::say something : 13 ::born this way : 2013. Apr. 30. Age : 31 ::where we belong : Palm Bay, Kappa ház ::one day : I didn't ask to be born hot. ::wayfaring stranger : Beautiful Beast
Kappa
Tárgy: I want u back... ♥ Kedd Május 07, 2013 3:37 am
Beautiful Beast
boy you can say anything you want; i don’t give a shh, no one else can have ya; i want you back; i want you back; wa-want you, want you back; i broke it off thinking you’d be crying; now i feel like shh looking at you flying; i want you back; i want you back; wa-want you, want you back; ohhh, i thought you’d still be mine; when i kissed you goodbye uh oh uh oh; ohhh, and you might be with her; but i still had you first uh oh uh oh
Nevezhetsz elkényeztetett fruskának, rossz r.bancnak, elpazarolt időnek, életed megrontójának vagy épp imádni való barátnak, jó nőnek, szerethető nővérnek, egy biztos: határozott véleménnyel bírsz rólam, mert nem vagyok az a tömegbe süppedő típus, átlátszó és snassz személyiséggel.
CSALÁD - BARÁTOK: nos, a családom széthullóban, a szüleim elváltak, anyámat a pokol fenekére kívánom, de a kishúgomat imádom. A barátaimnak se szeri, se száma, de ezek közül sok csak érdekbarátság, haveri kapcsolat és csak elég kevés olyan ember van, aki közel áll hozzám. Hogy is mondjam? Nem vagyok az érzelmek embere, inkább a realitásé, épp ezért nem próbálok egyáltalán barátnak nevezni olyanokat, akik virág helyett baltát tartanak a kezükben, gondosan eldugva a hátuk mögött.
SZERELEM-KAVARTAK: Nehéz megmondani, hogy kit szerettem igazán és ki volt csak futó kaland, oly sokan voltak. Persze pár név beleégett a tudatomba, de nem vagyok oda a nagy romantikus történetekért és a hercegekért fehér lovon. Sajnos kevés olyan hímnemű egyed él a Földön, aki képes lenne valós érzelmeket kicsalogatni belőlem. Ahhoz már tudomány kell.
ELLENSÉG - FEKETE LISTA: Lenne egy üzenetem azon félbolondok számára, akik megpróbáltak ujjat húzni velem: Ne állj meg, fuss, amíg a lábad bírja, mert ha utolérlek, elhozom számodra a poklot, amit ha átélsz könyörögni fogsz! Én pedig csak nevetni fogok rajtad mindenféle érzelem nélkül, míg végül felemészt téged a félelem és a kétségbeesés halálosan maró tüze.
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Great+Vibes' rel='stylesheet' type='text/css'><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Walter+Turncoat' rel='stylesheet' type='text/css'> <center><div style="width:355px; text-align: justify; background-color: #E6EBEE; padding: 15px; border-radius: 295px 295px 25px 25px;"><div align="center"> <div style="background-image:url(350x200PX KÉP RÓLAD VAGY KETTEJÜKRŐL); width: 350px; height: 200px; border-radius: 280px 280px 0 0px"></div></div> <div style="width:350px; text-align: justify; font-family: Great Vibes; font-size: 48px; color: SZÍN; text-shadow: 1px 1px 1px #000; margin-top: -40px"><div align="center">NEVED & Blaire</div></div> <font style="text-transform: uppercase; text-align: center; font-family: Walter Turncoat; font-size: 16pt; color: SZÍN;">családtag/ barát/ haver/ szerelem/ ex/ ellenség stb.</font> <center><div style="width: 330px; text-align: justify; font-family:Georgia; font-size: 8pt; color: 808080; line-height: 10px;"> Ide írd le a kettejük közt lévő kapcsolatot pár szóban, kifejtve. (Vélemény, emlékek, célok.</div></center> </div></center>
A hozzászólást Blaire Blanchard összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 08, 2013 12:31 am-kor.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: I want u back... ♥ Kedd Május 07, 2013 4:32 am
Moison & Blaire
valami ezek közül
Nos, te élvezed, hogy körülötted legyeskedek, én azt élvezem, hogy körülötted legyeskedhetek. Nem tudom, hogy igazából tényleg kedveljük-e egymást, vagy hogy te kedvelsz-e engem... öhm... várj, nem is tudom, mit akartam én neked megfogalmazni, valami szerenádszerűségre akarom kisarkítani ezt a dolgot, egész kevés sikerrel. Mindegy is. A szerenád úgyis a szerelmespároknak való, esetleg érettségi előttre, mi pedig, azt hiszem, egyik opciónál sem állunk. Mármint, a magam fura módján én bírlak, a magad fura módján talán ez kölcsönös, a magunk még furább módján ezzel vissza is élünk, ki is használjuk, és... jaaaaa... hát... igazából nem is értek a fogalmazáshoz. Bocs. Hagyd inkább. Vagy ne. Ne hagyj. Nem akarom, hogy hagyj. Vagy de? Eh...
