele voltam zúgva, de végül elmondta nekem, hogy ugyan abban a csapatban játszunk. Nem mondom, hogy letörte volna az érzéseimet, de tény, hogy onnantól próbáltam eltávolodni tőle ilyen szinten. Ugyan úgy a legjobb barátomnak tartom és egyszerűen imádom. Csak néha nem értek egyet azzal amit tesz.
Miért jó az, hogy éjszaka kioson egy bárba és hagyja, hogy tök idegenek fogdossák és azt tegyenek vele amit csak akarnak. Lehetne egy kicsit körültekintőbb vagy mi, mert én meg aggódhatok érte minden egyes alkalommal, ha elhagyja az egyetem területét.
A múltkor is nem voltam mellette és kórházban kötött ki. Manapság sajnos egyre kevésbé biztosítás melegnek lenni. Sajnálom is őt. Nem azért, mert a férfiakhoz vonzódik, hanem mert ennyi fájdalmat kell megélnie nap mint nap. Csodálom is a kitartását, de támogatom is őt. Számíthat rám amíg világ a világ.
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Mert különben mi lesz? - Zic csak azért sem hagyja abba a csikizést én meg már alig kapok rendesen levegőt.
- Különben semmi, de nem fogok tanulni az tuti. - incselkedek vele tovább, miközben egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Legutóbb nagyon megszívtuk ezt és félek, hogy ismét ugyan az a helyzet fog bekövetkezni. Félek egy komolyabb kapcsolattól, akárhogy is szépíteném a dolgokat.
Azonban a telefonom életmentő szerepet tölt most be. Ahogy Zic ajkai az enyémhez érnének, megszólal a már jól ismert csengőhangom. Szeretem David Guetta Titanium című számát, de csak egy valakinek állítottam ezt be. Szinte lelököm magamról Zivont és már a fülemnél is van a telefon.
Időm sincs beleszólni, mert elsőre hangját hallva megáll bennem az ütő is. Szívem hevesen zakatolni kezd, mintha rátalált volna a megoldásra, mely egész nap benne motoszkált. Amint észhez térek ő már letette. Kiejtem kezemből a készüléket, majd lebucskázik az ágyról és a padlón landol.
- Ne haragudj Zic, de most el kell mennem. Maradj ameddig akarsz, majd zárd be légyszi az ajtót. A kulcsot majd ideadod valamikor. - hadarom el, de mondandóm végére érve már a folyosóról szólok vissza. Minden erőmet lábaimba összpontosítom és futok ahogy csak tudom.
- Uram, add hogy ne legyen baja! Kérlek! - motyogom magamban és még akkor sem állok meg, mikor egy elsőévest fellökök az udvaron. Csak a könyvei repültek ki a kezéből, azt meg túléli.
Beszaladok a theta épületébe, majd fel a lépcsőkön, végig a folyosón, majd szinte berontok a szobába. Szívem továbbra is zakatol és a szemeim elé táruló látványtól összeszorul. Szemeimbe könnyek gyűlnek. Belököm magam mögött az ajtót.
- T.J. mit csinálsz? - hangom remeg akár csak testem. Odaszaladok hozzá és akár tetszik neki akár nem félresöpröm az anyagot az asztalon. Nem érdekel mennyi volt, de nem hagyom, hogy újra olyan állapotba kerüljön, mint a múltkor. Nem akarom elveszíteni és tudom, ha hagyom neki ... vagy később jövök megteszi és ... nem akarok belegondolni. Rémálmaimban még minidig őt látom a kórházi ágyon és ...
- Jézusom, mi történt veled? - ismét megverték. Komolyan bűntudatom lett. Megint nem vigyáztam rá és nem voltam vele.
- Ismét cserben hagytalak ... - lehajtom fejem és óvatosan megfogom a kezét.

▲ words: ### ▲ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ▲ note: Úgy szeretleeeeeeek *-* ♥
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
You say always what you feel,
and you make always what you think.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://reita-chan.tumblr.com/
avatar

T. J. Eisenberg
::say something : 15
::born this way : 2014. Apr. 26.
Age : 24
::one day : Whether 'tis nobler in the mind to suffer The slings and arrows of outrageous fortune, Or to take arms against a sea of troubles, And by opposing end them?
::wayfaring stranger : ghost of a boy who had to live in the shadows

