HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 emilia russ °

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Emilia Russ
::say something : 4
::born this way : 2014. Apr. 22.
Age : 26
::one day : loud is the wind in your ears, as you spin as you look for the sun.

Sigma


TémanyitásTárgy: emilia russ °   Kedd Ápr. 22, 2014 10:22 am

emilia tommasina russ

Two-faced old friends told me the end was near, ha.


Teljes név: Emilia Tommasina Russ
Becenév: Emi
Születési hely és idő: november 23, 1991, Louisville, Kentucky, U.S.
Play by: Emily Bett Rickards
Csoport: Sigma
Érdeklődési kör: Oasis, politika, partik, klasszikusok, történelem, zene, világbéke
Kapcsolat a családdal: Amíg minden teljesen rendben volt, imádtam a szüleimet. Apám pénzügyekkel foglalkozott, édesanyám pedig a tökéletes, hamptonsi feleségeket megszégyenítő háziasszony volt, akinek pénzes a férje és van egy csodálatos gyermeke. Aztán kiderült, hogy apám évek óta fűvel-fával csalja anyát, aki ezért ráhívta az FBI-t, hogy leleplezzék az adócsalásait és a sikkasztásokat. Ma apa börtönben, anya idegösszeomlással a nővére írországi kastélyában, én meg olyan messze tőlük, amennyire csak lehet.

Ez vagyok én: Hogyan tudnék kielégítően válaszolni a kérdésre, milyen is vagyok, amikor fogalmam sincs arról hogyan lát engem a többi ember? Mert elmondhatnék én itt minden szép és jót magamról, ki hinné el, hogy valójában tökéletes vagyok? Még én sem tenném. De ha tudnám is ki mit gondol rólam, nem nagyon érdekelne. Akinek tetszem, szeretni fog, akinek nem, így járt. Nem tudják mit hagynak ki.
165 centi tömör vidámság, szőke buksival, és kék szemekkel. Az első találkozás után mindenképpen valami hasonló jön le az embereknek. Alapjáraton semmi nem tudja elrontani a kedvem. Mióta rájöttem, hogy apám egy rohadt nagy szélhámos, anyám meg csak úgy csinált, mintha nem tudna az egészről, nincs ami igazán elkeserítsen. Azért a Szerelmünk lapjain sírtam. Tényleg.
Politikai karriert szeretnék, csak hogy engem ne higgyenek akkora suttyónak, mint a szüleimet. Bár, ha már mindenki úgy tartja, hogy az összes politikus hazudik, miért ne lennék jó a címre két ekkora svindler szülővel? Ennek ellenére nem szoktam hazudni - csak annak a pasinak, aki folyton randizni hív, de még mindig nem vette észre, hogy előbb ugranék le egy ház tetejéről, mint hogy elmenjek vele bárhová is. Inkább szabad szájú vagyok. Gondolom nem tűnt fel.
Hívhatom magam maximalistának, ha 18 éves koromban akkor is kitakarítottam a szobám, amikor spiccesen hajnali fél ötkor értem haza? Bár ez inkább rendmániásság. Mindenesetre szeretem a rendet, és azt is, ha mindent az irányításom alatt tudok. Diktátor azért nem vagyok. Őket meggyilkolják, én pedig még nem szeretném a hátsókertben elásva végezni. Amim egyébként nincs, mivel állambácsi minden birtokunkat, az összes vagyonunkkal együtt elkobozta, mielőtt apucit huszonöt évre lecsukták. Apakomplexusom lenne? Nem hiszem...
Beszéljünk inkább a sportokról. Tudok golfozni, hét évig versenyszerűen úsztam, tíz éve rendszeresen teniszezem és aktívan futok, mióta elkezdtem taekwondózni, hogy formában tartsam magam - nehogy megerőszakoljanak, amikor este védtelenül sétálgatok az utcán.
Amellett, hogy a sportok megszállottja vagyok - sokkal egyszerűbb kiereszteni a gőzt, azzal, hogy szétversz egy bokszzsákot, mint jégkrémet kanalazni a tévé előtt, miközben a Dirty Dancing megy -, imádok öltözködni is. Van aki úgy fejezi ki magát, hogy fest, vagy táncol, de mivel az én kézügyességem nem a képzőművészetek felé terjed ki, a ruháimmal próbálom kifejezni magam.
Órákig tudnék még mesélni magamról - talán ez is elárul valamit -, millió dolog eszembe jutna, de hogy maradnék úgy érdekes, ha mindenki mindent megtud rólam?

[You must be registered and logged in to see this image.]
BATMAN - SZÉP - 4 ÉV - NEM TUDOK RÓLA


story of my life

Nem akarom kinyitni a szemeimet. Iszonyatosan fáj a fejem. Mit csináltam tegnap este? Leszakadnak a lábaim. Mintha több időt töltöttem volna a magassarkúmban, mint kellett volna...
Az oldalamra fordulok és nyújtom a lábamat, hogy kimásszak az ágyból, de nem érem el a matrac szélét. Felpattannak a szemeim. Hol a francban vagyok? Nyugalom, nem kell rögtön pánikba esni! Csak... Szép lassan gondold végig mi történt az elmúlt huszonnégy órában.

