HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Mr Grey... Really?! Like in the book?! Pff... - Grey and Bomer first meeting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Mr Grey... Really?! Like in the book?! Pff... - Grey and Bomer first meeting   Szomb. Ápr. 26, 2014 3:21 am
Show me your room of pain…


Az egyetemista létben egyet utálok nagyon... a kocsma életet!
Inni kell, ha vizsgázunk, inni kell, ha elszúrtuk a vizsgát, inni kell, ha átmentünk és inni kell, mert a könyvtár túl halk dolog ahhoz, hogy ott üljünk... és mellesleg nincs egy korty pia se!
Nem vagyok stréber és nem mindig jön elő belőlem az antiszociális énem se, de amikor a szemeszter 120%-a abból áll, hogy azt egyetem környékén levő kocsmákban töltjük el minden időnket... hát inkább tanulnék a könyvtárban!
Viszont most bármit megadtam volna, hogy most egy laza iszogatás miatt kelljen lejönnöm ebbe az egyetemi sörözőbe, de neeeem... valami barom kitalálta, hogy itt tart megbeszélést egy kezdődő klub-nak... mit ne mondjak, nem akartam jelentkezni semmilyen plusz foglalkozásra, de a dékán kötelezett rá, miután a legutóbbi vizsgafilmemben egy szado-mazo klubbot mutattam be. Most nem tudom mi volt vele a baj?! Olvasni lehet róla, de ha egy kísérleti filmben az szerepel, hogy megkorbácsolnak egy nőt, az már brutalitás és nemi erőszak vagy mi... szóval azt mondta a dékán, viselkedjek rendesen és válasszak valami órák utáni elfoglaltságot és akkor talán elnézi ezt a kis baklövést... Bár ha belegondolok, rendes volt, lévén ezek után még beszóltam neki, hogy tudja hova nézzen el!
Szóval most valami Glee klub gyűlésre megyek, mert ez volt az egyetlen klub már így a félév közepén, ahová még volt felvétel. De annyi szent, ha ez valami színházi kis társulat, ahol a Rómeó és Júliát kell előadni, akkor én leléptem és inkább a börtön! Csak ugye anyám is kiakadt, hogy mégis hogy képzeltem ezt, ezzel mennyit árthatok az Ő hírnevének! Komolyan mondom, az ember hogy legyen így művész, ha megakadályozzák az önkifejezésben?!
Mindegy. Adok egy esélyt ennek a klubnak, hogy megnézzem, mit is akar... aztán maximum majd a javamra fordítom, forgatok róla, vagy ilyesmi... vagy ha elég az, hogy ott vagyok és csak ülök a sarokban, nekem mindegy... de ez a kocsma találkozó, kicsit fura.
Bementem a PUB-ba, nem nagyon láttam senki ismerőst... tanárfélét meg végképp nem, összegyűlt tömeget meg főleg nem! Lehet félreértettem valamit?! Vagy ekkora lett volna az érdeklődés?!
Mindenesetre leültem egy eldugott sarokba, miután egy üveg sört is kikértem magamnak.
Vissza az elejére Go down
avatar

Cooper I. Grey
::say something : 4
::born this way : 2014. Apr. 24.
::wayfaring stranger : ► Mr. Grey

Teacher


TémanyitásTárgy: Re: Mr Grey... Really?! Like in the book?! Pff... - Grey and Bomer first meeting   Vas. Ápr. 27, 2014 5:51 am