Theta


TémanyitásTárgy: Re: T.J. Szobája   Vas. Ápr. 27, 2014 9:43 am


Lys és T.J.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Hogy miért hívtam azonnal Lyst? A válasz nagyon egyszerű... Nem egyszer próbáltam már meg végezni magammal, mikor hogy, volt, mikor szándékosan, és volt, hogy véletlenül. Lőttem már túl magam, ütött már el autó, és estem már le lépcsőről, a szándékosabbak pedig sokkal ocsmányabbak voltak. Ha egyet szívok az anyagból, és utána behergelem magam a családomra gondolva, arra, ami történik velem, újra és újra lehajolok, és megint túllövöm magam. Nem szeretném. Nem magam miatt, és nem a családom miatt, hanem Lys miatt, mert tudom, mennyire magára veszi és megbántódik. Pedig ez nem ellene van, hanem az anyám ellen, aki csak a munkájával és a férjével törődik, vagy a sok homofób ellen, akik megutáltatják magammal saját magamat. Mikor én elfogadtam, hogy meleg vagyok, nem próbálkozom a másik oldallal, mert nem lennék boldog, és igen, ezért kinéznek, de az a helyzet, hogy nem lehetek az, aki nem vagyok.
[You must be registered and logged in to see this image.]
De halott sem akarok lenni, márpedig én magamtól nem tudok leállni, Lys kell nekem, szükségem van rá, nagyon szeretem őt, egészen biztos, hogy ha fiúból lenne, akkor nem csak Cole keringene állandóan a fejemben, hanem ő is. Mondjuk most is ott van, mert szeretem magamhoz ölelni őt, érezni teste melegét az enyémen, a törődést és a szeretetet. Olyan számomra, mint a nővér, akit sosem kaptam meg. Ha a karjaiban tart nem érzem magam rossznak, vagy mocskosnak, mert ő megtisztít, már azzal, hogy hozzám ér. És amennyire én bújós vagyok, mint egy cica, annyira jó, hogy ő hajlandó szeretgetni. Igénylem a törődést, amit ad, mint egy szomjazó a vizet a sivatag közepén. Sokkal nagyobb gyerek vagyok, mint amilyennek tűnök. Még most is, mikor úgy teszek, mintha nem érdekelne, nem fájna, hogy megütöttek azért, ami vagyok, belül mégis szétszakadok újra, mint ilyenkor mindig, és ő, Lys az, aki összerak, tartja bennem az életet és a reményt.
Végre berobbant, időben, még mielőtt elérhettem volna az asztalig, az anyag már le is repült róla, és nem fájt a szívem utána, de tekintetem üveges, ezzel rejti el a fájdalmat, amit belül érzek, a tüzet, ami égeti lelkemet, a bűntudatot, hogy meleg vagyok, hogy más vagyok, mint a többiek. A szégyent, hogy ezen képtelen vagyok változtatni... és a mély fájdalmat, ami rosszabb volt az összesnél; hogy a szerelmem, akiért megveszek, nem szeret, és mégis ott kell laknom vele, mellette, együtt, minden nap látnom, hogy öltözködik-jön-megy és boldog.
- Felejtek - lehelem a választ, örülök neki, hogy nem vagyok részeg, már csak az kéne. Látom, mennyire fáj neki így látnia, nekem meg fáj ők így, sírás közelében. Megsimogatom az arcát becsavart kezemmel.
- Csak elmentem, egy srác megcsókolt, és egy másik... egy másik meg behúzott, nekiestem a kerítésnek és végigvágtam vele a kezem - Magyarázom el neki nagy műgonddal a helyzetet. Nem húzom el tőle a kezem, csak megfogom az övét, közelebb megyek hozzá. Ő lát engem. Nem úgy, ahogy mások. Látja, mennyire össze vagyok zuhanva, hogy tartásom megroggyant és szememben most nincs semmiféle csillogás.
- Nem a te hibád, Lys... nem lehetsz mindig mellettem, nem védhetsz meg mindenkitől, épp elég, ha magamtól megteszed. - Elhúzom a kezem, karba fonom, mintegy saját testem védelmezésére. Kicsit remeg a testem, érzem hullámzani a depresszió éjfekete vértengerét, ami a vért követel, a sajátomat, érezni akarja, ahogy megfizetek a társadalomnak azért, ami vagyok.
- Csak nem vagyok ide való. Nem az vagyok, akinek lennem kéne, simán el vagyok cseszve, és nem te tehetsz róla, hanem én, mert őket szeretem... mert Cole-t szeretem... - Leeresztem a karom. Minek is védjem magam? Megérdemelnék mindent, amit csak kapok.
- A középkorban simán megölték a melegeket, tudod? Lehet, jobb volt nekik - Nevetek fel halkan, keserűen. Az üres üveg felé nézek. Nem mondanám ki, amit gondolok, ha nem ittam volna meg. Lassan fordulok vissza, felé.
- Aludj velem... félek egyedül maradni - Félek magamtól. és a démonoktól a fejemben.


