HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Benjamin Bowler

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Benjamin Bowler   Szomb. Május 04, 2013 8:44 am


Benjamin Bowler
A színjátszás... sosem volt különösebben nehéz. Alapvetően nem nehéz rájönni, hogy mit várnak tőlünk mások és aztán ahhoz idomítani a viselkedésmintáinkat. Persze... attól még önmagunk maradunk, csak éppen megőrizzük titkainkat.


27; teacher; Matt Bomer; egyedülálló; Ben, Benji(?);Külső
Külső leírást szeretnél? Hát rendben, legyen. Haladjunk, mondjuk fentről lefelé, hisz ha veled szemben állok, vagy éppen sétálok az utcán először úgy is csinos pofimat fogod szemügyre venni. De menjünk egy kicsit följebb. Kalap. Imádom a kalapokat, és jól is állnak nekem. Szinte mindig van rajtam, ha utcán vagyok. Annyi azért van bennem, hogy ha bemegyek egy épületbe, akkor leveszem, mivel nem akarok feltűnést kelteni. Így is eléggé megnéznek maguknak az emberek, nem kell nekem a plusz felhajtás. Hajam barna színű, viszonylag rövidre vágott, de nem az a pár milliméteres sem. Törődök a kinézetemmel, vagyis meg szoktam fésülni a hajamat, meg amúgy sem vagyok benne olyan biztos, hogy annyira jól állna nekem az –éppen most kelt ki az ágyból - típusú haj.
Szemeim világoskékek, amiért általában oda meg vissza vannak a nők, orrom egyenes, ajkaimon gyakran csibészes féloldalas mosoly ül. Ritkán viselek borostát is, amikor éppen nincsen kedvem a borotválkozással foglalkozni, vagy éppen valami miatt időm nincsen rá.
Ruhákban igencsak változatos az ízlésem. Egyaránt szeretem az öltönyöket, és a lazább viseleteket is, van egy bőrdzsekim is, amit kifejezetten imádok. Hogy mit veszek, fel az attól függ, hogy hova megyek.
Magas vagyok, olyan 190 körüli, testalkatom izmos. Széles váll, kockás has, vékony csípő, bár nem vagyok egy két ajtós szerény sem. Én amolyan pont jónak mondanám a testfelépítésemet.

