HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Love me or you better leave me...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Barbara Blanchard
::say something : 27
::born this way : 2013. Apr. 29.
Age : 23
::where we belong : Kappa ház
::one day : Welcome to the graveyard of ambition.
::wayfaring stranger : Primadonna girl

Kappa


TémanyitásTárgy: Love me or you better leave me...   Szer. Május 01, 2013 6:11 am

Ki vagyok?:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hidegen hagy, ha valaki rájön, hogy félreismert, most azonban mégis mondok pár szót magamról, csakhogy eldönthesse mindenki, hova szeretne tartozni.
Leszögezem, hogy senki nem barátom addig, amíg be nem bizonyosodom afelől, hogy méltó a társaságomra. Ha valaki el akarja nyerni a bizalmamat, az kemény fába vágja a fejszéjét. Az idegenekben nem bízom meg, sőt, egy kicsit ellenséges vagyok velük. A gúny és a csipkelődés a mindennapjaim alapja.
Nem ajánlatos a fekete listámra kerülni, ugyanis a rombolás a véremben van Wink
Imádom az olyasfajta embereket, akik azt hiszik, hogy mindent tudnak a másikról. Azt gondolják, hogy ismernek, mert a kinézetemről ítélnek meg? Ez elég primitív és anyagias dolog, nem?
Ahogy mindenkinek, így nekem is megvannak a titkos dolgaim. Nem kell irigykedni, amiért megtehetem, hogy mással végeztetem el a piszkos munkát. Nem tehetek arról, hogy egyesek túlságosan is a társaságom része akarnak lenni, annyira, hogy bármit megtennének, hogy bekerüljenek az elit csoportomba. Csak a saját tetteimért felelek, az már nem az én dolgom, ha valaki jó birka módjára teljesíti mindennemű kívánságomat.
Az legjobb abban, hogy nem ismernek, hogy nem tudják mik a módszereim. Jó érzés azt hinni, hogy magasabban helyezkednek a hierarchiában, mint én, abban biztos vagyok… Higgyék is el, amíg csak megtehetik, kár, hogy nincs, aki figyelmeztetné őket, hogy ne szálljanak el túlságosan, mert minél magasabban vannak, annál jobban fáj, ha lezuhannak. Ez pedig bármikor megtörténhet, hisz ha belegondolunk… ha valaki azt hiszi, hogy magasabb lépcsőfokon áll a ranglétrán, mint én, a rózsaszín köd könnyen elhomályosíthatja az agyát, én pedig egy mozdulattal lerángathatom.
Aki okos és elfogadja, hogy ez nem így van, viszont megpróbál áttaposni rajtam, simán lerúgom a helyiről… bárhogy is legyen, olyan jól elhiheti, hogy neki fog fájni, mint ahogy elhiszi, hogy jobb nálam és felettem állhat.
Véleményem szerint nem a ruha teszi az embert, mert egy senkiházi bármilyen ruhába bújhat, megpróbálhat elitként viselkedni, de akinek nincs a vérében az előkelőség, az sosem lesz „arisztokrata”. Az előkelők nem csak a gyümölcs héjának a minőségét, de maga a gyümölcsöt is nézik.
Felszínesnek találnak? Az jó, mert akkor olyannak hisznek, amilyennek szeretném, hogy lássanak. Nem értem, hogy miért gondolja bárki is, hogy nehéz félrevezetni valakit… Én elég jól csinálom, nemde?
A rólam alkotott vélemény általában teljesen rossz, ami jót jelent, hisz, amíg el tudok hitetni mindenkivel dolgokat, addig irányítani is tudom őket.
Szerintem az remek, ha valaki úgy véli, félek tőle és gyáva vagyok, mert ez azt jelenti, hogy nem veszi észre, én mindig a háttérből irányítok. Szóval hajrá, csak így tovább mindenkinek! Minél jobban elhiszitek magatokról, hogy ti vagytok a vezetők, annál nagyobb csalódásban, meglepetésben lesz részetek és élvezetesebbé teszitek majd számomra a pillanatot, amikor rájöttük, hogy hazugságban éltetek. Meg azért azt se hagyjuk ki, hogy így sokkal szórakoztatóbbá teszitek a félrevezetéseteket…
DÁTUM: 2013.05.01
[You must be registered and logged in to see this image.]
Primadonna girl
Így néz ki a kód (katt):
 
