HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Yasmine Brook
::say something : 218
::born this way : 2013. Apr. 30.
Age : 27
::where we belong : ♔ Palm Bay
::one day : ♔ What’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
::wayfaring stranger : ♔ the second princess

Kappa


TémanyitásTárgy: Canon karakterek   Vas. Ápr. 20, 2014 8:55 pm

Tanárok:

Benjamin McCormick

ϟ Kor: 35
ϟ Csoport: tanár / művészettörténet professzor

ϟ Play By: Stephen Amell

ϟ Történet: Barátságos, jószívű tanár. Az a fajta, aki azért lett, ami, mert szeretné átadni a tudását és diákokkal foglalkozni, nem azért, hogy megszedje magát professzorként. Mivel ő sem olyan rég került ki az iskolapadból és nem is egy vén szatyor, tisztában van vele, milyen helyzetben vannak a diákok, így bárkinek szívesen segít, korrepetál. A legtöbb hölgy persze ezt ki is használja szívesen, mert a fél iskola csorgatja a nyálát McCormick tanár úrra. Hogy ő hogyan viszonyul ehez, az az alkotótól függ.


Cole Jameson

ϟ Kor: 33
ϟ Csoport: tanár / zene és énektudomány tanár

ϟ Play By: Jake Gyllenhaal

ϟ Történet:  Fiatalabb korában megpróbált összehozni egy zenekart és nagy álma volt, hogy ő maga híresség lesz majd egyszer, de később rájött, hogy ő inkább tanulni akar és később kis sztárnövendékeket képezni. Szívesen foglalkozik a srácokkal, legfőképp a lányokkal, ugyanis a flört a mindene. Ezt a rock sztáros dolgot a mai napig nem nőtte ki, így aztán sűrűn látni csajok társaságában. Persze, sosem lépi át a határokat, mert többet ér a munkája mint, hogy kirúgják egy csaj miatt.

Geoffrey James Winslow

ϟ Kor: 41
ϟ Csoport: tanár

ϟ Play By: Robert Downey Jr.

ϟ Történetünk: A diákok imádják, ő pedig önmagát imádja. Igazi vicces pofa. Az a fajta ember, akinek képtelenség ellenállni, épp ezért imádja a tantestület és a diákok is. Mindent a humoros oldaláról közelít meg, de persze ez, csak akkor igaz, ha valaki nem használja mindezt ki. Képes ő komoly és aljas is lenni, de ezt az oldalát csak annak mutatja meg, aki megérdemli.  

A hozzászólást Yasmine Brook összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 27, 2014 5:22 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Yasmine Brook
::say something : 218
::born this way : 2013. Apr. 30.
Age : 27
::where we belong : ♔ Palm Bay
::one day : ♔ What’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
::wayfaring stranger : ♔ the second princess

Kappa


TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Vas. Ápr. 20, 2014 9:00 pm

Kappa:

Evangeline McAbby

ϟ Kor: 22
ϟ Csoport: Kappa / tánc és színházművészet

ϟ Play By: Amber Heard

ϟ Történet: Ha egy szóval lehetne jellemezni, az a hárpia lenne. Sosem tudni mi jár épp a fejében, mert arcán mindig az a túlságosan bájos mosoly virít, még akkor is, ha épp bosszút forral. A tipikus főangyalka a Kappáknál, akire minden lány hallgat, akinek van két oldal kocsija és, akinél nyalni kell, ha oda bekerülsz és nem akarod, hogy megkeserítsék az életed. A tipikus hercegnő, aki már gimiben is bálkirálynő volt, a mazsorett csapat kapitánya, a koronázatlan uralkodó. Ha valamit nem kap meg elsőre, addig ármánykodik, míg meg nem szerzi.

Jessica Edwards

ϟ Kor: 20
ϟ Csoport: Kappa / társadalom tudomány szak

ϟ Play By: Arielle Kebbel

ϟ Történet: Ő Evangeline legnagyobb ellensége, mivel legalább olyan gazdag családból származik és legalább olyan menő, mint a másik szöszi. Ők ketten elég rendesen megosszák a csapatot a Kappában, így aztán olyanok, mint két politikai párt. Vannak, akik Jessicát követik és vannak, akik Evangeline-t. Nem igazán tudni, melyik lány a veszélyesebb, mert Eve ravasz és aljas, Jess viszont erős, nagyszájú és három bátyja van, szóval simán helyben hagy bárkit, ha felhúzzák. Belevaló csaj, utálja a szőke libákat és szíve szerint nem is a Kappában lenne, dehát anyuci Kappás volt így neki is ezt a sorsot szánták.

