HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Letta Huston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Letta Huston
::say something : 3
::born this way : 2014. Jun. 09.
Age : 24
::where we belong : Florida, Home of Huston's
::one day : Olyan volt, mint a palackba zárt villám, vagy egy álom, amit a markomba akarok szorítani.
::wayfaring stranger : ~egy lány, akinek lelke sötét, de gyönyörű szép szeme kék~

Sigma


TémanyitásTárgy: Letta Huston   Hétf. Jún. 09, 2014 9:11 am

Letta Huston

Olyan volt, mint a palackba zárt villám, vagy egy álom, amit a markomba akarok szorítani.


Teljes név: Letta Emilia Huston
Becenév: Letta. Főként ezt használják. Édesanyám szokott Em-nek szólítani, az is ritkaság.
Születési hely és idő: US, Florida; 1994. július 24.
Play by: Sophie Turner
Csoport: sigma
Érdeklődési kör: Futás, evés, Ő, tökéletesnek lenni. Viszont, ha komolyabban belemélyedek akkor az okkult antropológia elég csábító, a természetfeletti jövevényekkel együttvéve. Zenei stílusomat megvetik. Túl sok mindent szeretek. Rock, pop főként, de ezeknek a szivárvány két végénél lévő ágait. Jó, a nyálas pop számokért nem vagyok oda, főleg a nagyon felkapottak tudnak felingerelni. Ezek mellett kedvemre valóak a komolyzenei darabok is. Kedvencem Bach G-dúr menüettje. Preferálom a könyveket és az olvasást. És még a rajzolást is, habár nekem nem megy olyan túlzottan jól.
Kapcsolat a családdal: Apámmal nem túl jó a kapcsolatom. Vigyáz arra, hogy magamban, DE kiváltképp a család többi tagjában ne tegyek kárt. Édesanyámmal jó megvagyok, ugyanis ő többnyire a virágüzletében van, elmenekülve a problémák elől. Vagyis ELŐLEM. A bátyám, Aidan... Nos. Vele... különleges a kapcsolatunk. Olyan. Leírhatatlan. Ő mindig megvéd az erejének köszönhetően, én meg próbálom rafináltságom és nagy szám révén ugyanezt tenni. Habár többnyire ez ösztönzi arra, hogy megvédje. Csak bajba tudom sodorni. Ő mégis kedves marad velem. Mindig is a támasza voltam, ezzel akarja meghálálni, pedig mondtam, hogy nem kell. Elég, hogy Ő van nekem. Ilyenkor mindig elmosolyodom és akaratlanul is elpirulok. Jaj... Nem tudom mihez kezdenék Nélküle...
Összességében egy nagyon szép családnak tűnünk, habár darabokra vagyunk hullva. Köszönhetően nekem. Apát hallgatva előttem még boldogok voltak...

Ez vagyok én: Jeges tekintet, rókavörös haj. Igazából nem is rókavörös, és nem is jeges. Inkább szürkés, néhol kék vagy éppenséggel zöld. Eredetileg a hajam szőke volt, de ki akartam tűnni a tömegből, ezért választottam a vöröset. Nem jött össze… Még a barátnőimnek sem tűnt fel a váltás. Tökéletesnek kell lennem! Már három éves koromban ezt kaptam, amikor nem voltam hajlandó cuki kislány módjára totyogni, helyette inkább belerohantam a sárba és a bátyámmal iszap birkóztunk egyet. Nem lehetek az a lány, akinek nem tökéletes a megjelenése. Aki nem a tömeg által szeretett zenét hallgatja. Aki nem szeret folyton a pasik izmairól beszélni. Nem lehettem önmagam. Következő próbálkozásom a koplalás volt. Három hónapig nem ettem többet gumis kenyérnek nem nevezhető kalóriaszegény valaminél. Akkor kaptam egy fenyegetést apámtól, hogy ez tönkre fogja tenni a családot és, hogy fejezzem be most azonnal. Nem fényezhetem magam, ugyanis az önértékelés és az önbizalmat kiölték belőlem. Mindenki utál azért, mert felvállalom azt, aki vagyok…