Kód:
<link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Kristi" rel="stylesheet" type="text/css"><center><table style="500px"><tr><td><img src="EGY 160X160PX, VAGY ANNÁL NAGYOBB KÉP VAGY GIF LINKJE" style="margin-left: 18px;position: relative;top: 17px;width:160px;height:160px;padding:5px;border-left:1px dotted white;border-right:1px dotted white;border-radius:30px;-moz-transform: rotate(-4deg);-webkit-transform: rotate(-4deg);-o-transform: rotate(-4deg);box-shadow: 1px 1px 7px black;"><div style="font-family: Kristi;font-size: 60px;color: white;position: relative;-moz-transform: rotate(-4deg);-webkit-transform: rotate(-4deg);-o-transform: rotate(-4deg);-webkit-text-stroke: 1px black;text-align: center;width: 190px;left: 9px;">Beceneved</div></td><td><div style="font-family: Kristi;font-size: 52px;color: white;position: relative;top: 48px;-webkit-text-stroke: 1px black;z-index: 1;text-align: center;">Kapcsolatunk:</div><img src="http://kepfeltoltes.hu/130501/Untitlssed-2_www.kepfeltoltes.hu_.png" style="width:300px;position: relative;top: 50px;"><div style="color: black;position: relative;font-family: times new roman;font-size: 10px;line-height: 11px;width: 280px;height: 140px;overflow: auto;overflow-x: hidden;z-index: 1;left: 14px;bottom: 106px;text-align: justify;padding-right: 2px;"> Kapcsolatunk néhány szóban. Nem kérek regényeket, elég pár mondat, azonban mindenféleképpen indokold meg, hogy miért utálsz, kedvelsz, illetve miért szeretnél a kiválasztott csoportban tartozni! Külön nagyon orülnék annak, ha bővebben leírnád a szándékaid a karival... már ha vannak ;)</div><div style="color: black;position: relative;font-family: tahoma;font-size: 9px;text-align: right;width: 280px;height: auto;bottom: 104px;letter-spacing: 2px;text-transform: lowercase;">DATUM: év.hónap.nap</div></td></tr></table></center>


A hozzászólást Barbara Blanchard összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 20, 2013 7:37 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me or you better leave me...   Szomb. Május 04, 2013 9:10 am

Ryan
Kapcsolatunk:
LOVERS... OR ENEMIES?
Cicavirág, ha tudnád, mennyit agyalok rajtad! Azt hiszed annyit jelentesz, mint a többi, pedig nem. Van benned valami, amit magamnak akarok minden áron, de jobb ha úgy hiszed, hogy te is csak egy vagy a sok közül. Mit akarok tőled? Ezt egyenlőre én sem tudom, de elsősorban szexet... mit vártál? Nem vagyok egy ömlengős, romantikus, első látásra szerelmes figura, tehát nem ígérhetem neked a csillagokat, sőt azt sem, hogy másnap melletted ébredek. Nem, amíg nem tudom tisztázni magamban, hogy mit is érzek pontosan irántad. Addig is, nem vennéd lazábbra a figurát? Add meg magad és ne ellenkezz! Úgy könnyebb lesz neked is és nekem is...
DATUM: 2013.05.04.
Vissza az elejére Go down
avatar

Blaire Blanchard
::say something : 13
::born this way : 2013. Apr. 30.
Age : 25
::where we belong : Palm Bay, Kappa ház
::one day : I didn't ask to be born hot.
::wayfaring stranger : Beautiful Beast

