HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Jillian Faye Hawthorne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Jillian Faye Hawthorne   Szer. Május 14, 2014 10:06 am

Jillian Faye Hawthorne

A girl can do what she wants to do and that's what I'm gonna do an' I don't give a damn 'bout my bad reputation


Teljes név: Jillian Faye Hawthorne (Goodwin)
Becenév: Jill, Faye
Születési hely és idő: Gold Coast, Ausztrália, 1996. 07. 07.
Play by: Emma Stone
Csoport: Civilians
Érdeklődési kör: A festészet az a terület, amivel a legjobban tud kommunikálni. Nem szeret magáról beszélni, de a festményei sok mindent elárulnak annak, aki tud olvasni a sorok között. Illetve... elárulnának, ha megosztaná őket a világgal. Graffitizik, igazán művészi nyomokat hagy szerte a városban nagyon ügyelve arra, hogy ne bukjon le. Nagyon szeret háromdimenziós krétarajzokat készíteni, sok idejébe telt, míg elsajátította ezt a technikát. Nagyon érdeklik az emberi viselkedések és normák figyelése, sokkal jobban törődik másokkal, mint amennyire ezt kimutatja, hiszen az érdektelenség jó pajzs. Imád olvasni, szereti a történelmet, a horror filmeket és a pszichodrámákat. Érdeklik a pasik, a bulizás, lazulás, a pasik, meg a pasik, meg a bulizás, meg az apja, habár Floridába érkezéséig nem is ismerte, sőt... Sok minden érdekli, felsorolni eléggé hosszú lenne...
Kapcsolat a családdal: Saját bevallása szerint nem tudom, hogy miért született meg, ugyanis az anyjának pontosan annyira kell - látszólag -, mint egy púp a hátára. Soha nem értette, minek hordta ki őt, ha meg már megtette, igazán belefojthatta volna a fürdővízbe, vagy ilyesmi, mindenki élete egy picivel egyszerűbb lenne. Legalább is ő így véli. Nem utálja az anyját, sőt, mindig is nagyon vágyott volna a figyelmére, de igazából azt se érti, hogyan élte meg azt a kort, míg önkiszolgáló nem lett. Egészen hamar önállósodott. Anyai nagyszüleivel minimális a kapcsolata, el van velük, de nem kifejezetten kötődnek egymáshoz. Az apját még nem ismeri, csak látta, egészen kislánynak, azonban titokban nagyon vágyik rá, hogy megismerje, sok festménye van róla, álmokból merített ihlettel. Részben ezért is jött most Floridába, hogy beköszönjön neki, meg... hogy bemutatkozzon.