[You must be registered and logged in to see this image.]
Szilvi – Tizenhat lesz szeptemberben – Két év - Nincs


story of my life

Marcangol. Felemészt. Nem bírom elviselni. Muszáj. Érte…
Két kézzel töröltem az orromat, miközben a fejem felrobbanni készült. A hőség elemészti az embert és az orromban lévő érnek sem kegyelmezett. Nem tehettem semmit ellene. Nem lep meg. Soha semmit nem tudok tenni. Egyedül. Mindig. HA van is itthon valaki, akkor se vannak velem. Kerülnek. Ennyire nehéz lenne elviselni…? Nem vagyok leprás, csak beteg. Az életem a betegség. Anyám áldásnak gondolta. Már ő is kételkedik benne… Csalódások sorozata vagyok. Mindig is az leszek. Az érzések nem hagynak nyugodni, a tükör egy torz képet mutat. Idősebbnek tűnök, mint vagyok. Bár az öltözködésemmel nem segítek ezen. Nem hagyom el a stílusomat csak azért, hogy a koromhoz hű legyek. A pólóm vörös foltokban pöttyöz. Nem! A gyomrom tartalma – egy szelet pirítós – a mosdókagylóból figyel rám. Nem bírom a vért.
*Kipp-kopp, kipp-kopp, kipp-kopp* Az ajtót magamra csapom, gyorsan a kulcsot elfordítom a zárban. Apa! Ha…ha. Nem láthatja meg! Akkor irány a kórház… Nem szeretem az ottani szagot. Nem is bírom igazán. Mindig gyengébb vagyok ott. Rosszul érzem magam. Édesapám véleménye szerint már így is súlyosan vékony vagyok a negyvenöt kilómmal. A lépcsőn igyekezett felfele, amikor magamra csaptam az ajtót. Megnyitom a csapot. El kell tüntetnem. Az orromból még csurgott a vér egyenesen a számba. Fémes íze van. Nem is olyan szörnyű. Az ajtó kilincse lenyomódik, hirtelen hatásszünet követi, majd egy mély sóhaj.
- Te vagy bent Letta?
- Öhm… Igen. Talán baj?
- Minden rendben?
A hangom mindent elárult. Nem kellett volna megszólalnom. Bizonytalan voltam. Megint nem voltam elég jó…
- Nyisd ki! AZONNAL!
Az ajtóhoz rohantam. Lassú, határozatlan mozdulattal a kulcs felé nyúltam. Elfordítani készültem, félve pillantottam a kagyló felé. Majd megpördítettem a kulcslyukban. Apám kinyitotta az ajtót és rémülten tekint rám.
- Mi történt? – a szava majdhogy elakadt.
- Semmi. Mi történt volna?
- Az orrod...
- Csak a meleg. – nyugtatgattam.
Megértő pillantása megnyugvást sugárzott, mégsem hittem neki teljesen.
- Hogyhogy ilyen korán hazaértél? Még csak egy óra van.
- Az őrsön nem volt több dolgom. Semmi különös. Édesanyád?
- A boltban van, ha minden igaz. Ma még nem láttam. Aidan elment a barátaival a kávézóba. Kettő körül jön haza.
Ezzel elkerültem a további beszélgetést. Egy erőltetett mosollyal illettem és visszamentem az orromat törölgetni.
Órákkal később a már meleg padló és bátyám pacsulijának erős szaga ébreszt. Aggódó tekintete megnyugtat. Furcsa, az élet fintora. A család egyetlen tagja aggódik értem, akivel a legkevesebb időt töltöm, mégis ő ismer a legjobban. Nem kellett soha se beszélgetnünk tudtuk mi van a másikkal. Vörös volt a szeme.
- Sírtál? – nyugtalanul áhítottam a válaszára.
Csak rám mosolygott. Megőrjített ezzel. Ezernyi kérdésem lett volna, mégis csak egyet tettem fel neki.
- Fatime miatt? – majdnem elsírtam magam én is. Erősnek kell maradnom. Nem szabad kimutatnom semmit. Nem szabad éreznem!
