HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Pént. Jún. 20, 2014 10:42 am


Valahogy nem örült annak, hogy egyedül maradt, még ha csak pár percre is. Alapvetően nem jelentene gondot a mozi után várni Sasha-ra a mosdók előtt, ha nem telepedig mellé az a csapatnyi kappás lány, akik persze, partnerét látva nem csupán méregetni kezdték, de... kellően hangosan fecsegtek róla ahhoz, hogy meghallja. Rá kellett jönnie, mennyire nem szereti a figyelmet, hogy néha mennyivel jobb szürke kisegérnek lenni... eltűnni a tömegben.
Előző nap is a parkban, mikor csendben olvasott, amíg a férfi vizsgázott, odaült elé két nyurga kirakatbaba. Hát ők nem finomkodtak, megpróbálták kiborítani. Az egyikük váltig állította, hogy Sasha-val töltötte az estét. Úgy vágott fel azzal, hogy milyen pózokban, és hányszor csinálták, hogy Max-nak már nevetnie kellett az igyekezetén. Azt várták majd kiakad, elsápad, sírva elrohan, erre... majdnem röhögőgörcsöt kapott. Végül csak annyit mondott, és ezt igen komolyan sikerült előadnia, hogy ha Sasha jól érezte magát vele, akkor ő csak örül. Legalább pihenhetett egy kicsit az elmúlt napok dömpingje után. Hát azt az arcot fel kellett volna vennie, hogy megmutassa a férfinak. Mintha valami horrorjelenetet látott volna a csaj. A barátnőjének kellett eltámogatnia a habogót. De most sokan voltak. És még csak nem is nyíltan. Így nem lehet visszavágni, így nem lehet... Lehunyt szeme ellenére érezte, hogy megmozdul előtte a levegő, és hálás pillantást vetett a fölötte tornyosulóra. Legnagyobb meglepetésére azonban nem egy mongolredővel markánssá tett arccal találta szembe magát.
- Dave... szia! - A meglepettség még mindig kihallatszott a szavaiból.
- Szia! Csak így, egyedül, vagy a barátnődre vársz? - Támasztotta meg kényelmesen a falat a lány mellett.
- Nem. Sasha-val jöttem. - Válaszolt kicsit csodálkozva. Még nem beszélt volna Dave-vel? persze azóta... egy kicsit kevés időt töltöttek külön, szóval talán nem is igazán adódott alkalma rá.
- Oh! Mit néztetek meg? - Max érdeklődve figyelte, ahogy a másik tartása megváltozik. Távolságtartóbb lett, egyetlen pillanat alatt. Persze, egymás női valószínűleg nem pályák...
- A holnap határát. Elég érdekes sci-fi. Bár volt benne néhány érthetetlen rész, és néhány ütköző időelmélet, de... - vállat vont. Nem vár sokat egy akciófilmtől. - És Te? - Kérdezett vissza, már pusztán illendőségből is.


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Szomb. Jún. 21, 2014 4:11 am