Δ Music:[You must be registered and logged in to see this link.] Δ Words: 628 Δ  Note: Ne hagyj magamra, szeretlek <3
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Alyssa C. Grey
::say something : 40
::born this way : 2013. May. 11.
Age : 24
::where we belong : Palm Bay
::wayfaring stranger : ► Miss Grey

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: T.J. Szobája   Vas. Ápr. 27, 2014 12:07 pm


T.J. & Lys


[You must be registered and logged in to see this image.]
Mintha egy kést döftek volna belém, mikor megláttam T.J.-t. Eddig azt hittem, hogy sikerült leszoknia a drogokról, hogy már jobban van. De ezek szerint az csak a látszat volt. Még engem is átvert, noha nem szándékosan tette. Én voltam azt hiszem naiv és figyelmetlen, amiért nem vettem észre a jeleket. A jeleket, amik minden alkalommal ott bujkálnak a tekintetében, mikor nincs jól.
Mély levegőt veszek, ahogy ujjait érzem kezem körül. Valószínűleg már kínomban egy apró mosoly jelenik meg szám bal sarkában, ahogy megteszi ezt és közelebb jön hozzám.
Emlékszem, régen iszonyat zavarban voltam a közelében. Elég volt az, hogy elment mellettem, vagy a távolból rám mosolygott. Ajj, vagy csak észrevett. Mikor még tudatlan voltam és hiszékeny és könnyebb volt elképzelni azt, hogy én is tetszek neki, mint azt, hogy sosem fognak engem szeretni. Mostanra ez megváltozott. Pont fordítva lett. Tudom, hogy sosem tetszettem neki úgy mint nő és nem hiszem, hogy a közeljövőben bárki is szerelmet vallana nekem. Zico-nak egyenesen nem fogom hagyni hogy megtegye.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Az első év felénél tudtam csak meg, hogy meleg, de a szeretet iránta még így sem múlt el. Talán még ma is képes vagyok felidézni azt az érzést magamban, ha ragyogó tekintettel néz rám. De olyan keveset látom mostanában a vidám T.J.-t. És úgy hiányzik. Az a vidám srác, aki mindig hozott nekem cukorkát ebédhez, de magánál mindig tartott egyet, hogy vele legyek akkor is mikor nem vagyok ott. Annyi minden történt azóta.
Mindketten sokat változtunk, a világ pedig továbbra is ugyan olyan maradi, mint amilyen pár száz-ezer évvel ezelőtt volt. Képtelen elfogadni azt, ha valami vagy valaki más mint ők. Miért van az, hogy az elfogadhatóbb, ha két nő smárol az út közepén, mint az, ha ugyan ezt két pasi csinálja? Mennyivel másabb? Most őszintén ... Szánalmasak azok a normák, amiknek az embereknek meg kellene felelniük.
- Ez nem felejtés. Ez önmarcangolás. - lehunyom szemem és arcomat tenyerébe simítom. Úgy bújok hozzá, mint egy kiscica a gazdájához. Óvatosan megfogom betekert kezét és magam elé tartom, ajkaimhoz emelem.
- Miért nem hívtál? Elmentem volna veled és akkor ... akkor talán most nem lenne egy vágás a kezeden. - suttogom a kötésbe. A monokli viszont piszok szexisen áll neki. Szemeim forgatom saját ostoba gondolatomra és szavaira egyaránt reagálva.
- Tudom, hogy nem védhetlek meg mindenkitől, de szeretném megpróbálni. Nem ezt érdemled. Sokkal jobb ember vagy, mint bármelyik azok közül, akik ezt teszik veled. Még nálam is jobb vagy. - megrémít, ahogy magáról beszél. Megrémít a tudat, hogy talán egyszer nem leszek mellette mikor szüksége lesz rám és ... ő többé nem lesz nekem. Önző vagyok, mert képtelen vagyok és lennék nélküle élni. Mintha csak egyek lennénk. Annyi közös van bennünk, hogy akár a férfi énem is lehetne, vagy a testvérem, az ikertestvérem. Lehet őt jobban megsiratnám, mint a tulajdon bátyámat.
Ahogy azzal viccelődik, hogy a középkorban mit tettek a melegekkel, valami elszakad bennem. Könnyeim útnak erednek, kezem pedig meglódul. Sosem bántottam, sosem ütöttem meg, sosem pofoztam fel, de most képtelen voltam hallgatni ezt a keserűséget, ahogy beszél magáról. Nem fogja fel, hogy amit mond az nekem fáj. Már épp felállok, mikor ismét megszólal. Bólintok párat némán és már célba is veszem a fürdőt. Keresnem kell valami fertőtlenítőt, hogy a kezén lévő sebet elláthassam. Megtörlöm szemeimet, majd a fürdőszobaszekrényben kutatok valami fertőtlenítőt keresve. Biztos kell itt lennie arcszesznek vagy ilyesminek. Belemarkolok a mosdó szélébe, hogy az már szinte fáj és lehunyt szemekkel próbálok egyenletesen lélegezni.

