HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Park n Roll

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Park n Roll   Szomb. Jún. 28, 2014 9:02 am

Kényelmes lépésekkel követem a park kavicsos ösvényét. Kellemesnek tűnik ez a hely. Eddig nem is ismertem, de Maxime itt akart találkozni, mert szereti. Itt szokott olvasni, ha a szabadba vágyik a kemény tanítási napokból, a laborban töltött hosszú, fárasztó órákból. Azt mesélte, hogy van egy kis tó az egész középpontjában, amiben madarak szoktak úszkálni. Itt-ott beugrók ölelik körbe padokkal, helyek, ahová elbújhatnak az emberek, ha egy kis magányáról vágynak, vagy arra, hogy édes kettesben legyenek. Van egy kis tisztás a víz mellett, amit a másik ösvénynek már a bejáratától is lehet látni, de én nem abból az irányból érkeztem, mert máshol tett le a busz. Szerencsére Maxime elég jól elmagyarázta, hogy hol fogom megtalálni, így nem tart sokáig.
- Hé - szaporázom meg a lépteimet, amint meglátom. - Végeztem - csattanok le mellé, majd átkarolom a vállát, ahogyan más lányokkal is csináltam régen. Csak ez most valahogy más. Az izgalom, amit idefelé jövet éreztem, egyáltalán nem volt szokásos. A torkom szorított, a gyomrom görcsbe rándult, és alig bírtam a lépteimmel. A busz lassúnak tűnt, pedig pont olyan gyorsan haladt, mint mindíg.
- Szóval ide jársz, ha magad akarsz lenni - pillantok körbe, hogy a szememet ismertessem a tájjal is. Próbálok lazának tűnni, pedig feszült vagyok. Megint az a fura érzés, hogy nem merek olyat tenni, amit más csajjal már megtettem volna. Az ajkaira siklik tekintetem, de nem vagyok elég bátor, hogy odahajoljak. Gyorsan megnézem a kezét, hogy rajta van-e a gyűrű, de nem látok rá.
- Ma az egyik vizsgáztató azzal fogadott, hogy nem kaphatok meg mindent - simogatom meg a vállát, és azzal nyugatom magam, hogy ha nem lenne az enyém, már lelökte volna a kezemet. - Írnom kell nyáron valami szart, hogy jövőre ne húzzon meg - mondom kelletlenül, de azért csak elmosolyodok. Majd megoldom valahogy, hiszen nem vagyok hülye, csak nem éppen ezzel szerettem volna tölteni a szünet... egy percét sem.
- Lefoglalhatnánk a repülőjegyeket Hawaii felé - térek át egy másik témára, olyanra, ami sokkal jobban érdekel, hogy jön-e vagy meggondolta magát. Tényleg nem értem, miért vagyok ennyire beszarva, pedig általában jó hatással van rám az adrenalin. - Mike kijön értünk a reptérre - mert - már ott van - a vén lókötő megint leelőzött, és ezzel el is döntötte, hogy hol fogunk nyaralni. Igazából szeretném, ha minél később derülne ki, hogy eljegyeztem. Akkor talán nem jut el olyan gyorsan az egyetemi pletykahálóba a hír. Nem tudom, hogy ez milyen hatással lesz majd ránk nézve. Hogy egyáltalán érdekelni fog-e még akkor ez, vagy már mással leszek elfoglalva.
- Mire visszajövünk a nyaralásból, a reptéren fog várni az új BMW - vigyorodok el, mert elégedett vagyok a döntéssel, még ha hagytam is magam befolyásolni. Nekem nagyon tetszett a kis Cabrio. Négyen kényelmesen elférünk benne, de nem hiszem, hogy túl gyakran fogunk négyen utazni benne. Megcirógatom a szabadon hagyott vállát. Olyan eszeveszettül nehéz távol maradni tőle, hogy már szinte fizikális fájdalommal jár.
- Jó ez a ruha, kiemeli a világos bőrödet, - közelebb hajolok, hogy megcsókoljam, olyan nehéz kibírni, mikor ilyen eszeveszettül vonz. El se akarok szakadni az ajkaitól. Annyira hiányzott, pedig csak pár óra volt az egész! A combjára csúsztatom a kezemet.