Ez vagyok én: Hét dolog, amit szeret: Az apját, aki nyilván nem egy dolog, de szereti őt azóta, hogy először meglátta, még kislányként. Belső kényszere szeretni az ismeretlent, akire annyira hasonlít, s akit meg akar ismerni. Szörfözni, félig ausztrál származása miatt nem is csoda, ráadásul ott is élt mielőtt apjához érkezett volna. Olvasni, mert nagyon sok minden érdekli, így nem csak regényeket, de tudományos könyveket is olvas, érdekli a pszichológia és az emberei viselkedésformák. Utazni, bár eddig a távoli utazásokról csak álmodozott, de nagyon sok hely van, ami érdekli. Álmok, mert a jelentésükön gondolkodni igazán mókás. Rókák, mert ha állat lehetne, tuti róka lenne, tulajdonságai és barnásvörös haja alapján is. Tejberizs, mert az jó, ha éhes, ha édességre vágyik, ha nincs otthon más, és… egyszerűen mindig! A tejberizs szuper!
Hat dolog, amit utál/gyűlöl: Az anyja pasiját, mert egy szemét ember, neki szíves örömest végignézné a kínokkal tarkított haláltusáját. A túlságosan szépfiúkat, azok nyalogassák a tükörképüket reggeltől estig. A rasszistákat, túl nagy a szabadságérzete ahhoz, hogy bárkit elítéljen ilyesmi miatt. A főzelékeket, mert gusztustalan trutyi az összes. A kelbimbót, mert csak. A felszíneskedést, hiszen az ellenkezik az alapelvével, például a szókimondással. Ő mindig önmagát adja, bármiről is legyen szó, bármilyen helyzetben.
Öt dolog, ami kikapcsolja: Bulizás, ahol bármi megtörténhet. Dohányzás, ami lehet akár vicces cigi is. Szex, ilyen egy egészséges tinédzser… Hintázás, mert az olyan szabadságérzést biztosít. Rendbontás, hiszen a törvények és a szabályok azért vannak, hogy az ember megszegje őket.
Négy dolog, ami alapvetően zavarja: A hirtelen érintések nagyon fel tudják kavarni, pláne idősebb férfiaktól, s ingerültté tud válni, ha valaki nagyon nyomul, amikor ő éppen nem vevő rá. A vidámságbomba embereket alapvetően csak csillámpóninak hívja, sportot űz abból, hogy az ilyen emberek kedvét letörje, s ha az illetőt még butának is tartja, akkor ott nincs menekvés. Ha beleszólnak az életébe, az kifejezetten ellenszenvet vált ki belőle. Ha lenézik, leszólják, becsmérlik… Harcias tud lenni…
Három dolog, ami az alaptermészetéhez tartozik: Kötekedés, úgy mutatja ki, ha kedvel valakit, akit nem kedvel, azzal nem kötekedik, azzal kifejezetten szemét módon viselkedik. Szókimondás, hiszen ő bizony nem fogja magában tartani, amit gondol, legyen szó bármiről, kivétel saját maga. Magáról nem szeret beszélni. Zárkózottság, hiszen nem az a típus, aki nyitna az idegenek felé, alapvetően tartja a távolságot, egyből érezni rajta, ha valaki nem szimpatikus neki, kivétel, ha érdekei máshogy kívánják, azonban a szórakozásban, bulizásban, hülyülésben hamar benne van, ráadásul a rendbontások nagy részében is, de igazán megnyitni nem pár hetes feladat…
Két szín, amelyek a kedvencei: Lila, mert megnyugtatja és a vörös, mert árnyalataival nagyon sok mindent ki tud fejezni.
Egy dolog, amit mindennél jobban szeret csinálni: Festeni, ez nála önkifejezés.

Nem igazán erőteljes alkat. Vékony, kissé törékenynek tűnik, azonban osonni nagyon jól tud. Ravasz és nagyon csöndesen tud lépkedni, minden apró helyen átfér, ügyesen mászik, mindig talpra esik. Szóval ügyes a mozgáskoordinációja, ha kell, képes fájó pontokon ütni, de inkább gyorsaságát és ügyességét vetné be, ha olyan helyzetbe kerülne. Ausztrál akcentussal beszél, nem egyszer adta már elő a tájékozatlan turistát.
Haja vörös, kissé talán barnás, valamivel a válla alá ér, leginkább csak hagyja, hogy egyszerűen hulljon alá, de néha kivasalja, vagy éppen göndör hullámokba rendezi, attól függ, milyen hangulata van. Orra pisze és szeplőkkel tarkított, bőre kifejezetten világosnak számít, s bár erős napfényhez szokott, így nem ég le, de barnulásról már nem is álmodozik.
Szemei zöldek, gyönyörűen kivillanva égő fürtjei mögül. Szempillái hosszúak és dúsak, igazán meggyőzően tud pislogni, amikor arról van szó. Sminkelni szokott, iskolába enyhébben, ha buliba megy, akkor viszont elengedi fantáziáját és rendesen kiemeli szemeit.
A mindennapokban a kényelmesebb ruhákat kedveli, farmernadrágot, pólót, egyszerű topánkákat, sportcipőket. Melegben főleg farmersortot hord ujjatlannal. Buliban, akár a sminkelésnél, öltözködésben is sokkal jobban megerőlteti magát, mélyebb dekoltázst, feszülősebb öltözéket enged meg magának, vagy akár miniszoknyát is. Nem öltözik közönségesen, mindig határon belül marad, azonban panasz még sosem érkezett rá, szeret az elismerő és fürkésző pillantások kereszttüzében vonulni. Igaz, csak 168 cm magas, de lábai hosszúak és formásak, amivel tisztában is van…