▲ words: ### ▲ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ▲ note: Sosem hagylak magadra ♥
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
You say always what you feel,
and you make always what you think.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://reita-chan.tumblr.com/
avatar

T. J. Eisenberg
::say something : 15
::born this way : 2014. Apr. 26.
Age : 24
::one day : Whether 'tis nobler in the mind to suffer The slings and arrows of outrageous fortune, Or to take arms against a sea of troubles, And by opposing end them?
::wayfaring stranger : ghost of a boy who had to live in the shadows

Theta


TémanyitásTárgy: Re: T.J. Szobája   Hétf. Ápr. 28, 2014 8:32 am


Lys és T.J.


[You must be registered and logged in to see this image.]
"Nem ezt érdemled. Sokkal jobb ember vagy, mint bármelyik azok közül, akik ezt teszik veled. Még nálam is jobb vagy." A szavai... miért mondja? Nem értem, ez az egész... bonyolult, nem érti. Nem vagyok jobb nála, senkinél sem vagyok jobb, mert... milyen szörnyetegnek kell lenni ahhoz, hogy a saját testvérünkbe essünk bele?! Hát hogy lehet ez? De mégsem ellenkeztem vele hangosan, nem, mert nem érné meg, és gyenge vagyok hozzá most már. mégis kifut ajkaimon az igazság, és ennek a jutalma egy nagy pofon. Pedig végig se mondtam. Szerintem ők mázlisták, mert nem a saját kezükkel kell megtenniük, amit ez a társadalom szinte elvár, mintha csak bíztatnák az embert, aki a cirkusz fő látványosságává válna abban a pillanatban és a műsorszám az lenne, ahogy megpróbálja túlvészelni köztük épp elmével és épp testtel, majd lassacskán rájön a bolond, hogy lehetetlen, de addigra már össze van törve szívben és lélekben is, a halál pedig csak egy megváltó csók. A társadalom pedig megbocsájt, mert megfizette az árát.
[You must be registered and logged in to see this image.]

A pofon még ég az arcomon, mikor elmegy. Tudom, hogy ez most fájt neki, de... látnia kéne az én oldalamról, én megpróbálom látni az övéről. Szeretem őt, és nem zavarna, ha soha nem menne el mellőlem, mert tényleg nagyon kedvelem, de az a helyzet, hogy neki is van élete, és nem igazságos, hogy állandóan elrángatom mellőle. Nem kötelező velem lennie, és csak idő kérdése, hogy feladja és itt hagyjon magamra. Azon felül, hogy bele fogok pusztulni a hiányába, az is játszik, hogy egyszerűen semmi nem fog meggátolni abban, hogy hülyeséget csináljak. Azt hiszem, önző vagyok és kegyetlen, amiért azt kérem, legyen ilyenkor mellettem. Leülök az ágyamra, magam elé nézek, és próbálom helyére mozdítani a dolgokat. Nem volt szép, amit mondtam, belátom.
- Lys, gyere vissza! - Kérem hangosabban, hogy biztosan hallja. Tudom, hogy nem folytat végig aktív tevékenységet, szóval csak kidühöngi vagy kisírja magát, akkor pedig jöjjön vissza! Megvárom, míg megteszi, vagy a felszólításomra, vagy magától, és mikor kellő távolságba ér elkapom, lerántom az ágyra, magam alá fordítom és fölé mászom négykézláb.
- Sajnálom, amit mondtam, tudod, hogy nem gondolom komolyan, csak... kicsit kiborultam. Hülyeségeket beszélek össze-vissza, ne foglalkozz vele... - Hajába simítok, majd nyakára és oldalára, lehajolva pedig forró puszit nyomok arcára. Ez egy másik fiúval nagyon szexi lenne, nekem is és neki is, de kettőnk közt ez baráti. Furcsa, mennyivel máshol vannak a határok, ha az ember meleg. Legördülök felőle, és letekerem kezemről a kötést, hogy szabadon hozzáférhessen.
- Majdnem a nővérem vagy... soha nem bántanálak meg, ne haragudj rám - Valami más témát kerestem a fejemben, amiről beszélhetünk, és nem szorítja össze a szívét.
- Viszont volt az egésznek jó oldala is... kaptam egy telefonszámot egy pasitól, aki úgy néz ki, mint Brad Pitt fiatalon - Mosolyodok el rosszfiús mosollyal, és szememben végre élet csillan, huncut, kisfiús fény, ki lehet olvasni; megnézném a srác felsőtestét, vajon hat vagy nyolc kockája van-e, ha egyáltalán létezik olyan.
- Mi a véleményed Cole-ról? -