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Szomb. Jún. 28, 2014 11:10 am


Sok szerencsét a vizsgához! Drukkolok szerelmem! Üzente a telefon rezgés után, és bár a szám privát volt, Sasha még láthatta, ahogy a távozó Max elteszi a telefonját.
Egy másik üzenet arról tájékoztatta, hogy csomagot kapott, ami a szobájában várja majd. A haverja küldte, aki átvette.

Belemerült a könyve, holott... valójában nem is igazán tudott az olvasott sorokra figyelni. Még mindig a telefonbeszélgetés járt a fejében. Ahogy sejtette, Eva reakciója elég... hirtelen volt, mint mindig, ha elveszítette azt a nyugodt japán álcáját. Mikor Dianne átvette a telefont, szinte fellélegzett. Aztán persze ismét görcsbe szorulhatott a gyomra.
- Vacsora a Royal Gardenben. Kilenc óra. Ne késsetek! - Ennyit mondott csak. Hát persze, hogy személyesen akarják megbeszélni... hogy is gondolhatott mást? Ha a világ másik felén élne, még akkor is képes lenne leszervezni egy ilyen találkozót aznapra...

- Szia! Hogy ment? - Mosolyodott el, bár kicsit felriadt a gondolataiból, mikor a férfi megszólította.
- Igen, általában ide jövök, ha egy kis nyugalomra vágyom. - Válaszolta nevetve. - Csendes, kevés az ember... és általában nem háborgatnak. - Nyomott egy puszit az arcára. Persze egyáltalán nem vette háborgatásnak, kifejezetten örült a másiknak. Még az a pár óra is... olyan hosszúnak tűnt egymás nélkül.
- Gyorsan megleszel vele. - Nyugtatgatta. Persze számára egy ilyet megírni semmiség. Pár nap csupán.
- Szóval akkor a végső cél Hawaii? Jól hangzik. - Bólintott.
- Napsütés, pálmafák... kellemes meleg... akár maradhatnánk is Floridában. - Nevetett fel. Persze azért Hawaii mégiscsak Hawaii...
- Ami azt illeti... hivatalosak vagyunk ma egy vacsorára a Royal Garden-ben... - Kezdett bele sóhajtva a kellemetlen részbe. - A szüleimmel. - Tette hozzá kényszeredett mosollyal.
- És végül milyen színben kérted? - Forgatta a szemét. Hát persze, megvolt az új kocsi. Végülis... annyira nem volt szörnyű. Kár, hogy a cabrióknak olyan gyenge a teteje. De már nem akart vitatkozni. Legyen meg az öröme a férfinak is.
- Hm? Tetszik a világos bőröm? Akkor azt hiszem figyelnem kell majd rá, hogy ne barnuljak le túlságosan. - Cirógatta meg az arcát.
- Mikor szeretnél majd indulni? - Neki még biztosan kell pár nap a bepakolásig. - És akkor az évzáró bulit sem szeretnéd megvárni? - Eredetileg úgy volt... persze nem kötelező.


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Szomb. Jún. 28, 2014 12:13 pm