to; Miss Bomer


Ki kell szabadulnom az iskolai légkörből és igazán nincs is jobb alkalom erre, mint egy meghallgatás féleség a Glee Klub-hoz.
Általában csoportos meghallgatásokat szoktam tartani, mert úgy egyrészt mindenki hallja a másikat, másrészt nem áll fenn a veszély, hogy ráhajtanék bármelyik hölgyeményre is. Vagyis bocsánat, én nem szoktam kezdeményezni. A nők maguktól közelednek hozzám és maguktól döntenek úgy, hogy nekik létszükséges velem lenniük. Én csak jó lélek vagyok és nem akarom, hogy szomorúak legyenek. Tudjátok hogy is van ez.
Most is csak azért tettem a találkozót, egy helyi egyetemi PUB-ba, mert jó poénnak tűnik. Tudni akarom, hogy milyen személyiség is ez a Miss Bomer és már nem volt kedvem a tanteremhez.
Nem vagyok az a kifejezett tanár típus. A múlt nyár végéig nem is gondoltam arra, hogy egy egyetemen tanítsak. Főleg a saját kis rendelésemmel és betegeimmel foglalkoztam. Megvolt a mindennapi rutinom, senki nem várta el tőlem, hogy hajnali hét óránál hamarabb keljek fel és időre bemenjek egy órára, ahol a többség nem is figyel rám. Persze vannak kivételek, akiket érdekel a téma, de mondjuk a húgomat biztos nem. Azért örülök az igyekezetének. Régen sokat lógtunk együtt, de valamiért eltávolodtunk egymástól. Miattam. Majd elviszem valahova.
Indulás előtt egy gyors ellenőrzés a tükörben. Öltöny, ing, nyakkendő ... nem a nyakkendő most nem kell. Sármosra veszem a figurát ma. Kioldom majd a kézmosó oldalára dobom. Kicsit összekócolom a hajam, befújom magam Bruno Banani legújabb illatával. Kicsire nem adunk. Felkapom a kulcsaim, a telefonom és a tárcámat, felveszem napszemüvegemet majd elindulok a megbeszélt helyre. Tudom, hogy nem illik késni, de legalább kiderül mennyire is kitartó a mai interjú alanyom. Lehet jobb ötlet lett volna a lakásomra hívni, vagy az irodámba. Utólag bánni mindent kár, úgyhogy minden szó nélkül lépdelek végig az utcán. A kocsma itt van a közelben, így nem sietek.
Negyed órát kések a "randiról". Így még szórakoztatóbban hangzik. Benyitok a PUB-ba. Az ajtó nyikorogva adja meg magát nekem és a hangra a többség felkapja a fejét. Szétnézek odabent. Hiába is keresnék egy ismerős női alakot, hisz név alapján még csak nem is tudom kiről van szó. Majd megérzéseimre hallgatok. A sarokban ülő nő megragadja figyelmemet. Minden bizonnyal őt kell keresnem. Ha meg nem, az sem hat meg túlzottan. Ráveszem legfeljebb, hogy szüksége van egy pszichiáterre.
Határozott léptekkel indulok meg felé és közben le sem veszem róla a szemem.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mr. Grey
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Mr Grey... Really?! Like in the book?! Pff... - Grey and Bomer first meeting   Vas. Ápr. 27, 2014 6:23 am
Show me your room of pain…