Kappa


TémanyitásTárgy: Re: Love me or you better leave me...   Vas. Május 05, 2013 10:34 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Blaire
Kapcsolatunk:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Te vagy az én kicsi hugicám, még akkor is, ha hibázol, még akkor is ha hibázom és közben a világ a feje tetejére áll.
Nem mondom, néha vannak nézeteltéréseink és vágunk egymás fejéhez dolgokat. Meglehet, hogy néha nyers vagyok és manipulatív, de mindaz, amit teszek és mondok, azért van, hogy egyéniségfejlesztő hatással legyen rád és véletlenül se ess azon hibák csapdáiba, amelyekbe én már belezuhantam.
Meglehet, hogy a gyerekkorunk nem volt felhőtlen és az utóbbi éveket külön éltük le, de az, hogy egy városban laktunk és nyaranta mindig együtt bóklászoltunk szerencsére sikeresen összetartott minket. Na, de már megint túl érzelgősre vettem a figurát és tudod, hogy nem vagyok ilyen, szóval csak röviden: szeretlek, de ez még nem mentesít a csípős megjegyzéseim alól, BarbiBubuBaba!
[You must be registered and logged in to see this link.]

DATUM: 2013.05.06


A hozzászólást Blaire Blanchard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 11, 2013 2:54 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hollis.hungarianforum.com/t176-blaire-blanchard


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me or you better leave me...   Kedd Május 07, 2013 4:46 am

Moison
Kapcsolatunk:
Óó, hát én nem is tudom, hogy te mit is gondolsz rólam. Mindig olyan furán méregetsz, mintha legalábbis lenne egy bazi nagy folt a pólómon, vagy mintha zöld lenne a hajam, holott majdnem egészen biztos vagyok benne, hogy valahányszor látlak, éppenséggel egyik eset sem áll fönn. Na mindegy. Majdnem egészen biztos vagyok benne, hogy azért tudod a nővéred kapcsán, hogy én ki vagyok, legalábbis párszor már találkoztunk, néhányszor beszélgettünk is, de valahányszor hozzád szólok, az a benyomásom támad, hogy valahogy ég és föld vagyunk mind személyiségben, mint intelligenciában, mind a dolgokhoz való hozzáállásban... ehm, nem, ezt nem így akarom megmondani. Inkább szeretnélek megismerni, semmint elítélni, remélem, egy szép nap lesz rá lehetőségem. Ha meg mégsem... nos, egy kis részem azt hiszem, bánni fogja, de nem lesznek álmatlan éjszakáim.
DATUM: év.hónap.nap
Vissza az elejére Go down


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Love me or you better leave me...   Hétf. Május 20, 2013 6:53 am

Poppy
Kapcsolatunk:
Kedves Barbie! *mély sóhaj* mit ne mondjak nem vagyok a kedvenc unokatestvéred szerintem, vagy csak nem ismerjük egymást eléggé? Családi ebédeken a nagyinál szoktunk találkozni veled és B-vel. Állandóan hallgathatom, hogy milyen ügyesek vagytok, mindig ajnároznak titeket én meg csak annyit kapok, hogy egyek többet mert eltörnek a lábaim. Hát mit mondhatnék hazudnék, ha azt mondanám nem vagyok féltékeny mert az vagyok. Szeretnék én is jó szavakat kapni nem csak a leszólást. Ami pedig minket illet nem tudom, hogy a kettőnk világa hasonlít-e egy porszemnyit is, és azt sem tudom, hogy érdemes-e megpróbálni vegyíteni a kettőt. Nem tudom lehet túl negatívan állok hozzá, te mit szólsz ehhez? B-vel megtaláltam a közös hangot már csak veled is meg kellene, kérdés akarod, hoyg egy "nyomi " a barátod legyen vagy túl nagy az egód ehhez.
DATUM: 2013.05.20
Vissza az elejére Go down


Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Love me or you better leave me...   

Vissza az elejére Go down
 

Love me or you better leave me...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG
» Greg hálószobája
» We need love cause we're just lonely souls ~ Angel & Mira
» Love Bites
» Love Los Angeles

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: ooc :: archívum :: játékkövetö :: Primadonna girl-