- Túl vagyok rajta, ez a lényeg - válaszolom a kérdésre, kicsit talán zárkózottan. Nem igazán volt soha kinek elmesélni az eddigi vizsgaélményeimet, ezért eszemben sincs elmesélni, hogy mi történt.
- Jónak tűnik - a célnak legalábbis megfelel. Bár én más céllal jártam eddig a parkokba, és észre se vettem a padokon könyvet olvadgató csajokat. Jobban érdekeltek a futók formás fenekei, és a saját gondolataim is.
- Az nem ugyan olyan, ha itt maradunk, elmaradna a nyaralás élménye - mondom, mert mégsem mindegy, hogy hol vagyunk és mit csinálunk. - Jó lesz a nyaralóban - beccentem oldalt a fejem. Már várom, hogy belakhassam a szokásos szobámat, és ez alkalommal számítok rá, hogy végig lesz hálótársam, méghozzá fix.
- A Royal Garden az jó hely - jegyzem meg, majd jobban belegondolok az egészbe. Végül is, még mindig sokkal jobb a helyzet, mintha letartóztattak volna minket, vagy valami hasonló.
- Nem jártunk volna jobban, ha elmegyünk hozzájuk? - kérdezem, miközben az ujjaimat a tincsei közé csúsztatom.
- Mire számítsak, mi fog történni? - nézek a tó irányába, ami éppen látható két bokor között. Tényleg elég rejtett helyen van ez a kis pad. Igazából nincs messze semmi, csak jól vannak elrendezve a növények.
- Kékben - válaszolok rá, de úgy, mintha ez magától értetődő lenne. Hiszen egy BMW-ről van szó. - Most miért forgatod a szemed? - vonom fel a szemöldököm. - Hiszen neked is tetszett! - legalábbis nem ellenkezett, és nem is nézett olyan csúnyán, mint mikor a sport kocsikat kezdtem csodálni.
- Akkor is tetszeni fog, ha leégsz - hajolok a vállához, hogy adjak rá egy puszit.
- Minél hamarabb - válaszolok, majd meglepetten nézek rá. Ó!
- Az évzáró buliról meg is feledkeztem - nézek le a földre egy pillanatra, majd elmosolyodok.
- Hagyjuk ki, majd Dave elmeséli, hogy milyen volt - már amennyire emlékezni fog belőle...


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Vas. Jún. 29, 2014 1:25 am


- Biztos vagyok benne. Ami azt illeti... érdekel milyen lehet... a barátaiddal. Egy kicsit szórakozni. - Vonta meg a vállát. Ha más nem kísérletnek jó, amúgy meg... együtt lesznek, és ez még jobb.
- Nem. Az étterem legalább semleges terep. - Rázta meg a fejét.
- Hogy mire számítsunk? Nem tudom pontosan. Sok kérdésre. - Gondolt bele abba, hogy Eva körülbelül tíz másodperc alatt vagy harminc kérdést tett már fel a telefonban. - Némi helytelenítésre... aztán remélem... a beleegyezésükre. Nem hiszem, hogy bilincsbe verve vinnének el. - Kuncogott.
- Azt hiszem csak meg akarnak ismerni. - A döntése ellen úgyse sokat tehetnek. És mindkét szülője ismeri azt, mikor a választása miatt bélyegzik meg.
- A világos, vagy a sötétkék? - Merthogy két színt is néztek, és ami azt illeti.. a világos jobban nézett ki, ám a sötét színek praktikusabbak egy autónál. Persze az ezüst a legideálisabb.
- Az előzőek sokkal rosszabbak voltak. - Sóhajtott. - Tudod, sok idő, amíg megszokom. - A férfi kezére csúsztatta kezét. Még rajta volt a gyűrű. Le se akarta venni. Miért is tenné?
- A kocsit is... téged is... bár állandóan te jársz a fejemben, ha nem vagy mellettem. Azért mégis furcsa... Olyan... jólesően furcsa. - Ismét nem találta a szavakat, mint oly sokszor Sasha közelében.
- Nem bánom. Tény, hogy Hawaii jobban izgat. - Főleg mert onnan talán kevesebb pletyka jut vissza az egyetemre.