Könnycseppek szöktek a szemébe. Az ő hibája, hogy Aidan rosszul érzi magát. Hirtelen fel akartam állni, de a lábaim összecsuklottak alattam. Elkapta a karom így nem huppantam a földre. Felhúzott és reményvesztett tekintete rám meredt. Nem akarja, hogy segítsek rajta…? Bólint. Tudja, sőt érzi, hogy mit gondolok. Megrémiszt. Miért pont mi…?
- Mesélj! Milyen napod volt? – leplezni akartam a leplezhetetlent.
- Semmi érdekes nem volt… - nem tud kiigazodni rajtam. – Miért aludtál a fürdőszobában?
- Aludni? Én nem aludtam! – a karórámra pillantottam. – Már négy óra van? Jó ég! Elkéstem…
Elfordítom a fejem és megfogja az állam. Maga felé fordítja az arcom. Megérinti a homlokom, végighúzza az ujjait egészen az állcsontomig. Tántorgok. Imádom az érintését. Ha érezhetem… Bármire képes vagyok. A szűnni nem akaró fejfájás visszatért, de most máshol. A tükörbe pillantva láthatom, hogy egy hatalmas seb tátong a homlokom azon oldalán, amit Aidan nem láthatott. Egészen mostanáig. Felkapott a vállára és lecipelt a lépcsőn, ki az ajtón egészen a kocsijáig. Berakott az anyósülésre, beszállt, elfordította a slusszkulcsot és az autó elkezdett dorombolni, mint egy kezes oroszlán. Irány a kórház… - ujjongtam magamban.
- Ez csak egy kis…- a szavamba vágott. Nem szokott, de most megtette.
- Akkor is össze kell varrni. Látom rajta!
EZ a hátránya, ha valakinek a bátyja orvosnak tanul. Most aggódhat értem a család. A súlyom miatt is bent fognak tartani és a fejem miatt is.
Kiesett egy kis idő a műtét után. Édesanyám könnyei ébresztettek. A szememet kinyitottam. Mindenki itt van. Apa, anya, Aidan… Ő fogja a kezemet. Mindvégig. Fel akarok ülni, de nem engedik. Azt habogják, hogy még nem szabad. Homályos a kép, a hangok elhalnak. Nem értem miért nem ülhetek fel. Megmutatom nekik, hogy képes vagyok rá. Büszkék kell, hogy legyenek! Be fogok kerülni az egyetemre, képes vagyok rá…
Az egyetem gondolata már régóta kerülget. Édesanyám szerette volna mindig is, hogy jelentkezzek a Hollis-ba. Meg kell mutatnom nekik, hogy képes vagyok végigcsinálni… Ez a gondolat vitt az ájulásba. Ennek köszönhetően vagyok ott ahol. A Hollis kapujában.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Amabell Lewis
::say something : 293
::born this way : 2014. Apr. 12.
Age : 26
::where we belong : a Hollis egyetem Sigma házában megtalálsz ; )
::one day : I hate everything about you... why do i love you?
::wayfaring stranger : ζ ○ sweet disaster ○ ζ

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: Letta Huston   Szer. Jún. 11, 2014 8:39 am

Elfogadva!

Ahogy látom, neked sem fenékig tejfel az élet, így hát miért rondítanék bele még én is? Elfogadom a karakterlapod és remélem, rendbe jössz majd, hogy itt az egyetemen minden simán menjen Smile Foglalj avit és indulhat a játék ^^

ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]
ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]
ϟ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
A kis dolgok a legértékesebbek - egy halk szó, egy pillantás, egy mosoly.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Letta Huston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: karakterek :: elfogadottak :: Sigma tagok életrajza-