Nem nagyon tolonganak az emberek, legalábbis nem hiszem, hogy mindenki a Glee klubbos marhaságra jött… ugye nem kell majd énekelni?! Nem mondom, hogy nem tudok… vagyis de, nem tudok! Szeretek énekelni, de szerintem a kissé részegen előadott kareoke-zás nem igazán számít ének tudásnak. Mindegy! Maximum várok egy kicsit, legalább míg megiszom a sörömet, majd tovább állok… a dékánnak meg megmondom, hogy kapja be! Vagy mondhatnám azt is, hogy a tanár, aki szervezi, az szúrta el… de nem tudom ki szervezi… valami… na, én és a név memóriám!
Belekortyolok a sörömbe, mire felnézek a telefonomból, egy béna fazon áll az asztalomnál. Tipikusan az-az alkat, aki jól néz ki, és tudja is magáról, hogy jól néz ki, és ha te nem veszed észre, akkor kikéri magának. De próbálja lazára venni a figurát… biztos valami pancser… nyakkendőt szokott hordani, látszik rajta… szerintem idővel akaratlanul is fogja majd a nyakkendője csomóját, hogy igazítson rajta… kócos haj…magába mennyire mantrázhat, hogy visszafogja a kezét, amivel megigazítaná. Pedig szex után a legszebb dolog, ha a pasinak össze van kócolva a haja a sok belemarkolástól. Kicsit elkalandoztam, de csak mert ez a fazon úgy néz, mint aki tudja, hogy este az ágyában végzem… és ha én nem is akarom, meg fog róla győzni… azt hiszem túl sok perverz ember van a világon, aki külsőleg úgy néz ki, mint minden normális ember, belül meg olyanok, mint a rothadó hús… bűzösek és undorítóak! Belülről teszi őket tönkre a beteges vágyuk… főleg az olyan embereknél látható ez, akik keményen dolgoznak, akiknek teljesíteniük kell, mert ha nem, vége a szép életnek, és nem járhatnak Porsche-val. Na, az ilyenekről derül ki az, hogy nőket ver, mert sehol máshol nem lehet erős, és az ilyeneket találják meg felakasztva, maszturbálás közben a szekrényben. Aberrált állatok!
- Szeretne valamit?! Ha le akar ülni, csak nyugodtan… ez egy szabad ország… elvileg… - nem mintha nem lenne ezer meg egy hely még, és különben is… miért spécizte ki, pont az én sarkomat?! Lehet ez is egy perverz alak! Egy olyan, mint az a fazon, abban a könyvben… hogy az a nő, milyen hülye volt! Szeretem a szexet, próbáltam már ki én is fura dolgokat, és vágyok is olykor szokatlan dolgokra, de nekem egy pasi se parancsolgasson! Bár tény és való, kaptam már meg, hogy irányításmániás vagyok, a szexben mindenképpen legalábbis. De nem nyomom el a másik felet és nem veregetem agyon, hogy kifejezzem vele mennyire szeretem!
- Viszont örülnék, ha nem álldogálna és bámulna rám, mint egy pszichopata barom, aki azt nézi a bőrömből milyen parfümöt tudna készíteni… és szerintem a napszemüvegre sincs szükség. Ez a hely direkt úgy van kitalálva, hogy a másnaposságba szenvedő emberek is el tudják viselni a benti fényt… - minek beszélek hozzá?! Csak, mert ha szóval tartom, talán nem nyír ki… oké, ez egy egészséges paranoia, ami azért alakult ki, mert rajtam kívül vannak még itt páran, egy alak meg pont hozzám sétál oda. Mi a fenét akar?!
- Vagy akkor ne üljön le… és ne vegye le a szemüveget… megkínálhatom egy itallal esetleg?! – nyújtom oda a sörömet. De kicsit mintha ismerős lenne… láttam én már valahol ezt az alakot… jaj ne… ugye ő nem valami tanár?! Elég paraszt voltam vele… nem mintha ez bármikor is izgatott volna! De most akkor csak ketten leszünk?! Erről nem volt szó! Bár gondolom nincs nagy látogatottsága a klubnak, de akkor is!
Vissza az elejére Go down
avatar

Cooper I. Grey
::say something : 4
::born this way : 2014. Apr. 24.
::wayfaring stranger : ► Mr. Grey

Teacher


TémanyitásTárgy: Re: Mr Grey... Really?! Like in the book?! Pff... - Grey and Bomer first meeting   Szer. Ápr. 30, 2014 1:51 am


to; Miss Bomer


A kissé füstös kocsmai hangulat lassan mindennapossá válik számomra. Amikor unatkozok egyedül, akkor elugrok egybe, ha boldog vagyok, akkor is és lehetne még sorolni, hogy mi miatt érdemes, vagy lehet benézni egy bárba, club-ba, vagy kocsmába. Nem is a hely a lényeg, hanem a hangulat. Az ismeretlen tömeg, ami körül vesz, a tök vadidegenek, akik semmit nem tudnak rólad és te sem róluk. Lehet hogy összefutsz éjszaka egy pszichopatával, de lehet hogy egy apácával, aki mégsem hisz annyira a vallásosságban, mint kellene. Volt már szerencsém ilyen nővel összefutni és vadabbak, mint az éjszaka szépségei, vagy a hetekig éheztetett oroszlán.
Mivel nem ismerem a mai "vendégemet", így kiszúrtam magamnak egy fekete szépséget. Jó évjáratnak tűnik és ami a legfőbb, hogy nagykorú. Bár manapság már a tizenéves kis csajok is képesek annyi sminket magukra pakolni, és akkora szilikonokat betetetni, hogy megtéveszthessék a club-ok kidobóit és csaposait. Én elkérném az összes személyiét, ha lenne egy ilyen szórakozó helyem. Talán lesz is. Nem is olyan rossz ötlet. Ezt mindenképp fontolóra veszem.
- Igen, elgondolkodtam egyrészt azon, hogy tolakodásnak vennéd-e, ha csatlakoznék hozzád. Másrészt azon, hogy miért ücsörög egy magadfajta lány egyedül egy ilyen helyen. - most vagy kiakad a lány jelzőn és kikéri magának, vagy nem szól semmit és rám borítja a sörét. Ha már ő is ilyen kedves hangnemben fogadott, akkor én miért legyek másabb?
- Igen csípős nyelvvel áldottak meg, ugye tudod? De én a helyedben nem szólnék be mindenféle pszichopata baromnak, mert a végén tényleg az egyik híd alatt, vagy a csatornában végzed kivéreztetve és megnyúzva. - még magamat is meglepem azzal, hogy milyen nyugodt és nemtörődöm a hangom. Egy mozdulattal veszem le napszemüvegemet és csúsztatom összecsukva a zakóm felső zsebébe. Leülök hát az asztalhoz, ránézek a csaposra aki ha ciki, ha nem tudja mit szoktam rendelni. Nem vagyok törzsvendég, csak az ilyen helyeken megjegyzik ki hagy kellő borravalót.
- Köszönöm, de sört sosem iszok. Alkoholban és nőben nem szeretem az olcsót. - hátradőlök, hátamat megtámasztom tekintetemet pedig a "kedves" társaságomra emelem.