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Vas. Jún. 29, 2014 3:18 am

- Hát... Azért biztos nem olyan lesz, mint szokott - ezt pedig éppen Maxime jelenléte fogja megváltoztatni. - De azért nem is lesz nagyon más - húzom közelebb magunkhoz. - Szórakozni fogunk, pihenni - úgy tenni, mintha az életnek sose lenne vége, mintha mindig csak az élet ünnepe lenne az egész. Megfeledkezünk a kemény napokról, és arról, hogy egyszer vége lesz. A nyár gyönyörű.
- Miért, talán hadban állunk a szüleiddel? - vonom fel a szemöldökömet. Szerintem ez egy teljesen szükségtelen megoldás volt, mikor oda is mehettünk volna. Én odavittem volna..., akkor más milyen lenne a felállás.
- Félsz tőlük? - Otthon félt volna tőlük? A szemükbe mondani, hogy mit gondol, hogy mit szeretne, hogy mit érez. Ez nehéz lett volna, ha otthon van?
- Azt én is nagyon remélem - egyszer bőven elegendő volt bilincsbe verve várni, hogy mit hoz a jövő. Elég borzalmas volt a rácsok között minden ok nélkül. - Nem csináltam semmi törvénytelent. Elmúltál huszonegy már ihatsz is, amennyit csak akarsz - mosolygok. Ahogy ő is mondta, már minden államban felnőtt.
- És egy vacsorából majd megismernek? - vonom fel a szemöldökömet.
- A sötét kéket - válaszolok. - Azt nem kell olyan gyakran mosni - teszem hozzá magyarázatként. Mert nem azért mosunk mi pasik olyan gyakran kocsit, mert annyira imádjuk ezt a melót, hanem mert általában inkább a feltűnő színeket választjuk, amiken viszont gyorsabban meglátszik a kosz.
- Hát, az fura lenne, ha a kocsi járna a fejedben - vigyorodok el. - Hmm... - kalandoznak az ujjaim a combján, apró karikákat rajzolva.
- Szóval, mit fogunk mondani a szüleidnek? - kérdezem, miközben becsúsztatom a kezemet a szoknyája alá.


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Vas. Jún. 29, 2014 5:02 am


- Veheted annak is. - Nevetett fel.
- Nem, nem félek, csak tudod... mindig kellemetlenül érint, ha az anyám házában kell ellenkeznem vele. - Magyarázta. - Mindig is úgy éreztem, az ő háza, az ő szabályai, ott az ő akarata érvényesül. Bár mindig meghallgatta a véleményünket, a végső szó mégis az övé. Azt hiszem ezért jobb, hogy még csak nem is a városban találkozunk. - A gyermekkori berögződések bizony nagyon nehezen múlnak el.
- Mondd csak, Texasban hogyan reagálna egy lányos apa, ha hirtelen felbukkannál a semmiből, és bejelentenéd, hogy eljegyezted a lányát? - Tette fel a kérdést amúgy kíváncsiságból. A sztereotípiák ugyan gyakran hazudnak, de hátha így jobban megérti, mivel is áll szemben. Az ő féltve őrzött, kicsi lányukat magnak követeli valaki...
- Még nem tudom pontosan. - Sóhajtott. - És így elég nehéz gondolkozni. - Böködte meg orrával a férfi nyakát.
- Az biztos, hogy... a gyerektémát még nem hoznám fel nekik. Bőven elég lesz az eljegyzést megemészteniük... - Cirógatta meg gyengéden az elkóborolt kezet.
- Azt hiszem... azt fogom mondani, hogy szeretlek. Ez pedig egy olyan döntés, ami mindkettőnket megnyugtat... összetartozunk... ezt akarjuk... nem? - Pillantott kérdően a másikra.