Jill - XX+ - Öreg motoros - Van


story of my life

„… Nem jött meg, ráadásul random elkap az émelygés. Azt hiszem, Amos célba talált. Nem szóltam neki. Két hónapja van itt, de ki tudj,a meddig marad…”
„… Ma voltam orvosnál. Hat hetes a baba, úgy döntöttem megtartom, Amos akár marad, akár elmegy. Nem szólok neki, az én gyerekem…”
„… Két hete ment el, nem vett észre semmit. Amos nem elég jó hozzám, nincs nekem arra szükségem, hogy idekösse magát. Remélem fiam lesz. Fiút szeretnék…”
Anyám naplóját olvasni egészen vicces dolog. Innen tudtam meg pl azt is, hogy szerette apámat, de sokkal erősebb volt a szerelme a pénz felé, mint apám felé. Arra vágyott, hogy majd valami gazdag majom elveszi és pénzeli egész életében. Nem tudom, hogy képzelte ezt és minek tartott el engem, de valahogy mindig szerencséje volt. No meg formás alakja, szép arca, jó ízlése, hatalmas tervei és semmi szégyenérzete. Ilyen volt anyám a kilencvenes években, alig 18 évesen. És azóta… Azóta sem változott sokat…
„… Ma megtudtam, hogy Jillian rendszeresen lóg az iskolából. Mivel érdemeltem ki, hogy ezt tegye velem, mikor mindent megkap, amire csak szüksége van?! A múlthéten vettem neki új szoknyát. Sok pénzt költök rá, de semmit nem értékel. Mit csináljak vele?...”
Igazából sokat gondolkodtam már azon, hogy anyám észrevette-e, hogy nem hordok szoknyát. Legalább is nem olyat, amilyet ő vett nekem. Kicsit sem ismer az anyám. Nem tudom, hogy nem is akar megismerni, vagy egyszerűen csak ő azt hiszi, hogy mindent tud rólam. Pedig semmit… Mindegy, szóval igen, lógtam és eladtam azt a virágos szoknyát, hogy koncertjegyet vegyek belőle. Nagyon jó helyre kaptam AC/DC jegyet!!! Ott a helyem.
„… Ma itt járt Amos. Nem értem, mit keresett itt, de… jó volt. Amossal mindig is jó. Jill iskolában volt, most sem szóltam neki, se az előző sok alkalommal, amikor erre járt. Soha nem mondom el neki. Jill amikor kérdezősködik, akkor mondok dolgokat, de szerencsére nem kérdez sokat. Eléggé magának való. Elviszem pszichológushoz, hátha segít rajta valamit…”
Öt voltam, amikor először láttam az apámat. Tudtam, hogy ő az, láttam képről. Azt is tudtam, hogy ő nem ismer engem és anya nem is akarja, hogy ismerjen. Tudtam, de nem igazán értettem meg, miért, de elfogadtam. Lényegében nekem mindegy volt, én elvoltam. Most is így vagyok ezzel. Messziről gyakran néztem őt, amikor megjött és amikor elment. Talán egyszer rám is pillantott. Talán, de mire visszanézett volna, már nem voltam ott. Nem tudom, meg akarom e ismerni. De lefestettem. Álmomban szoktam látni az arcát. Anya szerint sokban hasonlítok rá, bár… ezt főleg akkor mondja nekem, mikor haragszik rám. Bár mindig haragszik valamiért…
„… Már hozzászoktam, hogy Jillian nem mond el nekem dolgokat, de hogy hazudjon! Hova fajul még el ez a lány?...”
Elmondtam anyámnak, hogy szoktam füvezni. Eléggé vicces volt, mert nem hitt nekem, pedig tényleg szoktam. Közölte velem, hogy ő nem érti, hogy minek akarom feleslegesen kiborítani, meg miért mondok neki ilyeneket, amikor nyilván nem igaz, mivel nem is lehet rá pénzem. Hát van, eladok dolgokat, vagy ha kell, akkor kiveszek a tárcájából. Nem vagyok függő, de néha jól jön. Dohányzom is, de hát ez van. Minek kérdez, ha nem hiszi el utána az igazságot?
„… Szerelmes vagyok! Jó képű, alig idősebb nálam és jól menő cége van! Nem zavarja, hogy van egy lányom! Igazi főnyeremény! Ma lesz a második randink, de teljesen oda vagyok érte. Az első két napig tartott, a mostani talán még hosszabb lesz! Azt mondta, megveszi nekem azt a gyönyörű nyakláncot! Annyira szeretem!...”