Utálom ezeket a sakk-matt helyzeteket, mikor egy ember képes elfoglalni az egész mosdót. Hogy lehet három piszoár közül éppen a középsőt kiválasztani? Na, gyerünk már! Nem érek rá egész nap. Persze az előttem állónak sincs annyi esze, hogy az egyik szélsőt válassza, így mögöttem tovább dagad a sor, míg végre fel nem szabadul a terület. Ketten helyezkedhetünk célpozícióba. Már éppen elkezdenék vizelni, mikor beáll a középső piszoárhoz is egy srác. A másik szélsővel összeakad a tekintetünk felszaladt szemöldökünk alatt. Na, ez... Ez tuti buzi. Nem is kell neki túl sok idő, hamarosan nézelődni kezd. Nem mintha problémák lennének a méreteimmel, de azért na,...
- Csak nem Sasha McCain? - bámul az arcomba vigyorogva, mikor végre kinézelődte magát combmagasságomban.
- De öregem, telitalálat - nézem tovább a falat, miközben nem lengetem a farkam, hanem végzem a dolgom.
- Olvastam azt a cikket, és mindjárt felismertelek - folytatja. Hogy milyen jó nekem! A szőke sérójára pillantok.
- És akarsz valamit, hm? - vonom fel a szemöldökömet. Én már végeztem, szóval nem fogok itt ácsorogni, senkinek a kedvéért se.
- Hát, bekaphatnánk valamit - kacsint, majd lepillant a szerszámomra, amit éppen készülök elrakni.
- Kösz, de nem - helyes a fiú, de valahogy nem az esetem. Egyszerűen ott hagyom, hiszen minek ezt tetézni? Ő megpróbálta, nem nyert, én meg nem fogok neki magyarázkodni, hogy nem vagyok homár attól még, mert együtt bulizok pár transzival. Kezet mosok, ráigazítok a hajlamra, majd ott hagyok mindenkit a gondolataival együtt. Sietek ki, nehogy utánam jöjjön. A csajoknál se bírom, ha nyomulnak, ezt meg simán megütném, ha nem tudom leszerelni. Odasietek Maxime-hoz, és gondolkodás nélkül átölelem a derekát.
- Á! Szia Dave - örülök meg a rég nem látott cimborának, miközben zsebre teszem a kezemet. Rutinosan nem fogok kezet mosdó használat után, pláne akkor nem, ha még vizes, én meg úgy siettem, hogy a szárítót már eszembe se jutott használni.
- Mi a helyzet? - kérdezem, majd a csajra pillantok.
- Semmi, éppen mesélem Maximiliane-nek, hogy megnéztem az új horror filmet - mondja, közben a fejével a nő mosdó felé int, jelezve, hogy persze nem egyedül, de az illető nem annyira lényeges, hogy a nevét elmondja. - Nem is mondtad, hogy együtt futtok - jegyzi meg, kicsit úgy, mint akinek mindent tudnia kellene.
- Miával futok - válaszolom neki, amire oldalt pillant, hogy az értetlen arcát palástolni tudja valahogy. - Maxime nem szeret futni - teszem hozzá, mintha tényleg a futásról lenne szó.
- Akkor biztos összekevertem a két vöröst - vigyorodik el végre, hogy elővakart valami frappánsat a fejéből.
- Figyelj, gondoltam ám rád - jut eszembe valami, - jó lenne leülni és beszélni a nyári tervekről - mondom. Ezt jó lenne Maxime nélkül intézni, hiszen a fiúkat így is megdöbbenésként fogja érni a helyzet, biztos lesz pár felesleges kérdésük, amit nem a csaj előtt kellene intézni. Meg pár jó tanács, hogy hogyan legyek továbbra is szabad...
- Hát... Rendben,... - vakja meg a hátát. - ...de tudod, még vizsgaidőszak van. Nem beszélhetnénk erről utána? - átpillant a vállam fölött. Valószínűleg megláthatott valamit, de nem forgolódok hátra, hogy kiderüljön, mi az.
- Mike-nak már nincsenek vizsgái, és ami azt illeti, én is letudom az összeset a héten - vonom meg a vállamat.
- Huh, tényleg..? Mocskos mázlisták - szinte bosszankodik, de azért örül is a szerencsénknek.


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Szomb. Jún. 21, 2014 4:56 am