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Vas. Jún. 29, 2014 6:06 am

- Hm - hát erre nem tudok mit mondani, ezért csak elmosolyodom. Vagy talán mégis? - Megértem - bólintok, mintha így már minden más lenne. Én sose féltem szembe menni a szüleimmel, azt hiszem, hogy nálam a tisztelet nem a megszokott módon ütközött elő. Legalábbis azt hiszem.
- Texasban? - nézek a lányra. Most azt várja, hogy azt mondjam, hogy előkapna egy Winchestert... - Azt hiszem, hogy előkapna egy puskát, a golyóimra emelné, és közölné, hogy sürgősen felejtsem el - mosolyodok el, majd rá nézek, figyelem a gyönyörű arcát. - Ezért el kellene rabolnom a lányt az éjszaka leple alatt, hogy az enyém legyen - mondom, miközben egyre közelebb hajolok hozzá, hogy az utolsó szóra megcsókoljam.
- Szóval a holnapi géppel akár indulhatunk is - húzódok el tőle. Végül is, letudtuk a szülőket, már nincs is semmi dolgunk.
- Azért megpróbálhatod - markolom meg gyengéden a combját. Csak beszélgetünk, semmi több. - Próbálj arra koncentrálni, amit mondani akarsz - súgom a fülébe, miközben a nyakamat bökdösi a pisze orrával.
- Pedig talán könnyebben megemésztenének egy eljegyzést, ha ilyen nyomós ok lenne mögötte. Legalábbis Texasban biztosan - teszem hozzá, mert ő is éppen azt az államot hozta fel.
- Igen, össze akarunk tartozni - szorítom meg a kezét, miközben a másik kezem mutató ujjával végig simítok a fehérneműje szegélyén. Mohó tekintettel lesem a reakcióját. Belélegzem a fülledtté vált levegőt.


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Vas. Jún. 29, 2014 7:43 am


- Nos... ennek a floridai változatával ismerkedhetsz most meg. - Birizgálta a csók után, halvány pírral az arcán a férfi ingének gallérját. - Nincs feltétlenül benne fegyver, de... Dianne remekül ért a kihallgatásokhoz, és azt hiszem a megfélemlítéstől se riad vissza. Szóval próbára teheti majd azt, hogy valóban komolyak-e a szándékaid. - Mert mi másról is szólna ez az egész? Ha Sasha nem jelenne meg a vacsorán, az egyértelmű lenne. Ha közben visszavonná az eljegyzést, vagy bizonytalanná válna a jövőjükkel kapcsolatban, a szülei egész biztosan felhívnák rá a figyelmét. De ha a másik kitart... akkor minden rendben lesz.
- Igen, akár a holnapi géppel indulhatunk. - Bólintott. - Persze idő kell az összepakoláshoz. - Vagyis nem a hajnali gépet kéne megcélozniuk.
- Ó, nehogy azt hidd! A házasság nem előfeltétele egy gyereknek, szóval nem kötelező. - Nem olyan rendszerben gondolkoznak, mint a konzervatívok, de hát lehet mást várni egy meleg pártól?
A térdei megremegtek, ahogy az ujjak kalandozásba kezdtek.
- Ne ingerelj... - suttogta elhaló hangon. - Vagy legalább ne hagyj lógva, hanem fejezd is be, amit elkezdesz. - Tisztában volt azzal, hol vannak, és azzal is, ha kellően csendes tud lenni, senki sem láthat rájuk.
- Vagy mit szólnál ahhoz... - nyelt egyet, és fészkelődni kezdett - ha most mindketten hazamennénk, elkezdenénk összepakolni, majd a szüleimmel való vacsora után felülnénk az első Hawaiiba tartó gépre. És holnap már... ott élvezhetnénk egymás... társaságát... - Azért mégiscsak más, ha ott kapják rajta őket, mintha itt... a városban sok az ismerős...


