Vendég
Vendég
| Tárgy: this is my kingdom come Csüt. Május 09, 2013 5:45 am | |
| név: moison alias morrison taylor-kenzt. kor: 19 éves. ház: theta címkék: moison. majdnem 100%-ig heteroszexuális. képregény és sci-fi fan. láncdohányos. alkesz kezdemény. amatőr zenész. hiperaktív. brit. hisztis. kreatív. lusta. okos. bölcsész. kegyetlen őszinteség. hipster faszságok. indie faszságok. mindenféle más faszság. nagy mosoly. sok hazugság. annál is több hazugság. odaadás. hűség. csalás. szemtelenség. hülyeség. lázadás. kedvencek: radioahead. imagine dragons. mumford and sons. never-existed-indie-bands. pink. saját magam. douglas adams. terry prachett. niel gaiman. steven moffatt. jay mcirney. west. marlboro. pall mall. coca-cola. heineken. converse. napfény.
- Kód:
-
<center><div style="width: 250px; background: url(http://i.imgur.com/MHCoqXV.png); -moz-box-shadow:4px 4px 4px #000; -webkit-box-shadow: 4px 4px 4px #000; box-shadow: 4px 4px 4px #000;"><div style="font-family: Gill Sans MT Ext Condensed Bold; font-size: 20px; color: #ddd; align: center; padding: 7px; background: #000">TE NEVED & MOISON</div><div style="padding: 3px; font-family: verdana; font-size: 9px; text-align: justify; line-height: 110%; letter-spacing: -1px"> ÉS ITT SZÖVEGELSZ TE, SZÉPSÉGEM <3 </div></div></div></center> |
|
Blaire Blanchard
::say something : 13 ::born this way : 2013. Apr. 30. Age : 31 ::where we belong : Palm Bay, Kappa ház ::one day : I didn't ask to be born hot. ::wayfaring stranger : Beautiful Beast
Kappa
| Tárgy: Re: this is my kingdom come Csüt. Május 09, 2013 6:07 am | |
| BLAIRE & MOISON Azon srácok egyike vagy, akivel néhányszor beszéltem és valamilyen fajta vonzalom alakult ki a részedről, ami persze csak természetes, de sajnos én ezt viszonyozni aligha tudnám. Na jó, az egoizmusomon túl megsúgom, hogy jó fejnek tartalak, furának, de egyben jó fejnek is. De ezt bevallani magamnak sosem merném, hisz tudod milyen vagyok. Egy gonosz szörnyeteg.
|
|