HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 maddison dartmoore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: maddison dartmoore   Vas. Május 05, 2013 12:27 am


Maddison Victoria Dartmoore
live young die fast


21;kappa;ashley greene;élvezem az életet;mads;
Alacsony
Habár, még mindig szerencsésebb vagyok, mint, azok a lányok, kik úgy néznek, ki mint a zsiráfok magasságukkal, egy kicsit lehettem volna magasabb. Sajnos.. a géneknek köszönhetem mindezt. Ennyi jó tulajdonság mellett kellett valami, ami nem illik oda. Az univerzum egy stabil 164 centiméterrel áldott meg, és ennek ,,köszönhetően", nyugodt szívvel hordhatok magassarkút, kimutatva izmos lábaimat. Na, ez már egy plusz pont!
Barna
Lapockáig érő sűrű barna haj keresztezi ovális arcomat, mely volt már minden szín. Kipróbáltam a halvány szőkét, a feketét, sőt egy buli alkalmából még vörösre is befestettem a hajamat! A hajamat általában kiengedve hordom, különleges alkalmakkor szoktam kontyba rakni. Csak ritkán látod összefogva a hajamat, amikor edzés van, de olyankor is csak azért, hogy ne lógjon bele az arcomba.
Divatos
A szüleim eléggé konzervatívak, így állandóan dugdosnom kellett az új ruháimat. Amit felvehettem mikor velük voltam azok kötött pulcsik, mellények, bokáig érő szoknyák voltak. Általában a táskámba belecsempésztem egy váltó ruhát, és suliba menet öltöztem át, hogy azért mégis ne nézzek úgy ki, mint egy stréber. A hab a tortán, hogy az voltam. De csak voltam..
Ami most a szekrényemben megtalálható az vadóc, sötét, kihívó, és szexi. A lényeg, hogy mindenki engem irigyeljen, s olyan akarjon lenni, mint én.
Kiegészítők
Imádom őket. Rengeteg van belőlük. Fülbevalók, nyakláncok hegye, hatalmas gyűrűk. És akár többet is belőlük, illetve a karkötők is a kedvenceim közé sorolandók. Órákat sem taszítom el magamtól, de nem azért hordom, hogy mindig nézzem mikor kell mennem a kozmetikushoz, csak a divat kedvéért.
Smink
Ami nélkül sosem teszem ki a lábamat otthonról. Szempillaspirál, szemhéjfesték, tus, és rúzs. Meg persze a körömlakk. Ha valamelyiket nem látod rajtam, akkor valószínűleg beteg vagyok. Alapozót szerencsére a porcelán bőrömnek köszönhetően nem kell hordanom. Kedvenc kenceficém a rúzs, és abból is a feltűnő színeket - rózsaszín, élénk piros - részesítem előnyben.
Makacs
Hogy ez egy negatív, vagy pozitív tulajdonság, azt Rád hagyom. Az biztos, hogy nagyon rámenősnek kell lenned, ha valamiről meg akarsz engem győzni.
Okos
Igen, nem kápráznak a szemeid, ez a színtiszta igazság. Hihetetlenül okos vagyok. Igaz, az a hír járja, hogy a szüleim nyomtak be engem az egyetemre ismerős révén, de a dékán is megerősítheti ezt. Játszom a buta libát, mert ki lenne kíváncsi egy mindent tudóra? Azok a társadalom ranglétrájának a legalját súrolja, és én nem oda tartozok!
Szabad szájú
Ha valami nekem nem tetszik, azt általában kimondom, és nem tántorodok meg a nem oda illő szavaktól sem. Hisz miért hazudjak, s tartsam magamban a véleményemet, mikor mindenhol azt hirdetik, hogy mond ki az igazat?
Undok
Ha eddig nem jöttél rá, hát itt a bizonyíték. Nem vagyok kedves az emberekkel, még azokkal se akik tisztelettel bánnak velem. Na jó, van pár kivétel.
Kihasználó
Akik olyanok akarnak lenni, mint én azokat élvezettel kiszoktam használni. Egy hétig a rivaldafényben élnek, hoznak nekem kávét, megveszik az ebédemet, hordják a tankönyveimet, majd dobom, mint a használt rongyot. Akik ragaszkodnak, s nem tudják elfogadni, annak pokollá teszem az életét.

Wake up darling, it's time to take your pills..
Maddison Dartmore. Huszonegy éves. Elmesélhetném Neked, hogy hol születtem, milyen a családi hátterem, mennyire utáltam balettozni, de anyukám unszolására évekig jártam, de nem akarlak untatni. Az életem nagyszerű, a lányok ölnének, hogy a helyembe lehessenek, a fiúk pedig, hogy a lábaim közt.. De én mégis utálom. Kérdezed miért? Mert meg kell magam játszanom..