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Vas. Jún. 29, 2014 11:51 am

[You must be registered and logged in to see this image.]- Nem kell félned, vettem már részt kihallgatáson - mondom, miközben megcirógatom az arcát, majd végig húzom az ajkán a hüvelyk ujjamat végig. Olyan gyönyörűnek találom.
- Nem kell attól tartanod, hogy visszalépek - csókolom meg a kezét. - Pláne nem azért, mert az anyád megpróbál rám ijeszteni - mondom, és megsimogatom a gyűrű mellett az ujját.
- Az összepakoláshoz? - vonom fel a szemöldökömet. - Csak a legfontosabbakat hozd, a többit majd megvesszük ott - mosolyodok el. Hiszen ott is van pláza! Ott id vannak üzletek, amikben ruhákat lehet venni.
- Könyveket meg majd házhoz hozzák - hiszen ott az iPad. Egyetlen gombnyomás az egész... Vagyis egy kevés pötyögés az érintőképernyőn.
- Azért én tudnék örülni egy gyereknek - az biztosabb manapság, mint egy házasság. Nagyobb ösdzetartó erő, mint bármi. Nagyobb, mint a szerelem, pedig azt is mindenhatónak gondolják.
- Ne? - csillannak fel a szemeim a fészkelődése láttán. Imádom, hogy ilyen gyorsan beindul. Imádom, hogy így tud kívánni. Sokkal jobban, mint bármelyik lány ezelőtt. Bár Maxime mellett egyre homályosul az emlékük.
Az ujjamat végig húzom a keskeny szegélyen, majd vissza. Itt-ott kicsit lecsúszik, de én rendre visszaigazítom. - Fejezzem be, Maxime? - a nyakához hajolok, ahogy ő az enyémhez hajolt.
- Azt szeretnéd, ha visszamennénk a szobáinkba? - pillantok az arcára. Tudom, hogy nem ezt akarja, ezért segítek neki gondolkozni azzal, hogy becsúsztatom az ujjamat a fehérneműje alá.
- Ugye, hogy nem szeretnéd? - simogatok végig, becsúsztatva még három ujjamat, majd kihúzva a fehérneműn keresztül is végig simítom.
- Az enyém vagy, Maxime? - találok rá a szegélyre újra, hogy elkezdjem lejjebb húzni a fehérneműjét, amint pedig befér alá a kezem, nem állok meg játszadozni. Én húztam fel, én akarom, hogy a fülembe sóhajtozzon, és a nyakamba kapaszkodjon. Gyönyörködni akarok a gyönyörében.
- Szép vagy - csókolom meg, amint visszatért a fellegekből. Vele akarok lenni az elkövetkező hosszú éveken át. Kihúzom a combjai közül a kezemet. Az ujjaim véresek. Hát ez új. Először megdöbbenve szemlélem, majd leesik, hogy mi a helyzet.
- Van nálad nedves papírtörlő? Vagy egy zsebkendő? - csak van nála valami, elvégre nő. A lányoknál mindig szokott ilyen piperecucc lenni. Vagy legalább zsebkendő. Letörlöm az ujjaimat, közben pedig szórakozottan mosolygok.
- Heh. Most egy kicsit kellemetlenül érzem magam - vigyorodok el bugyután. Ez annyira furcsa, ez az egész. Még sose csináltam ilyet. Azt hittem, hogy undorító ilyet tenni, de nem is tűnik annyira annak.
- Gyere, menjünk - kelek fel a padról, hogy elinduljunk. Nekem el kellene egy kicsit lazulnom, hogy visszatérjen a fejembe a vér.7


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by MandelaA hozzászólást Sasha Jung McCain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 30, 2014 6:56 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Hétf. Jún. 30, 2014 6:46 am

[You must be registered and logged in to see this image.]


- Már megint költenéd a pénzed... - morgott játékosan. - Azért a legtöbb dolgot inkább vinném, csak a szükséges dolgokat vegyük meg ott. Hiszen már így is annyi új cuccom van... - Más lány bezzeg elalélt volna a gyönyörtől, ha egy évre való új ruhát kap, de... egyszerűen csak zavarta a dolog.
- Nem mondtam, hogy ne is legyen gyerek, sőt... ha ennek a pár napnak vége... örömmel vetem bele magam ebbe a projektbe... - Súgta. Nem lesz olyan nehéz, az ő aktivitásukkal pik-pakk megvan a gyerek. És persze... utána is gyakorolhatnak...
- Ne... - De a tiltakozása egyre gyengébb lett, a sóhajai lassan elnyomták őket.
- Ne... hagyd abba... - Ha most abbahagyná, az kész kínzás lenne... nem akarja, de ugyanakkor mégis... izgalmas... izgató... ujjai szorosan fogták a férfi vállát, ajkai erőlködve próbálták visszatartani nyögéseit. Nem akart hangos lenni, nem lenne szabad hangosnak lennie, de mégis olyan nehéz... Mikor a férfi mámorító illata betölti az orrát, mikor zengő hangja elönti füleit, mikor már nem lát, nem hall, nem érez mást, csak a másikat...
- A Tiéd vagyok Sasha! Mindenem a Tiéd! - Nyögte, míg karjaival átkarolta a nyakát. Rövid volt az út, miután hagyta magát elsodortatni a hullámokkal, miután visszafojtott sóhajait csókba zárva védte meg magukat a kíváncsi tekintetektől.