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Mr. Grey
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Mr Grey... Really?! Like in the book?! Pff... - Grey and Bomer first meeting   Szer. Ápr. 30, 2014 10:40 pm
Show me your room of pain…


Tipikus pasi! De komolyan! Van még, aki ilyen béna szöveggel csajozik?! Hogy egy magamfajta lány… egyedül… egy ilyen helyen?! Ez nem normális! Valami frappánsat vártam volna tőle, mert ahhoz képest tipikusan csajozó fazonnak tűnik, de elég hülye nőket szedhet fel, ha minden nőt ezzel a dumával talál be!
- Nem veszem tolakodásnak. Nyugodtan ülj csak le. – mutatok a szabad székek felé, van egy pár körülöttem, lévén én egy sarokkanapés részen ülök, de még van pár szék s az asztalhoz hozva. De tényleg nem zavar, ha le akar ülni, igaz nem terveztem társaságot, vagyis csak a Glee klubos marhaságot, de kezdem úgy érezni, hogy ebből nem lesz semmi már! Én meg, ahogy elfogy a söröm, már lépek is, és akkor ez a fazon szedhet fel, akit csak akar!
- Egy magamfajta lány?! Igazából pont az ilyen hülyéktől menekül...akik ilyen szöveggel próbálják őt felszedni...egy ilyen helyen. – vágok vissza. De most mit várt!? Bár lehet ezek után nem fog leülni, hisztis picsának titulál és odébb áll, hogy egy olyan lánnyal szórakozzon, aki beveszi ezt a szöveget.
Elmosolyodom azon, amit válaszol. Ez végre nem előre betanult szövegnek tűnik. Szeretem, ha az embereket ki lehet zökkenteni, hogy a valódi énjük megmutatkozzon. Most már kezd érdekelni ez a fazon, hisz vissza mert így vágni. Egyáltalán nem félek! Nem olyan fából teremtettek, ha meg mégis félnem kéne… egyszer élünk, nem igaz?! És az az egy alkalom, legyen élvezetes!
- Semmi elhurcollak és bezárlak a pincébe, meg mindennap megerőszakollak… vagy várj, hogy is szokták fogalmazni… a kedvemre teszel?! – nevetem el magamat. Most talán én tűnök komplett idiótának, de ez vagyok én, ha valakinek nem tetszik… máshol is van szabad hely.
- Elég csak szemmel jelezned, és máris kapod az italt?! Gondolom biztos a legjobb minőségűt… - mosolyodom el kedvesen. Törzsvendég, vagy minimum valami nagy fejes, én meg úgy szólok be neki, mintha valami alja nép lenne. De megnyerő tekintete van, ettől esnek le a női bugyik, gondolom… még jó, hogy én ma nem vettem fel. Mosásban van, na!
- Nem is tudom… ezzel a szöveggel engem is leolcsóztál, ugye tudod?! – kérdezem egy csalfa mosollyal, és megfogva az üvegemet, iszok egy nagy kortyot. Igazából a rendes pasik… nem, ez nem jó… szóval az ilyen fazonok, mint ez az alak előttem, nem csípik, ha egy nő a sört szereti, főleg ha üvegből issza.
- De semmi baj… megbocsátom. Hisz én az olyan alakokat nem szeretem, akik öltönyben járnak, és drága whisky-t vedelnek…
Vissza az elejére Go down


Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Mr Grey... Really?! Like in the book?! Pff... - Grey and Bomer first meeting   

Vissza az elejére Go down
 

Mr Grey... Really?! Like in the book?! Pff... - Grey and Bomer first meeting

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: Szórakozóhelyek/Kocsmák-