Felvont szemöldökkel pillant le az egyértelműen területjelölésnek számító mozdulatra. Ez a nő az enyém! Harsogja a derekán nyugvó kar, és mivel nem szeretné megbántani férfiúi mivoltát, főként nem egy barátja előtt, engedelmesen simul az ölelésbe.
- A horrorok legtöbbje sajnos nem elgondolkodtató, inkább klissés. Mindig van egy csaj, akit meg kell menteni, egy srác, aki a nagy hőst alakítja, egy szétválós jelenet, ahol a csapat egyik fele biztosan meghal... - Sóhajtott. - De ebben az akciófilmben legalább volt valami érdekes, bár bevallom őszintén a jelenlegi időelméletekkel nem igazán összeegyeztethető... azt hiszem a végére már a forgatókönyvíró sem tudta, mit akar. - Kezdett bele a magyarázásba, és szívesen belemelegedett volna, de valószínűleg egyik fiúnak se volt kedve végighallgatni.
- Ez igaz. Kifejezetten ritkán sikerül elrángatnia futni. - Persze az ilyen apró utalások nem mindig esnek le számára, vagy legalábbis nem azonnal.
- Akkor lehet, el kénem enned szemészhez, mert elég különböző árnyalatú a hajunk. - Jegyezte meg aggódva. - Könnyen lehet, hogy gond van a vörös csapocskáiddal, ami akár színvaksághoz is vezethet.
- Sok vizsgád van még hátra? - Kérdezte, némi együttérzést vegyítve a hangjába. Bár neki nem igazán voltak barátai, mindig kicsit fájó szívvel nézte, hogy sokan már az első hetekben végeznek, és utána felszabadultan adják át magukat a napsütésnek, míg ő azt tologatta, hogy hogyan jönnek ki úgy a vizsgái, hogy egyik se ütközzön, mindegyiken bent legyen, és lehetőleg ne tizenkét órán keresztül vizsgázzon egy nap. Persze magának köszönhette.
- A nyári tervekről jut eszembe... - fordult oda párjához. - Muszáj lesz úgy három napot kihagynom valamikor júliusban, mert anyám akkora tervezi a szokásos családi hegymászást. Szóval, hacsak nem jössz velem... - Vállat vont. Akkor lesz három külön töltött éjszakájuk. Amikor is Sasha azt csinálhat, amit csak akar. El is felejtette, mikor ők egyeztették a terveiket. Ami valljuk be, nem volt nehéz, lévén csak annyiban kellett egyetérteniük, hogy együtt akarnak lenni, És mivel Max-nak egyáltalán nincsenek fix programjai, vagy éppenséggel barátai, így oda megy, ahova Sasha. És mivel nem akarja őt elszakítani a barátaitól, így velük mennek. Már ha nem tiltakoznak kézzel-lábbal. De csak nem? Mi okuk lenne rá?
- A húgod is veletek szokott menni? - Logikus lenne, hogy a bátyó fél szemét a virágszálon tarthassa. Scarlett végülis neki sem lenne rossz társaság, nem egyedül lenne állandó női tagja a csapatnak.


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Szomb. Jún. 21, 2014 5:48 am