Δ Music:[You must be registered and logged in to see this link.] Δ Words: 510 Δ  Note: beszélgessünk Cool
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Alyssa C. Grey
::say something : 40
::born this way : 2013. May. 11.
Age : 24
::where we belong : Palm Bay
::wayfaring stranger : ► Miss Grey

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: T.J. Szobája   Hétf. Ápr. 28, 2014 10:00 am


T.J. & Lys


[You must be registered and logged in to see this image.]
Sosem fogok olyan helyzetbe kerülni, mint amilyenben ő van. Ezért nem is tudok rajta úgy segíteni, ahogyan én szeretnék. Azt akarom, hogy végre ő is boldog legyen és ne marcangolja magát csak mert meleg. Igenis helyes meleg és ahogy eddig láttam, a hozzá hasonló fickók szerint is az. Már csak magával a világgal kellene ezt elfogadtatni.
Erősen markolom a mosdó szélét és csak hangja hoz vissza a jelenbe. Megnyitom a csapot, megmosom bő vízzel az arcomat, hogy a sírás nyomai ne látszódjanak, majd egy száraz törülközővel megtörlöm. Miért érzem magam rosszul, amiért felpofoztam? Megérdemelte. Már többször megkértem, hogy ne beszéljen a halálról. Hogy ne érezze úgy, hogy neki az lenne a legjobb. Biztos, hogy abba nem gondol bele, hogy ez könnyebb út lenne a számára, de mindenki másnak fájdalmat okozna. Összetört szíveket hagyna maga után.
[You must be registered and logged in to see this image.]
A fürdőszobaszekrényhez fordulva kiveszem belőle a fertőtlenítőt, amit még a legutóbbi alkalommal helyeztem el benne, majd visszamentem a szobába. Meglepett azzal, hogy elkapott és maga alá fordított. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Ebből a szemszögből még férfiasabbak a vonásai és zavarba jövök tőle. Elpirulok, alsó ajkaimba harapok. Még mindig tetszik. Szívem hevesebben ver és lehetetlenség eldönteni, hogy most megcsókolnám, vagy újra felpofoznám ezért. Mindkettőért újabb bűntudatom lenne, szóval inkább csak figyelem őt és tekintetem nem tépem ki az övéből.
- Most kit akarsz átverni? Magadat, vagy engem? Te is tudod, hogy nem össze-vissza beszéltél, hanem őszintén. - egyfajta segítségért való kiáltás. Nem téveszt meg ezzel, hogy eltereli a figyelmemet közelségével és mű jókedvével. Lehunyom a szemem, mikor megsimogat. Puha érintése jól esik és picit, de csak picit nyugtat meg, mert legalább ma este már nem lesz baja.
- Te ne haragudj rám. Sajnálom, hogy megütöttelek, én csak ... - lehet hogy a barátságunk megromlik azért amit tettem, de nem akarom.
- ... nem szeretnélek téged is elveszíteni. - felnézek rá és figyelem ahogy mellém ül és elkezdi letekerni az anyagot a kezéről. Feltámaszkodok könyökeimre és csak lassan ülök fel. Na jó, most már vigyorogva forgatom a szemeimet.
- Sosem jött be nekem Brad Pitt úgy mint te. - még vigyorgok egy sort, majd leesik mit mondtam. A vigyor lehervad az arcomról, majd gyorsan megfogom a kezét és inkább azzal foglalkozok, hogy ellássam mielőtt elfertőződne.
- Cole-ról? Úgymond ismeretlenül nem igazán tudok róla véleményt mondani, deeee egész helyes. - rámosolygok és egy fertőtlenítővel áztatott vattapamaccsal közelítek a vágás felé.
- Mesélj róla és öhm ... ez most csípni fog. - szólok előre neki, nehogy váratlanul érje a dolog. Azt viszont nem tudom biztosra hogy kicsit fogja-e csípni vagy nagyon.

▲ words: ### ▲ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ▲ note: Akkor beszélgessünk Razz ♥️
[You must be registered and logged in to see this link.]


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
You say always what you feel,
and you make always what you think.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://reita-chan.tumblr.com/


Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: T.J. Szobája   

Vissza az elejére Go down
 

T.J. Szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: Theta Ház :: Első Emelet-