HOLLIS UNIVERSITY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (54 fő) Hétf. Nov. 18, 2024 3:19 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Végzet Ereklyéi
Sonja Wales EmptyPént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Sonja Wales EmptyKedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Sonja Wales EmptyCsüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Sonja Wales EmptyCsüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Sonja Wales EmptySzer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Sonja Wales EmptySzer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Sonja Wales EmptyPént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

Sonja Wales EmptyPént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Sonja Wales EmptyPént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern

Megosztás

Sonja Wales

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Vendég

Vendég

Sonja Wales Empty
TémanyitásTárgy: Sonja Wales   Sonja Wales EmptyCsüt. Jún. 20, 2013 5:33 am

Sonja Elizabeth Wales
Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.

19;kappa;Claire Holt;kapcsolatban;Sonja vagy S;

Kívül édes, belül véres, az ellenségeim csak ezzel jellemeznek. Őszinte vagyok és makacs. Szerintem mindenkinek kijár az, hogy valaki megmondja neki őszintén mit gondol róla. Na ez az, amit nagyon sok ember nem szeret bennem, de nem érdekel. Én el tudom magamat foglalkoztatni a magam dolgával így annyira nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam. Mindenkinek meg van a véleménye és én ezt becsületben tartom. Tudom, hogy rossz embernek tartanak sokan, de pont lesz...rom. Egyedül a tesómmal vagyok el úgy igazán és a legjobb barátaimmal, akik közül talán egyet sem mondhatok a legjobb barátomnak de mi így nevezzük egymást. Ők azok, akikkel lazán el tudok menni egy hosszabb bevásárló körútra mert nem unják halálra magukat velem. A kedvenceim az ékszerek és a magassarkú cipők. De mindig pontosan a legújabb divat szerint öltözök ez egy mánia nálam, viszont ennek ellenére többször is felveszek egy ruhát nem dobom ki egy használat után. Néha tudok cuki lenni másokkal, akiket annyira nem ismerek, de ez nagyon ritkán megy. De nem sajnálom. Sokan vannak, akik félnek tőlem vagy utálnak, ki tudja. Azt tudom, hogy imádok bulizni és anno pasizni is nagyon szerettem, de most szerelmes vagyok és csakis azzal az egy fiúval pasizok.

Szombat este volt. Minden magam korabeli lány nagyban készül a buliba, de ma valahogy nem volt kedvem bulizni, mert vonzott az ágy pihe-puha érintése. Nem tudom mi az oka annak, hogy ennyire elhagytam magam ma estére. Minden hétvégén iszunk a barátaimmal valahol, de most nem ment. Hanyatt dobtam magam az ágyon és bámultam a plafont, de nem adott erőt egy kimerítő partira, inkább csak elvette azt. Már egészen elálmosodtam a falam bámulásában, amikor megcsörrent a telefonom. Nem tudom, hogy hol csörgött, mert mikor hazajöttem csak úgy ledobtam valahova a táskámmal együtt. Mentem a hang után, majd anélkül, hogy megnéztem volna, hogy ki az felvettem.
- Halló! - meglepően álmos hangom volt. Beleszül egy ismerős hang és máris jobb kedvre derültem és frissebb lettem egy kicsivel.
- Szia kicsim! - szólt bele az én szívtipró szerelmem Jake. Ő volt az, aki mindig megnyugtatott, már csak a hangja is elég volt nekem a teljes lelki békéhez. Kiegészítettük egymást. Igaz, hogy csak fél éve, hogy együtt vagyunk, de valami azt súgja, hogy ő a nagy Ő-m. De aztán ki tudja, majd meglátjuk, hogy ő lesz e az a férfi, aki az oltár elé vezet, vagy olyan lesz aki megcsal és elhagy valaki másért. Na azért remélem az első verzió lesz, az valamiért sokkal jobban tetszik.
-Jake! - lelkesedtem a telefonba, elmosolyodtam, de rájöttem, hogy miért hív és hirtelen megint álmosnak éreztem magam.
- Csak azért hívlak, mert Lucy kérdezte, hogy megyünk e ma a bulijába, nagy számít ránk. Azt mondta feldobnánk a partiját. De szerintem csak nyalizik, meg ajándékot akar a szülinapjára. - ezen elmosolyodtam ismét, de nem akartam elmenni ma sehova. Inkább kettesbe lennék vele.
- Menj egyedül ma én nem akarok bulizni, nem vagyok olyan kedvemben, ne haragudj. - mondtam és bár megbántam, hogy azt mondtam, hogy menjen egyedül, mert akkor oda a kettesben töltött esténknek, de nem akartam önző lenni, ha akar bulizni hát menjen én nem tartom vissza.
-Akkor negyed óra és nálad vagyok. - letette. Nem igazán értettem, hogy ezzel mit akart. Nem akarok buliba menni, de mégis idejön. Most kajakra nem értem mit akar. Levettem a cipőmet, mert már leszakad a lábam a magassarkútól, de annyira jól néz ki. Szépen beraktam a helyére és átöltöztem valami laza cuccba jelezve Jakenek, hogy én nem megyek ma már sehova.
Fél óra telt el és kopogtam az ajtómon. Jake jött kínai kajával a kezében. Akkor nem megyünk sehova együtt leszünk este.
- Szeretlek! - mondtam könnyes szemmel, amit nem értettem, mert nem akartam sírni, talán az örömtől jöttek elő. Megöleltem és leültünk megenni a kaját.
- Annyira mázlista vagyok veled. - mondta nekem,de ezt sem igazán értettem. Megcsókoltam és itt jött az a rész, amit nem részletezek.
Reggel felkeltünk egymás karjai között és ez mindennél jobb volt. Minden szombat esti partinál, minden piálásnál jobb volt a csajokkal. Ez volt a mi pillanatunk, amit még vagy százszor sőt ezerszer át akarok vele élni.

Viki;3 év;17;-;

Vissza az elejére Go down

Sonja Wales

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: ooc :: archívum :: Előtörténetek-