- Nem hiszem el... Te végig tudtál róla! - ordítok anyámra.
- Nem. Kicsim, kérlek hallgass meg.. - lélekszakadva rohan utánam, ahogy a szekrényemből kirángatott ruhákkal teli táskával a hónom alatt rohanok ki a házból.
- Miért? - Olyan hirtelen fordulok vissza, hogy kis híján nekem ütközik. Szokásához híven lesimítja a ruháját és a mostanára csapzott, kócos haját kezdi igazgatni, mintha az egyik kormányzóval, vagy külföldi előkelőséggel cseverészne. Ez csak újra felpaprikázza a hangulatomat, így a válaszát meg sem várva rohanok tovább a bejárat felé. Minél hamarabb el akarok tűnni ebből a házból.
- Várj már, drágám! Hogyan is tudhattam volna erről?
Hiába tagadja, a hangjában tisztán meghallani az idegességet. Ő hívta az FBI-t. Ő intézte el, hogy apámat, akivel olyan jóban voltam, fényes nappal, az utcán tartóztassák le, mindenki szeme láttára.
- Tudod mennyire megalázó volt ez nekem? Mindenki előtt.. Kiderült, hogy az apám, a nagy Hal Russ nem más, mint egy közönséges csaló! - Újra megtorpanok az ajtóban, anyám pedig megint majdnem nekem ütközik. Lerí róla, hogy zaklatott, a kezét tördeli, a haja úgy áll a fején, mintha egy madár fészkelt volna benne, az arca pedig olyan izzadt, mintha most esett volna túl egy több órás vajúdáson. Ha nem tudnám, hogy ő árulta el apámat, megölelném és biztosítanám, hogy minden rendben lesz. De semmi nem lesz rendben. Hirtelen undorodni kezdek az egész helytől. Az összes embertől, aki ehhez az élethez tartozik és ebben a házban élt velem. Mindenki hazudott.
- Édesem... - Anyám a kezem után nyúl, láthatja rajtam az elhatározást, a zavarodottságot, vagy mindkettőt egyszerre.
- Ne keress - mondom elszorult torokkal, és már fordulok is el, hogy igyekezhessek tovább a kocsim felé.
A táskámat betuszkolom az anyósülésre, becsapom az ajtót és oda sem figyelek az üvegen kopogó anyámra, aki idő közben utolért. Reszkető kezekkel próbálom benyomni a slusszkulcsot a helyére. Ha egy horrorfilmben lennék, már megettek volna az élőhalottak. Megkönnyebbülten sóhajtok fel, amikor végre meghallom a motor halk dorombolását. El is felejtettem mennyire szeretek ebben az autóban ülni. El kell mennem valahová... Fogalmam sincs hová.

- Még egy kört! - mutogatok jókedvűen a poharamra, miközben eszelősen vigyorgok a pultosra. Remélhetőleg annyira józannak tűnök a szemében, hogy lesz szíves kiszolgálni még egy pohár itallal. Bár felőlem az egész üveget is elém rakhatná, nem panaszkodnék. A nézéséből azonban arra következtetek jobb lenne, ha elgondolkoznék végre azon hol is szeretném tölteni az éjszakát, mivel hamarosan int az ajtóban álldogáló biztonsági őrnek, hogy hívnia kellene a spicces hölgyikének egy taxit. Vagyis nekem. Az pedig annyira megalázó lenne.. Inkább a saját lábamon távozom, méltósággal. Már ha ennyi kör tequila után ez a lehetőség egyáltalán fenn áll.
Megpróbálok kibotladozni a bárból, ami most nem is tűnik annyira egyszerűnek, tekintve, hogy a berendezés teljesen át lett rendezve ahhoz képest, amikor bejöttem. Most valahogy az összes szék és asztalka az utamban van. Mégis ki rendez így be egy szórakozóhelyet? Nem lehet rendesen elsétálni az ajtóig. Szerencse, hogy legalább van emberük, aki kinyissa előttem. Mire menne a mai világ ilyen úriemberek nélkül?

Aztán mi történt? Hiába töröm a fejem, csak addig jutok el, hogy kisétálok a bárból, aztán... Semmi. Akkor mégis hogyan kerültem valaki másnak az ágyába? Biztos összefutottam valakivel, akit ismerek. Sehogy nem akar eszembe jutni. Nem voltam még olyan részeg, hogy ne emlékeztem volna az este minden percére, de egyszer mindent ki kell próbálni. Mindenesetre a fejfájást szívesen elcserélném valami sokkal kellemesebb dologra. Azért mégis.. hogy kerültem ide? Kinek a házában...
Felsikoltok, amikor kinyílik az ajtó, és belép rajta valaki. Leesett állal bámulom az előttem álló férfit. Hirtelen minden megvilágosodik bennem. Tudom kinek a házában vagyok. Ismerem ezt a férfit. Ő a francia tanárom...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Amabell Lewis
::say something : 293
::born this way : 2014. Apr. 12.
Age : 26
::where we belong : a Hollis egyetem Sigma házában megtalálsz ; )
::one day : I hate everything about you... why do i love you?
::wayfaring stranger : ζ ○ sweet disaster ○ ζ

Sigma


TémanyitásTárgy: Re: emilia russ °   Pént. Ápr. 25, 2014 5:13 am

Elfogadva!

Kedves Emili! Igazán jó látni, hogy mindezek ellenére ilyen belevaló és határozott csaj maradtál, aki egyedül is megáll a lábán. Tetszett az előtörténeted is azzal a csavarral a végén és tetszik az is, hogy ilyen energiabomba vagy. : ) Nem is ragozom tovább. Elfogadom a karakterlapod, neked pedig nincs más dolgod, mint lefoglalni az avatarod és játszani Wink Jó szórakozást nálunk Smile

ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]
ϟ [You must be registered and logged in to see this link.]
ϟ [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
A kis dolgok a legértékesebbek - egy halk szó, egy pillantás, egy mosoly.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

emilia russ °

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Hannah Charpentier

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: karakterek :: elfogadottak :: Sigma tagok életrajza-