Francesca Di Natale

ϟ Kor: 20
ϟ Csoport: Kappa/Irodalom és irodalom történet

ϟ Play By: Julianne Hough

ϟ Történet: Alessandra Olaszország szülötte, temperamentumos, hangos és igazi idegesítő nőszemély. Mindent véghezvisz, amit a fejébe vesz, senki nem szeretne rosszban lenni vele, mindenki a kegyeit keresi. Nincsenek igaz barátai, hiszen mindenkit kihasznál. A pasik körüldongják, bármit megtesznek érte, elhalmozzák bókokkal, ajándékokkal. Nem egy kedves nőszemély, hízelegni is csak dúsgazdag apjának tud, akit egyetlen pillantásával az ujja köré csavar.
Evangeline kedvében jár, a királynő mellett ugyan nem sokszor jut szóhoz, de hűen követi bárhová. Sokat vannak együtt, gonoszkodnak, terveket szőnek ellenségeik ellen és pasiznak. Híre van a férfiak között, talán ezért is van még mindig egyedül.

A hozzászólást Yasmine Brook összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 20, 2014 11:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Yasmine Brook
::say something : 218
::born this way : 2013. Apr. 30.
Age : 27
::where we belong : ♔ Palm Bay
::one day : ♔ What’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
::wayfaring stranger : ♔ the second princess

Kappa


TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Vas. Ápr. 20, 2014 9:03 pm

Alpha:

Edward Jonathan Wilson

ϟ Kor: 21
ϟ Csoport: Alpha / társadalom tudomány

ϟ Play By: Colton Haynes

ϟ Történet: A tipikus menő srác. Apukának van pénze és ő lesz majd, aki mindezt egyszer megörökli. Egyedüli gyerekként megszokta, hogy mindig mindent meg kap, épp ezért talán ő az Alpha legmeghatározóbb tagja. Aféle "falkavezér", vagy legalábbis a többiek hagyják, hogy annak képzelje magát. A gimiben a futball csapat kapitánya volt, a csajok imádták. Akkoriban még tisztelte is a lányokat de egy szívszorító megcsalós történet után úgy döntött, hogy tesz az érzelmekre. Így lett igazi tökös tirpák, aki minden héten másik lánnyal villog.

David McGriff

ϟ Kor: ide
ϟ Csoport: Alpha

ϟ Play By: Tyler Posey

ϟ Történetünk: Apuci gazdag kisfia. Anya nélkül nőtt fel az apja pedig teljesen elkényeztette de ami a leg meglepődd a dologban: nem szállt el magától. Ugyanolyan kisvárosi fiú maradt mint az egyetem előtt. Edwarddal egészen jóban vannak és ilyenkor próbálja elő venni a nagypofájú énjét, hogy be tudjon illeszkedni de nem igazán megy neki. Sokan csúfolják azért mert szerelmes egy sigmás lányba.  

Billy Schneider

ϟ Kor: 22
ϟ Csoport: Alpha

ϟ Play By: Dean Geyer

ϟ Történet: Billy egészen más, mint amilyennek elképzeled. Igazi texas-i srác, tőle nem áll távol a lovaglás és a rodeó. Gondolatai még mindig visszarepülnek a kisvárosba, ahol felnőtt. Talán ezért sem érzi magát annyira jól ebben a közegben. Őt nem ilyennek nevelték, őt nem érdekli a pénz és a hírnév, ő nem gyalogol át senkin, csak hogy elérje célját.
Életét fenekestül felforgatta egy nő, akit amint megpillantott, azonnal a szívébe zárt. Igazi csajos lány, apró termete ellenére már most határozottan kifejezi akaratát. Szőke fürtjei igazi kisangyallá varázsolják, pedig egyáltalán nem az… és még csak 1 éves. Igen, jól gondolod, Billy a büszke apukák táborát erősíti.


A hozzászólást Yasmine Brook összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 20, 2014 9:29 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Yasmine Brook
::say something : 218
::born this way : 2013. Apr. 30.
Age : 27
::where we belong : ♔ Palm Bay
::one day : ♔ What’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
::wayfaring stranger : ♔ the second princess

Kappa


TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Vas. Ápr. 20, 2014 9:09 pm

Sigma:

Emma Summers

ϟ Kor: 21
ϟ Csoport: Sigma / média és filmművészet

ϟ Play By: Anna Kendrick

ϟ Történet: Csendes lány, aki leginkább saját kis világában tudja elképzelni a mindennapjai. Sokat látni egy fa tövében ücsörögni szak könyvekkel vagy épp rajzolgatni a saját kis füzetébe. Nehezen nyílik meg és nehezen barátkozik de, ha valaki belopja magát a szívébe, az utána mindig számíthat a segítségére. Szeret a Sigmában lenni, mert hánynia kell a szőke libáktól, akik a Kappát erősítik. Úgy van vele, tanulni van ott ahol, nem divatolni és, mivel a szülei nem milliárdosak, meg is becsüli, hogy államilag támogatottan bekerült.