- De azért néha sikerül, mi? - kérdi a csajtól vigyorogva Dave, és persze viccesnek találja, hogy az okoskának nem esik le, hogy mi az igazi téma. A néha sikerül is, inkább csak egy nekem tett célzás, hogy azért tud egyet s mást az eltűnésem okáról.
- Hah - prüszköl egyet. - Lazíts kiscsaj - nevet fel. - Minden a helyén van a szememmel, de azért gondolhatod, hogy a tizedik emeletről nem ismerek fel mindenkit - magyarázkodik. Ugyanis Mia és Dave ugyan annak a parknak egy-egy oldalánál laknak, ami miatt nagyon közeliek egymáshoz. Apropó park...
- Sasha, meg van még annak a pincérlánynak a száma? - néz rám, széles vigyorral, közben a női mosdó felé les. - Szükséged van még rá? - vonogatja a szemöldökét, mire a szemem forgatva előhúzom a mobilomat. Mindeközben elengedem Maxime derekát is, hogy két kezemmel foghassam a telómat.
- Mindjárt előkeresem - kezdem el pörgetni a neveket, és ha Maxime kicsit odales, akkor rájöhet, hogy a pincér barátnőjéről van szó. Közben Dave is előhalássza a sajátját, hogy elmenthesse a névjegyet, amit küldök neki.
- Klassz - tapicskolja a készülékét. - Sejtettem én, hogy már megdugtad - mondja, látszólag szándékolatlanul, mintha csak kicsúszna a szájján, csak azért, hogy láthasson valami reakciót Maxime arcán.
- Eh... Dave - morgom az orrom alatt. Hát kérem, hol marad a baráti diszkréció? Egyébként meg miért hiszi mindenki azt, hogy minden csajt elkapok, aki megadja a számát?
- Bocs - megszorítja Maxime vállát. - Ugye nem baj? - nem is az érdekli, hogy nekem esetleg keresztbe tesz, ami egy cseppet megemeli a vérnyomásomat. Megfogom a csuklóját, hogy levegyem Maxime válláról a kezét, közben egy jekentőségteljes pillantással próbálom benne nyomatékosítani, hogy nem pálya. Azt sajnos én nem vehetem észre, hogy ezeket csak a jelenlétemben csinálja, és ha nem vagyok ott, akkor tiszteletben tartja a területemet, vagy legalábbis nem próbálkozik Maxime-nál.
- Van pár - vonja meg a vállát.
- Dave előszeretettel felejt el időben bejelentkezni vizsgára, ezért mindig a legrosszabb időpontokat sikerül megszereznie - jegyzem meg, feddőleg a haverra pillantva. Aki nem fekszik időben, gyakran késik...
- Kihagynod? - kérdezek vissza reflexből, majd leesik, hogy most nem a fogamzásgátlás a téma. Bár ha nem ugyan ott leszünk, akkor ezt is vehetjük fogamzásgátlásnak. Feltéve, hogy nem csinálja mással. - Nyáron szoktatok túrázni? - mosolyodok el, mert az, amit ők csinálnak, tuti nem hegymászás. - Az klassz, mi tavasszal járunk - és folytatnám, de Dave közbeszól:
- Na, várjatok csak... Ember, ugye ezzel nem azt akarjátok mondani, hogy nem jössz velünk a nyaralóba? - esik a torkomnak Dave amolyan hisztis punci stílusban, amitől a frász kerülget. Ó, Maxime... hogy te sose bírsz csöndben maradni! Sóhajtok.
- Nem, ember, nem erről van szó - megdörzsölöm ujjbegyeimmel a szemöldökömet.
- Hát akkor? - nem érti, hát persze, hogy nem érti, hiszen még soha nem fordult elő olyan, hogy magunkkal vittünk volna egy csajt. A nyaralás mindig a kalandoké volt, így nyáron rendre kidobtuk vagy csak parkolóba állítottuk a csajainkat.
- Vinném Maxime-ot is - mondom, miközben mind a két kezemet a zsebembe csúsztatom.
- Ja... Hát... - a csajra sandít, majd újra rám néz azzal az "ember, ezt nem mondod komolyan" tekintetével, amire csak bólintok egyet. - Huh... Hát... Ez elég új - majdnem azt mondja, hogy ilyen még nem történt. - Mike-kal már beszéltél? - próbál kibúvót keresni a válaszadás alól.
- Még nem, de ismered Mike-ot, őt aztán nem fogja zavarni - nyomom előre a döntés küszöbére, ha már nem beszélhetjük meg együtt, és muszáj itt döntést hozni az ügyben.
- Hát, biztos jó lesz - próbál mosolyt erőltetni az arcára, mielőtt Maxime-ra pillantana úgy, mint aki még egyszer meg akarja magának nézni azt a csajt, akit a legjobb haverja el akar vinni egy olyan helyre, ahová eddig senkit se vitt el. - Na, majd megtanítunk bulizni, mert az a múltkor nem ment valami fényesen - kacsint Maxime-ra, és lassan kisimulnak a ráncai. Úgy tűnik, elfogadta a helyzetet.
- Néha lejön a barátnőivel, de eléggé kiszámíthatatlanul - válaszolja. - Volt már, hogy két hetet is rajtunk lógtak, mielőtt sikerült volna őket lerázni. - Mike szokás szerint sokat beszél, de ezt már nem teheti meg sokáig, mert a nő mosdóból friss make uppal kilibben az esti plasztik hódítása.
- Na, megyek - nyújtja a kezét, amit most már meg is rázok. Közelebb hajol hozzám, hogy suttogjon, de ez nem igazán megy neki, így még a mellettünk elsétáló pár is felháborodott pillantást vet felé:
- Látod, az a széles száj csak arra vár, hogy bekapja a farkam. Holnap meg lesz majd másik - megszorítja a vállam. Hát persze, hogy neki milyen jó szerinte, és nekem mennyire szar, hogy már ő is úgy gondolja, hogy járunk Maxime-mal.
- Szia csajszi - hajol puszira a lányhoz, mert hát most már ő is a brancshoz tartozik, ha már velünk jön nyaralni.


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Szomb. Jún. 21, 2014 7:04 am