„… Imádom az új lakásunkat és az sem érdekel, hogy anyámék már megint nem állnak velem szóba. Mindig is haragudtak rám, amiért nem tanultam tovább, meg azért is, mert teherbe estem. Szegény Jill, nem tehet róla, hogy nem szeretik, csak elszenvedi…”
Soha nem értettem, hogy anyám miért gondolta azt, hogy a nagyszüleim őt jobban szeretik, mint engem. Befolyásos, de koránt sem elég gazdag emberek, akik tele vannak felszínes barátságokkal, rendszeresen estélyekre járnak és a legnagyobb problémájuk, hogy a mittudoménkicsodáék jobb helyre mentek nyaralni, mint ők. Nah igen, mert nekik valószínűleg nincsenek adósságaik. Szerintük anyám pasija nem elég gazdag hozzá. Engem szeretnek, a maguk módján, ahogy anyám is. Tegnap elkapott egy rendőr, de végül elengedett, mert elhitte, hogy csak rosszkor voltam rossz helyen. Felszámolták a buli helyünket… Remélem, hamarosan találnak új helyet a srácok…
„… Megütöttem a lányom! Hogy mondhatott ilyet? Hogy merészelt ilyen dolgokat hazudni nekem? Elképesztő, a saját lányom féltékeny a boldogságomra! Egész éjjel zokogtam, amiért ezt mondta. El se mertem mondani Scottnak. Nem is fogom. Hamarabb kellett volna megfognom ezt a lányt… Hogy tehette ezt? Mit kezdjek vele? Adjam bentlakásosba? Scott lebeszélt róla, azt mondta, csak jobban elkanászodna… Nem tudom, mit csináljak. Attól a hülye apjától örökölte mindezt… Elkeseredtem…”
A csuklóm megint be van kötve, anya szerint csak kamuból, az iskolában azt mondtam, hogy ráestem. Elhiszik, mindig elhiszik. Vagy csak nem érdekli őket. Ma éjjel anya megint nem lesz itthon, de már nem bánom. Utolsó éjszaka. Ki fogom bírni. Sokszor kibírtam már. Még egyszer nem gond, mert holnap lelépek. Egyikük sem lesz itthon, már azokat a képeimet, amik fontosak összecsomagoltam és feladtam két napja. Minimum egy hét, mire megérkeznek, de talán több is. Egy hátizsákba összecsomagoltam a legfontosabb dolgaimat. Lelépek. Felkeresem apám, nála dekkolok egy darabig, majd tovább állok, s mire ez bárkinek feltűnne, már messze leszek. Tudni akarom, milyen ember az apám. Ismerni akarom. Kivettem némi pénzt anyám és annak a baromnak a tárcájából is. Nem fog feltűnni nekik. Még egy este… Ki fogom bírni. Mert erős vagyok, nagyon erős. Szeretem Gold Coastot. Szeretem Ausztráliát. Szeretem, de egy darabig nem jövök ide vissza. Talán soha…Vissza az elejére Go down
avatar

Yasmine Brook
::say something : 218
::born this way : 2013. Apr. 30.
Age : 27
::where we belong : ♔ Palm Bay
::one day : ♔ What’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
::wayfaring stranger : ♔ the second princess

Kappa


TémanyitásTárgy: Re: Jillian Faye Hawthorne   Szer. Május 14, 2014 5:39 pm

Elfogadva!

Kedves Jill! Nagyon-nagyon tetszett az ET-d és az is ahogy írsz öröm olvasni. Szóval az userrel azt hiszem maximálisan meg vagyok elégedve. Razz
A karakter pedig: hát furcsa életed volt de remélem apád mellett megnyugszol kicsit. Én figyelmesen fogom követni a játékaitokat. Szóval futás foglalózni és jó játékot!

ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]
ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]
ϟ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Well you only need the light when it's burning low, only miss the sun, when it starts to snow...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jillian Faye Hawthorne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: karakterek :: elfogadottak :: Civilek életrajza-