Belső
Belső leírás? Tulajdonságok? Azt hiszem, ezzel egy kicsit bajban vagyok. Terjedelmes rész lesz, főleg akkor, ha az összes személyiségemre kíváncsi vagy. Biztos, hogy mindet akarod? Nem elég a fele, vagy akár a negyede? Nem? Hát akkor így jártál, mert csak az alapot fogod megkapni, a többire magadtól kell majd rájönnöd.
Szeretek játszani. Másokat az őrületbe kergetni, és az idegeiken táncolni, ha úgy hozza a kedvem. Hogy ez miért jó? Mert egyrészt szórakoztató, másrészt, míg az emberek azzal vannak elfoglalva, hogy mi lesz, a következő csipkelődő megjegyzésem nem igazán foglalkoznak azzal, hogy én magam milyen is vagyok. Egy tulajdonság alapján képesek beskatulyázni, ami egyrészt jó, másrészt viszont nagyon kiábrándító tud lenni.
Képes vagyok az embereket manipulálni úgy, hogy az nekem a legmegfelelőbb legyen, persze óvatos vagyok, nem erőltetem rá másokra az akaratomat túl feltűnően.
Tudok elbűvölő és segítőkész is lenni, és ez által hamar megbíznak bennem az emberek. Olyan dolgokat osztanak meg velem, amit később még megbánhatnak.
A nők valamiért nem igen tudnak nekem ellenállni, pedig nem is csinálok semmit sem, csak szimplán „cuki” vagyok, plusz van valami a külsőmben, ami megfogja őket.
Ha valamit megfogadok, akkor azt be is tartom, nem szokásom megszegni az ígéreteimet. Amit pedig kitűzök magam elé célt, azt mindenképpen elérem.
Arra vagy kíváncsi honnan jöttem? Én azt nem szeretném elmondani, hisz ha mindent beismerek, akkor amint leírtam az utolsó szót, azonnal visznek is a rácsok mögé. Felkeltettem az érdeklődésedet mi? Azt meghiszem, de ne gondolj semmi rosszra. Inkább játszunk egy kicsit. Mesélek neked valakiről. Mondjuk azt, hogy egy olyan személyről, akit igen csak jól ismerek, és közel áll hozzám. Nevezzük, mondjuk Nicknek.
Nick úgy 27 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot egy kisebb városban. Az apja korán meghalt, még akkor, amikor Nick még csak 2 éves volt. Szomorú nem igaz? Hiszen így soha sem ismerhette meg rendesen, és egy darab emléke sincsen róla, csak annyit tud, amit az anyja mondott neki. Amire rá kellett később jönnie, hogy nem igaz. Hisz minden anyának az a célja, hogyha a fia nem ismeri meg az igazi apját, akkor valamiféle hősként gondolhasson az apjára, még akkor is, ha az illető egy igazi szélhámos volt. Márpedig Nick apja az volt, de a fiú ezt csak nagyon sokára tudta meg. Hogy mit szólt hozzá? Képzelhetitek! Nem akarta elhinni, majd ahogy jöttek a bizonyítékok az egész addigi életét át kellett gondolnia. De azt hiszem egy csöppet előre szaladtam az időben.
Nick tehetsége már az óvodában megmutatkozott, ugyan is a kézügyessége hihetetlenül jó volt. Rajzolás, festészet, még a gyurmával is jól bánt. Az óvónők felfigyeltek rá, szóltak az anyjának is, hogy ha lehet, olyan iskolába küldje a fiát, ahol az ilyen dolgokra nagyon figyelnek, és fejlesztik a gyerek adottságait, ám az anyja nem így tett. Rendes általános iskolába járatta a fiát. Nick nem hagyott föl a rajzolással, elkezdte magától tanulni, hogy hogyan lehet jobb és jobb, aminek az anyja persze nem örült. Ő ügyvédeként, orvosként, vagy esetleg diplomataként szerette volna viszont látni a kicsi fiát, nem pedig olyan művészként, aki az éhhalál szélén áll, és próbál előre törekedni a sikerért.
Nick 12 éves lett, mikor az anyja újra házasodott, majd pár hónappal később megszületett a féltestvére, Tyson. Azt hinnéd, hogy a viszonyuk rossz volt mi? Mivel Nick már épp a lázadó korszakába lépett bele, az aprócska fiú pedig csak a féltestvére volt, de nem. Nick hálás volt a fiúnak, mert ez által az anyja nem rá figyelt, hanem az új jövevényre, és sokkal nagyobb szabadságot kapott.
Nick a középiskolai évei alatt elkezdett a történelem iránt érdeklődni és a régi festmények, műtárgyak, valamint az ékkövek iránt. Szenvedélyévé váltak, és mindent, amit lehetett megtanult róluk, valamit arról, hogy hogyan is lehet egy-egy darabot lemásolni. A másoláshoz szüksége volt az eredeti darabokra, mert a képek nem adtak vissza minden részletet. 18 évesen elköltözött otthonról, egy nagyvárosba, és bevetette magát az életbe. Na de még milyen életbe!
Emeljünk ki egy példát az életéből. Mondjuk azt, amivel az egész elkezdődött. Ismered a Mona Lisa festményt? Hát persze! Azt mindenki ismeri, és nagyon sokat ér. Eláruljam, hogy hol van az igazi festmény? Nem, nem mondom meg, mert Nick elrejtette egy olyan helyre, ahol csak és kizárólag Ő tudja megtalálni. Kérdezhetnéd, hogy akkor mi van az igazi festmény helyén, és miért nem voltak tele az újságok a hírrel, hogy ellopták az eredetit? Azért, mert senki sem tudja, hogy ami ki van állítva eredetiként, az egy hamisítvány, pedig az! Nézd csak meg UV fény alatt!
Viszont vannak dolgok, amik megnehezítették Nick életét. Vetélytársak, és a rendőrség is. Ugyan is sok ember van, akik értékes szobrokra, festményekre, és egyéb tárgyakra vadásznak. Maguknak akarják, Nick pedig már jó néhányukkal kiszúrt, és épp itt van az ideje, hogy egy kicsit visszavonuljon. Legalább is egy kis időre, amíg a kedélyek lecsitulnak. Sose szerzett diplomát, hát csinált egyet magának, úgy ahogy egy teljesen új személyazonosságot is. Hogy mi az új neve azt találd ki te magad! Én csak annyit mondhatok róla, hogy egy kisvárosban vállalt állást a helyi egyetemen. Történelmet és különböző művészeteket tanít.
R; van ; 18+;még a jövő kérdése;

Vissza az elejére Go down
 

Benjamin Bowler

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: ooc :: archívum :: Előtörténetek-