- Csak ha nem fárasztott ki annyira, hogy járni se tudjak. - Vont vállat mindenféle zavar nélkül. Az, hogy a szexuális életéről másoknak apró morzsákat szórjon egyáltalán nem esett nehezére. A srácok úgyis kibeszélik egymás között, nem?
Nem lesett, egyszerűen odanézett. Nem volt előtte titok, hogy az ismerőse megadta Sasha-nak a számát. Mondhatni számított rá. Közben a keze a férfi hátára csúszott. Ami azt illeti, ritkán maradtak meg egymás mellett érintések nélkül.
- Vigyázz vele. Romantikus alkatnak tűnik, és annak is próbálja eladni magát, de valójában odáig van azért, hogyha mocskosul beszélnek vele. - Fűzte a lány a névjegy mellé, amolyan jó tanácsként. Kifizetődő, ha az ember sokat lóg egy kávézóban. Az unatkozó pincérlányokkal könnyű beszédbe elegyedni.
- Mi lenne a baj? - Biccentette oldalt a fejét értetlenkedve. Már azon kívül, hogy Dave feszegeti a határokat. Sasha határait. De két ilyen gyerekkori jó barát csak nem veszik össze egyetlen csajon? Pláne nem rajta.
- Menj be, beszélj a tanárokkal. Általában nem zavarja őket, ha van egy plusz ember. Ha nagyon akadékoskodik mondd azt, hogy egy rokonod kórházba került, és szeretnél ezért minél hamarabb otthon lenni. - Azt a tanárok úgysem tudják ellenőrizni, és csak kevés olyan van, akinek kőből faragták a szívét. - Vagy vigyél egy csokor virágot, egy doboz bonbont a tanulmányi osztályos ügyintéződnek, és elintézi neked a jobb helyeket. - Ha az ember tudja kinél a hatalom...
Bocsánatkérően nézett a férfira. Azt hitte legalább már említette.... vagy hogy nem ekkora horderejű a dolog... Ajkaival némán meg is formázta az elnézést kérő szót.
- Ha zavarnék akkor... találunk más megoldást... - ajánlotta fel halkan, hiszen nem akart ő alkalmatlankodni a pasis programban. csak együtt akartak lenni nyáron.
- Hm? Én jól éreztem magam akkor is. Nem ez a lényeg? - Mosolyodott el. Mégsem jött ki ebből annyira rosszul, nem?
- Farkad? - Mert hát... lehetett akár így is értelmezni, pláne ha azok mögött a széles szilikonajkak mögött éles kis fogacskák is sorakoznak. - Azt nem növeszted ennyi idő alatt újra...
- Szia. - Nem igazán érti, Dave mit akar tőle, legalábbis néhány pillanatig kérdőn néz Sasha-ra, bár talán ez inkább egy engedélykérésnek tűnik. Végül egyetlen levegőbe adott puszi után zavartan visszahúzódik.

- Sajnálom, nem akartam, hogy ezt így kelljen megbeszélnetek. - Fordult párja felé, miután az egy éjszakás párocska lelépett.
- Jóvátehetem egy... finom kávéval? - Ami őt valószínűleg boldogabbá tenné, mint a másikat...


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Szomb. Jún. 21, 2014 8:06 am

- Hm - hát ehhez csak egy vigyort fűzött hozzá, míg én kezdtem magam a lány helyett is kínosan érzeni. Tényleg nem érzi át, hogy mi az, amikor a háta mögött alaposan kibeszélik? Ezt igazából sértőnek kellene tartania, erre... Hogy lehet valaki ilyen furcsa?
- Csak nem tapasztalat? - egy újabb Dave-vigyor. Már nagyon sok mindent el tud képzelni Maxime-ról, ami nekem egyre kevésbé tetszik. Bár nekem már nincsenek ilyen feltételezéseim, hiszen annak ellenére, hogy két nő nevelte fel, elég elutasítóak beszélt arról, hogy ő sose fog lányokkal.
- Hm, lehet megfogadom - kacsint. - Szeretem a mocskos lányokat - önkéntelenül megigazítja a nadrágját, hiszen van olyan hülye, hogy belegondoljon.
- Hát, hogy ilyeneket hozok fel - adja a bűnbánót, miközben a kezét ő is zsebre teszi, jelezve, hogy nem ér még egyszer a csajhoz. Persze, tart tőle, hogy megpróbálom eltörni a kezét. Azért csak próbálnám, mert kitáncolna a mozdulatom elől, hiszen jobban verekedik, mint én.
- Nem is rossz ötlet - lepődik meg azon, hogy a lány milyen segítőkészen áll hozzá. Talán ezért tartja Sasha maga közelében? Másban is ilyen segítőkész? Vajon, ha Sasha nincs ott, megkapható egy körre?
- Csak nehogy megbukj az egyik vizsgán emiatt - morgom az orrom alatt. Nekem nem jön be annyira, hogy Maxime ilyen kedves lett hirtelen Dave-vel. Nehéz megbízni a csajban, hiszen olyan furán van összerakva.
- Nem fogsz zavarni - mosolygok a lányra, mire Dave is bólint, és megismétli, amit mondtam. Hát persze, hogy nem fogja zavarni, hiszen, ha zavarni fogja, akkor egyszerűen ellehetetleníti a nyaralást. Mindannyiunkat abból a fából faragtak, amelyik a Nap felé tör minden áron.
- Biztos - vonja meg a vállát Dave. - Nem voltam ott, hogy ellenőrizzem,... De legközelebb ott lehetek, ha gondolod - ajánlja nyájasan, amitől kedvem támadna állcsúcson vágni.
- He? - pillant értetlenül a csajra Dave, és ami azt illeti, én is ugyan ilyen tekintettel meredek Maxime-ra, de közben imádkozom azért, hogy ne kezdje el megmagyarázni, hogy ezt hogyan értette.
- Inkább menj, mert nem lesz hová mártogatni - intek fejemmel a nője irányába, aztán hagyom, hogy elköszönjön Maxime-tól is. Addig elnéztek a másik irányba, de ezzel se járok sokkal jobban, mert egy éhes nőstény csorda méreget. Mi van ma az emberekkel?