A hozzászólást Moison Taylor-Kenzt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 07, 2013 5:01 am-kor.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: I want u back... ♥ Kedd Május 07, 2013 4:35 am
Poppy & Blaire
családtag | barát
Családtag: (unokatestvér) Nem mondom, hogy a kapcsolatunk olyan akár, ha testvérek lennénk, de a harci zászlót sem tűzhetem ki. Tulajdonképpen meg vagyunk, a családi ebédeket kibírjuk egymás mellett, de nem sokat beszélünk. A hab a tortán, hogy még egy egyetemre is kerültünk ám más házba. Talán azért nem akarlak megismerni mert félek tőled, félek a világtól amiben élsz. Én másabb vagyok, te gyönyörű vagy és menő, kappa házba való én meg...hát csak egy sigmás vagyok, de büszke vagyok erre! Titkon bánt, hogy nem olyan a kapcsolatunk mint azt másoknál látok, hogy tényleg olyanok mint a tesók, de talán ez változik egyszer, ha tényleg megismerlek. Barát: Eleinte csak elhallattam melletted és csodáltam a magabiztosságod és a kisugárzásodat mellyel megáldott a jó Isten. Akkor azt hittem olyan vagy mint az összes kappa tag, csak a pénz a márkás göncök és a menőség számít, ám egyszer feladatomként azt kaptam, hogy rajzoljalak le és én megtettem. Közben elbeszélgettünk és tulajdonképpen meg is kedveltelek. A barátságunk legjobb pillanata szerintem az volt mikor megmutattad milyen mesés kakaót tudsz készíteni. Csak halkan megjegyzem még most is a számban érzem az ízét.
Vendég
Vendég
Tárgy: Re: I want u back... ♥ Kedd Május 07, 2013 11:52 pm
Made & Blaire
barát.
Blair, Blair. tudom, hogy utáltál. én is utáltalak, de ez csak sima előítélet volt, semmi más. aztán rájöttem, hogy nem vagy olyan buta liba, mint ahogy azt rebesgetik. emlékszem valami alpha buli volt és mind a ketten rossz passzban voltunk. meglepődtem amikor odajöttél és megkérdezted, hogy mi van velem. attól a naptól kezdve tudom, hogy ha valamilyen normális világlátású ember véleményére van szükségem, akkor a legjobb, ha hozzád fordulok. nem vagyunk puszipajtások, az mindkettőnktől távol áll. azon kevesek közé tartozol, akik átlátnak a szőke hajamon és néha -valljuk be - ribancos viselkedésemen. azt hiszem téged nem vágnálak át soha, mert voltam már szemtanúja annak, hogy jár az, aki kihúzza a gyufát nálad. ne várd tőlem, hogy dicsérjem a hajad, a ruhád, a sminked, mert nem fogom. tőlem a józan, reális ítéleteket kapod.
Zachary Smith
::say something : 19 ::born this way : 2013. Mar. 01.
Tárgy: Re: I want u back... ♥ Szer. Május 08, 2013 11:24 am
Zach & Blaire
barát/ több?
Drága NagyBé! Nem tudom miért pont engem választottál arra, hogy elmeséld minden szomorúságod, és bánatod, hiszen házad tagjainak szemében csak egy egyszer Theta-s vagyok. Mégis valamiért engem ért ez a megtiszteltetés, és örülök hogy engem választottál. Nem mondom, hogy hiszek a fiú- lány barátságban, de ha létezik akkor miénk tökéletes példája annak. Tudod jól hogy bármikor számíthatsz rám, és fordítva is igaz. Aludtál már az ágyamban, mikor éppen nem volt hova menned, de ennél több nem történt közöttünk. Viszont azt nem állítom, hogy ha úgy alakulna akkor nagyon ellenezném,hiszen mégsicsak férfi vagyok, te pedig gyönyörű. De nem akarok elrontani a kapcsolatunk.