Hosszú, vékony ujjaimat végighúzom a poros kék autón, ami már évek óta a garázsban áll. Nevelőapám nem óhajtja megjavítani, mert szerinte túl drága lenne helyrehozni ezt a tragacsot. De ha egy hétig nem járna le állandóan inni a kocsmába, s nem költené el a pénzét mihaszna k*rvákra, simán meglenne rá a pénz. Hirtelen léptekre leszek figyelmes a garázs ajtaja felől, és tekintetem odavándorol.
- Helló Arnold. - köszönök neki, és egy futópillantást vetek rá, majd visszahúzom a kocsira a fehér lepelt.
- Mit keresel itt? - fölemelt hanggal beszél hozzám, úgy, hogy szinte a falak is elkezdenek remegni. Klassz már megint a kocsmából jött. Biztos nem nyert a kártyában, ergo annyi a keresletének. Még szerencse, hogy anyu el tud minket tartani. Bár annak semmi értelme, hogy a pénzét issza el, ez már a második férje, és őszintén szólva fogalmam sincs, hogy miért van még mindig Arnold-dal. Egy undorító perverz pasas.
- Csak gondoltam megszereltetem a kocsit. Az egyik ismerősöm felajánlotta.. ingyen. - teszem hozzá, és zavartan figyelem ahogy bezárja a garázst. A kicsiny szobába lassan letelepedik a csend, s ujjaimat hajamba szántom. Mi a francnak zárja be, ha ki akarok menni? Találkozóm van Ryan-nel, és nem óhajtok késni, mert nagyon hangulatfüggő. Hány napja nem láttam? Kettő? Azóta nem voltam mással, jesszusom.. pedig nem is egy átkozott párkapcsolatban élek, csak néha összejövünk! Afférunk titkos, nem verjük nagy dobra, neki is van élete, ahogyan nekem is. Habár néha eljátszadozok azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha egyszerűen kéz a kézben sétálnánk be együtt a kampuszra. Bár, evvel a gondolatban csak egy hiba van. Még pedig az életem nem egy nyálas tinisztori.
- Mindig is tudtam, hogy hülye vagy, csak azt nem, hogy ennyire. - kacag, és a nevetése hallatán elkezdek émelyegni. Beteg egy ember. Hogyan gabalyodott össze anyával?
- Rendben.. Arnold, szerintem menj aludni, túl sokat ittál ma. - sétálok el mellette, hogy ne kelljen vele egy szobába lenni. Hirtelen rám támad, a falhoz szorítja a kezeimet. Riadtan tekintek szemeibe, de az ő pillantása egészen máshol tévelyeg. A felsőtestemet bámulja, és közben meleg alkoholtól bűzölgő lehelete csiklandozza fedetlen nyakamat. Francba, pont most kell mély dekoltázzsal rendelkező felsőt hordanom. Bár.. mikor nem hordom azt?
- Mit csinálsz? - az egész testem beleremeg, mikor kezét végighúzza derekamon, és most már a testével teljesen hozzám simul. A k*rva életbe! Ez beteg, elment ennek a fószernak az utolsó cseppnyi esze is. Jó, volt már, hogy megbámult többször is, de azokat próbáltam a figyelmen kívül hagyni, de ez.. ez már túl sok.
- Minek tűnik, te kis csitri? - búg a fülembe, s belecsókol a nyakamba. Arca szőrös, hetek óta nem borotválkozott, keményen horzsolja bőrömet, és fogalmam sincs, hogy mi tévő legyek.
- Engedj el! - kiabálom, majd befogja a számat. Sikítok, de elfojtja a hangomat masszív tenyere. Ösztönösen cselekedek. Erősen beleharapok a tenyerébe, és oda rúgok, ahol a legérzékenyebb pontja található. Összegörnyed, gyorsan kikerülöm, de nem tudom sokáig élvezni az előnyt. Hátulról megragad, és a földre taszít. Erősen beverem az oldalamat, és hangosan felnyögök fájdalmamban.
- Ez a beszéd. Élvezni fogod, ne aggódj. - mászik rám, a fülembe morogva.
- Te meg mi a francot művelsz? - hallom bátyám hangját, melytől érzem, ahogy lefagy. Gyorsan, ösztönösen kezd el cselekedni. Leráncigálja rólam anyám beteges férjét, és a falhoz kúszok, ahol majd összekuporodok. Halkan motyogok magamban, próbálok nem arra gondolni, hogy mi lett volna, ha a bátyám nem talál ránk. Nem.. nem..
Egy hangos csattanás ragad vissza a kegyetlen valóságba, bátyám kezében egy bazi nagy csavar, Arnold pedig a földön fekszik, s fejéből szivárog kifelé a vér.
- Nem volt más választásom.. - súgja, és nem bírom tovább. Egyszerűen ez túl sok volt számomra. Pislogok, de nem tudom kivenni, hogy mi folyik körülöttem. Testem elernyed, és hátradőlök ájultan.


Derékszögbe ülök fel az ágyban, hajamba túrok idegesen, mely az izzadt homlokomra ragad. Szívem szaporán dobog, szinte a fülemben érzem, s mély levegőket veszek, de nem nyugtat le. Túl élénk volt ez az álom, teljesen beleéltem magam, szinte magam elé képzeltem. Az éjjeliszekrényen lévő nyugtatók szanaszét hevernek, és erősen megdörzsölöm szemeimet. Üres alkoholos üvegek vannak mindenütt, és egy ismeretlennel osztozkodok az ágyamon.
Ki is ő?

doti;közel három év;17;még nincs;

Vissza az elejére Go down
avatar

Yasmine Brook
::say something : 218
::born this way : 2013. Apr. 30.
Age : 27
::where we belong : ♔ Palm Bay
::one day : ♔ What’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
::wayfaring stranger : ♔ the second princess

Kappa


TémanyitásTárgy: Re: maddison dartmoore   Hétf. Május 06, 2013 9:01 pmElfogadva!


Drága Mads!Imádtam a szerepjátékos példádat és mivel semmi kifogást nem találok az előtörténetedben így fuss avit foglalni és érezd jól magad nálunk. ( :


Well you only need the light when it's burning low, only miss the sun, when it starts to snow...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

maddison dartmoore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: ooc :: archívum :: Előtörténetek-