- Most már mindegy - vonom meg a vállamat. Ha nem Maxime lenne, azt hinném, hogy szándékosan csinálta az egészet. Továbbra is a zsebemben tartom a kezemet, egyelőre megvárom, míg Dave lelép. Tudom, hogy a nyaralóban minden egyértelmű lesz, de ezt még nekem se sikerült feldolgozni. És minden szép meg jó, ha kettesben vagyunk. Olyankor könnyen jön minden, a simogatás, az érintések, a kézfogás, de amint megjelenik egy ismerős, tudatosítja bennem, amit Maxime mellett meg fel se fogok. Kellene valami, hogy mindig a tudatában legyek, vagy legalábbis ne akarjak mások előtt megszabadulni abból, ami közöttünk van.
- Nincs mit jóvá tenni - mosolygok kedvesen a lányra, majd megsimogatom a hátát. Elkalandozik a tekintetem azokon az őzike szemeken. Vonz. Nem úgy, mint az eddigiek. Nem az tetszik benne, hogy meg akarom dugni. Közel hajolok hozzá egy csókra.
- Maxime - suttogom - odamegyünk, ahová csak szeretnél - mondom, anélkül, hogy az agyam működésbe lépne. Ha most valaki megkérdezné, hogy hol vagyok, nem tudnám megmondani. Egy pillanatig még nézem a szemeit, majd a kezemet nyújtom neki, hogy megfogjam a kezét. Nem azért csinálom, mert kikezdték Macime-ot azok a lányok pár méterrel arrébb, észre se veszem, hogy egyáltalán léteznek.
- Tehát hol fogunk kávézni? - indulok meg vele kifelé.
- Azért választhattak volna valami jobb nőt is a főszerepre - húzom el a számat. Mondjuk egy Michelle Rodrigezt oda tudtam volna képzelni, sőt még egy A. J. Is belefért volna. Amint kilépünk az épületből, megcsapja az arcomat a kellemes floridai szellő.
- Elmegyek veletek szívesen túrázni, ha a szüleid is beleegyeznek - térek vissza egy korábbi témára. - Senkit se fog zavarni, ha pár napig nélkülöznie kell minket - mondom, és közben a nyaralóra gondolok, a partra, a bulikra. Főleg a házibulikra.
- És te eljössz velem a szüleimhez, a ranch-ra, hm? - bemutatlak anyunak és apunak, meglátjuk, mit szólnak hozzád. A véleményük fontos... a jó véleményük.


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Szomb. Jún. 21, 2014 9:12 am


- Ő maga mondta. Tudod, ha megtanulsz figyelni, a nők elárulják az ilyen kis apró titkaikat. - Tapasztalat? Már hogy lenne tapasztalat? Mit kezdjen ő egy nővel? Nem. Beszélgettek. És persze könnyen fecserészett, mert ő olyan. Mármint a pincérlány, nem Max.
Megvonta a vállát.
- Sasha-nak is megmondtam, hogy nem izgat. Hülye lennék ilyesmin felkapni vizet. - Elmosolyodott. A múlt, már elmúlt, a jelen meg... Sasha vele van. És ezt ő tudja. Még ha nem is mutatja ki mindig... tudja. Ez a lényeg.
- Igen, ez fontos. ha már korábbra rakatod a vizsgákat, legalább tud az anyagot, hogy átmenj. Különben nem sok értelme van. - Nála ez mondjuk nem is volt kérdés. Végighúzta ujját a férfi hátán, talán mert kiérezte a neheztelést a hangjából.
- Köszönöm, de jobban szeretek egyszerre egy dologra koncentrálni. - Vonta össze a szemöldökét, és hangjában felcsendült anyja északi szél hidegéhez hasonló tónusa. Ó igen, ezt a célzást nagyon is jól értette. Úgy tűnik Dave pont akkor nem kontrollálja magát, mikor kéne. Ezzel a hanggal talán kijelölheti a határokat, és talán Sasha is megnyugszik kicsit.