- Van, persze... - pillantott még mindig remegve gyönyöre okozóira. Előkeresett övtáskájából egy tisztasági kendőt. Ilyenkor mindig tart magánál, hiszen baleset... mondhatni bármikor bekövetkezhet.
- Hát még én... - Sütötte le a szemét pironkodva. Vagy talán inkább az zavarta, hogy ennyire tetszett neki? Mert hát... igen. Tetszett neki, hogy bármikor rajtakaphatják őket...
- Hova? - Pislogott, hiszen annyi helyre mehettek... persze a vacsora előtt még mindenképpen át kell öltözniük.


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   Hétf. Jún. 30, 2014 7:14 am

[You must be registered and logged in to see this image.]- Hidd el, nem éri meg a poggyászköltség, - persze töltsön csak meg egy táskát, és jöhet a kézipoggyász is, de a többiért ráér visszafelé fizetni. Vagy otthagyni, és elküldeni csomagküldő szolgálattal. Gyakran még az is olcsóbb.
- Beleveted magad? - pillantok rá meglepetten, mert eddig annyira ellene volt, legalábbis az első lehetőséget élből ellehetetlenítette. - Akkor... lesz egy gyerekünk? - nézek rá hitetlenkedve, de közben azért lassan körvonalazódik a dolog, hogy ezt már azért tényleg vehetném elhatározásnak. Úgy nézek rá, mint nőre talán még soha. Megdöbbenten, csodálva, csodálkozva, örömmel, és tisztelettel. Hogy a fenébe lehet egyetlen pillantásba ennyi érzést sűríteni?

- Köszönöm - vettem el tőle a nedves kendőt, hogy megtöröljem vele az ujjamat, majd egy száraz zsebkendővel is áttöröltem, közben pedig próbáltam nem arra gondolni, hogy azért ez egy kicsit talán mégis undorító. Legalábbis szemmagasságban. Mert ha lett volna mondjuk egy csap a közelben, ahol lemoshatom, akkor... hát, az egy kicsit jobb lenne. De már mindegy. Megvonom a vállam.
- Jól áll, mikor zavarba jössz - hajolok hozzá, és megcsókolom az ajkát, hogy feledje pironkodását. Minek szégyellni azt, amit a természet adott? Elmosolyodok.
- Szerintem az ősemberek se pironkodtak - viccelődöm.
- Hova? - pillantok rá vissza. - Nem tudom - vonok vállat. - Vissza kellene mennünk a kollégiumba, hogy átöltözzünk - bár még van időnk vacsoráig. Pláne este kilencig. Késői vacsora lesz..., szóval...
- Mehetnénk Miához, - javasolom. Lehet, hogy már otthon van, de nem hiszem, hogy beszólna, amiért felmegyünk. Persze az is lehet, hogy nincs mert hétköznap késő estig benn szokott lenni az egyetemen, hogy elvégezze az összes papírmunkát, előkészítse a másnapi megbeszéléseket, leegyeztessen a tanárokkal még pár apróságot. Szeret dolgozni, és most, hogy senki se várja otthon, még inkább beletemetkezik a munkába. Legalábbis nekem így tűnt. Nem is értem, hogy miért nem tart macskát.
- Menjünk Miához - fogom meg a kezét, hogy elinduljunk. Még úgyse sétáltunk keresztül ezen a parkon kézen fogva. Talán itt lenne az ideje annak, hogy kipróbáljuk...[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Park n Roll   

Vissza az elejére Go down
 

Park n Roll

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: Parkok/Játszóterek-