Jennifer Collins

ϟ Kor: 20
ϟ Csoport: Sigma / zene és énektudomány

ϟ Play By: Lucy Hale

ϟ Történet: Mindene a zene. Az a fajta lány, aki ébredéstől elalvásig folyton dúdol, énekel, hümmög valami dallamot vagy jár a lába. Kiss hiperaktív, csupaszív, barátságos leányzó. Szinte a védjegye lehetne az ezer wattos mosoly és a dúdolás. Szóval, ha látsz egy lányt, aki fülhallgatóval mászkál és rohadtul észre sem veszi maga körül a világot, akkor az ő lesz.

Hailee Stranford

ϟ Kor: 20
ϟ Csoport: Sigma

ϟ Play By: Saorise Ronan

ϟ Történet: Nehéz gyermekkora volt, iszákos apja és drogos anyja sosem hagyta, hogy a kis Hailee kibontakozzon. Sokszor hagyták magára, korán megtanulta, hogy csak magára számíthat. Egy magányos napon azonban baleset történt és a lány élete teljesen megváltozott. Testének csaknem 60 %-a megégett, amikor részeg apja elaludt a kanapén, cigarettával a kezében. A lakás lángra kapott, Hailee pedig majdnem bent égett. Mellkasa, hasa és combjai olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy nem jósoltak nagy jövőt akkor még csak 4 éves kislánynak. De erős kislány volt, túlélte és azóta anyjával is képes újra beszélni – merthogy apja meghalt a tűzben.
Csendes, visszahúzódó lány, tökéletes célpontja az olyan riherongyoknak, mint Evangeline vagy Alessandra.

A hozzászólást Yasmine Brook összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 20, 2014 11:38 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

Yasmine Brook
::say something : 218
::born this way : 2013. Apr. 30.
Age : 27
::where we belong : ♔ Palm Bay
::one day : ♔ What’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
::wayfaring stranger : ♔ the second princess

Kappa


TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Vas. Ápr. 20, 2014 9:13 pm

Theta:


Michael Smith

ϟ Kor: 20
ϟ Csoport: Theta / bölcsésztudomány

ϟ Play By: Alex Pettyfer

ϟ Történet:  Tornacipő, farmer, fülhallgató és morcos pofa. Mich-re leginkább ez jellemező. Visszahúzódó fiú, aki nehezen nyílik meg és az egyetemet tekinti a nagy lehetőségének, hogy elszabaduljon végleg otthonról. Édesanyja kis korában balesetben meghalt, az apja meg egy vadállat, aki kiskora óta veri, így aztán érthető, miért is olyan antiszociális, amilyen. Ennek ellenére jó fej srác. Ha sikerül a közelébe kerülnöd, hosszú beszélgetésekben lehet részed és egy igaz barátra tehetsz szert. Ugyanez igaz a lányokra is. Nem az a leteperős fajta. Inkább az udvarias lovag, aki hetekig udvarol, ha felkelted az érdeklődését.
Ewan Parrish ismeri talán a legjobban, sokat lógnak együtt.

Zachary Stevenson

ϟ Kor: 20
ϟ Csoport: Theta / bölcsésztudomány

ϟ Play By: Cory Monteith

ϟ Történet:  Filozófus, buzgó mócsing, okostojás, különc. Leginkább ezekkel a szavakkal lehet illetni, mivel a nap 24 órájában be nem áll a szája. Még álmában is beszél, de a legtöbben elviselik és bírják, mert jópofa. Amolyan bohóc szerepet tölt be a Tetha házban, aki a komoly dolgokat is viccelődéssel próbálja elsimítani így aztán, ha balhé van alakulóban, általában lenyugtat mindenkit a vicceivel. A lányokhoz viszont nagyon nem ért. Zavarba jön, még inkább rákapcsol és annyit beszél mindenféle filozofikus dolgokról, hogy a lány vagy elunja magát, vagy felvágja az ereit. Szóval, hiába a zsenialitás, a nőkről még sokat kell tanulnia.

Ewan Parrish

ϟ Kor: 20
ϟ Csoport: Theta

ϟ Play By: Drew van Ecker

ϟ Történet: Ismered Ewan Parrish-t? Tudod, az a helyes srác a theta házból. Ja hogy még sosem találkoztál vele? Az elképzelhető. Miért is? Mert Ewan nem az a fajta srác, aki csak úgy belibben egy buliba, cigivel a szájában és alkohollal a kezében. Kétszer is meggondolja, mit mondjon, mit vegyen fel vagy mit egyen. Hű társa kedvenc kutyája Buckley. Ez miért annyira fontos? Mert Ewan teljesen vak. Még kisfiú korában vesztette el látását egy szörnyű balesetben. Máig nem tudják, mi történt pontosan, mert semmit nem mond el. Kedves srác és ha tudná, hogy mennyire jóképű, talán nem lenne annyira félénk. Legjobb barátja Michael Smith-nek, együtt lógnak, amikor csak tehetik.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   

Vissza az elejére Go down
 

Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Asgard > Mitológiai karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: karakterek :: karakteralkotás-