Néha, mint most is, kicsit zavarba jön a nyilvános csókoktól. Halvány rózsák futottak végig az arcán, és lopva az eddig sugdolózók felé pillantott. Valahol elégtétellel töltötte el az utálkozó, irigy arcuk. Igen, ez a férfi az övé. Pontosabban ő a férfié. Nem másé. Nem kell más.
- Itt, az egyik kis mellékutcában van egy hangulatos... szereted a macskákat? - Reméli nem allergiás rájuk, mert akkor bizony be nem teszik a lábukat a Cat Café-ba, ahol fél tucatnyi macska szórakoztatja a vendégeket.
- Nekem nem volt bajom a szereposztással. A problémám inkább a végével volt. Úgy értem... nem volt logikus. Bármelyik időelméletet is nézzük... a végét nagyon elcseszték. Ugye azt kilőhetjük, hogy az idő lineáris, és megváltoztathatatlan, különben nem lenne értelme a filmnek. De a másik két elmélet alapján is... szóval nincs értelme annak, hogy az Omega abban az időpillanatban haljon meg, amikor ő felébred... - Kezdett bele a magyarázatba.
- Megkérdezem őket. Szerintem nem fogja őket zavarni. Eva nagyon fog örülni annak, hogy... de hiszen találkoztatok már... kuncogott.
- Persze, szívesen. - Bólintott. Nem zavarja, ha a szüleivel kell találkoznia. Nem fél tőle. Miért is tenné? Valószínűleg ők is kicsit furának fogják találni, de hát mindenki azt teszi. Még Sasha is, de ő legalább...
- Azért a fogamzásgátlás kihagyását inkább ne említsük a szüleimnek... - Harapott egy pillanatra alsó ajkába. - Gondolom nem szeretnél egy fegyvert az anusodban... - Már ha anyja olyan hevesen reagálná le, mint gondolja. Valószínűleg Mia sem szólt nekik... nem ostoba.
- Tényleg azt akarod, hogy elkezdjem szedni a fogamzásgátlót? - Tért vissza egy még nem elégszer átbeszélt dologra. Ami azt illeti, még pár nap és elkezdődhet a vérzés, szóval nem sok idejük maradt eldönteni. Ha nem kezdi el szedni, és továbbra sem védekeznek akkor elég egyértelmű a végeredmény...
- Itt is vagyunk. - Mutatott az ajtóra, és már nyitott is be.


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Sasha Jung McCain
::say something : 189
::born this way : 2014. May. 06.
Age : 31
::where we belong : Alpha
::one day : "Hm. Um..."
::wayfaring stranger : priest

Alpha


TémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Szomb. Jún. 21, 2014 9:49 pm

- Nincs bajom a macskákkal - válaszolom a kérdésére. Nálunk otthon a ranchon van jó pár, hogy megfogja a rágcsálókat a csűr körül. Jobb szolgálatot tesznek, mint a kutyák. Legalábbis szerintem.
- Menjünk - indulok el, mert nekem eszemben sincs azt nézegetni, hogy kiket háborított fel ez a kis nyilvános incidens. Elvégre már máskor is smároltam csajokkal mozizás után, inkább csak Maxime az, akivel nehezebb normálisan viselkedni.
- A végével? - vonom fel a szemöldököm. - Szerintem túl akarod bonyolítani. A csóka csak álmodta az egészet, azért ébredt fel a végén a helikopterben - mondom az én magyarázatomat.
- Igen, találkoztunk - nézem, ahogy kinevet és csak mosolygok. - Szeretsz a családoddal lenni? - kérdezem csak úgy, mert eddig úgy tűnt, hogy elég ritkán töltenek időt egymással.
- Örülök - biccentek helyeslően. - Majd szólok nekik, hogy te is jössz - mondom, közben azon tűnődöm, hogy lépésről lépésre hosszabbítjuk meg a kapcsolatunk lejárati dátumát. Először csak egy éjszaka volt, aztán lett belőle kettő, aztán jött Cannes... A hajába hajolok, hogy csókot adjak a fejére, közben belélegzem a samponja illatát.
- Hát, azt lehet inkább kihagyom - húzom el a számat. Nem arra vágyom, hogy egy leszbikus rendőrnő molesztáljon. Sejtettem én mindig is, hogy a női rendőrök leszbikusak.

Megállok, hogy rá meredjek. Megint? Miért kell felhozni ezt a témát? Nem beszéltük meg már elégszer? Sóhajtok, majd magamhoz húzom, hogy átöleljem. Igen, tudom, hogy szerinte abban egyeztünk meg, hogy megbeszéljük egymással ezt a témát, de én jobban örülnék, ha ez nem kerülne szóba.
- Maxime - cirógatom meg a hátát. - A tested a tiéd, te döntöd el, hogy akarsz-e hormonkészítményeket szedni - mondom határozottan. Hát ki vagyok én, hogy ezt eldöntsem, ha már ő egyszer döntött. - Nekem mindegy, hogy hogyan védekezünk, ha védekezni akarsz - teszem hozzá. Én bőven jól voltam eddig is az óvszerrel. Persze, ha az a kérdés, hogy akarnak-e gyereket, ha ez az igazi kérdés.
- Mit akarsz, Maxime? - fogom tenyerembe az arcát.


[You must be registered and logged in to see this image.]

”For to be free is not merely to cast off one's chains, but to live in a way that respects and enhances the freedom of others.” by Mandela

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Maximiliane Thorburn
::say something : 187
::born this way : 2014. May. 07.
Age : 26
::where we belong : Szigma
::one day : Vajon tudja-e a veréb, hogy mit érez a gólya?
::wayfaring stranger : Patiently hoping for a Degree (PhD)

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   Szomb. Jún. 21, 2014 10:09 pm


- Hát... ez is egy magyarázat, ugyanakkor ebben az esetben teljesen felesleges volt megcsinálni a filmet. - Vont vállat. Annyira azért nem volt jó. De lehet, szokás szerint vele van a baj. Szereti, ha egy filmnek értelme van, ha van valami téma, amit feldolgoz...
- Szeretek, persze. Általában jó a hangulat. - Még akkor is, ha gyakran órákig nem szólnak egymáshoz. Egymás közelsége... megnyugtatóan hat. És valahol ugyanezt érzi Sasha-val is.
- De gondolom te is szeretsz a családoddal lenni. - Nem úgy tűnt eddig, hogy nem. Az apjával is egész jól kijön, legalábbis az eddigiek alapján.
Lehajtotta volna fejét, ha a férfi tenyere nem tartja meg, így csupán a szemét sikerült lesütnie. Olyasmit kénytelen bevallani, amit nem szeret.
- Nem tudom... - suttogta, szinte kétségbeesve. Egyszerűen nem tudott dönteni. Tudta, hogy őrültség, az esze már megmondta, de... az ösztönei kivételesen egy hangszórón keresztül harsogják a fülébe akaratukat. A logika most nem segített, mert az észérvek... egyaránt szóltak mellette, és ellene is. Hiszen mikor találna még egy ilyen jó hímet, akivel szaporodhat? Ha most nem ragadja meg a lehetőséget... ugyanakkor... társadalmilag...
- Nem tudom. - Ismételte meg, és óvatosan kibontakozott az ölelésből, hogy továbbinduljon. Nem szerette, ha nem tudott eldönteni valamit, főként magával kapcsolatban. Az életével kapcsolatban. Eddig mindig határozott elképzelései voltak. És most itt ez a férfi és... teljesen összezavarodik.


[You must be registered and logged in to see this image.]

"It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this."
by Bertrand Russell

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?   

Vissza az elejére Go down
 

Visszaforgatnád-e az idő kerekét? Hogy újra elkövesd a hibáid?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Menyétek kódexe
» Shintaro Yun
» Uchiha Madara
» Ichiraku Ramen Bar
» A Kazekage irodája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: Mozi/Színház/Múzeum-