HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Barbara Sophia Blanchard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
avatar

Barbara Blanchard
::say something : 27
::born this way : 2013. Apr. 29.
Age : 23
::where we belong : Kappa ház
::one day : Welcome to the graveyard of ambition.
::wayfaring stranger : Primadonna girl

Kappa


TémanyitásTárgy: Barbara Sophia Blanchard   Hétf. Ápr. 29, 2013 9:08 am

Barbara Blanchard

BEAUTY QUEEN ON A SILVER SCREEN LIVING LIFE LIKE I'M IN A DREAM I KNOW I'VE GOT A BIG EGO I REALLY DON'T KNOW WHY IT'S SUCH A BIG DEAL THOUGH


Teljes név: Barbara Sophia Blanchard
Becenév: Barbie
Születési hely és idő: Québec, Kanada | 1994. május 02.
Play by: Barbara Palvin
Csoport: Kappa ház
Érdeklődési kör: jó könyvek, divat, férfiak, érdekes filmek, lovaglás, fotózás,...
Kapcsolat a családdal: A szülei elváltak, Barbi az édesanyjával él, és a látszat ellenére, nem ápol annyira jó kapcsolatot vele. Az apjával ritkán talákozik, de a szülinapjára, a névnapjára, illetve a többi fontos ünnepre kárpótlásul vastag csekkeket kap tőle. Ezen kívül minden szombaton együtt ebédelnek.

Ez vagyok én: Ha a pozitív tulajdonságairól beszélnénk, akkor elég keveset lehetne róla mondani, ezért inkább térjünk ki a rossz jellemvonásaira. Azokat úgyis előbb veszik észre az emberek, hisz mindenki többnyire a rosszat látja a másikban.
Hát ha Barbieról van szó, akkor nem kell mélyre ásni. Ahogy mondani szokás: „Ezt a lány már rég elrontották!” És milyen igaz is.
Barbara jellemére sokat hatott szülei válása. Úgymond egy világ dőlt össze benne, amikor rájött, hogy a család, amiről azt hitte tökéletes, közel sem volt az.
A leányzó türelmetlen és ingerlékeny. Könnyen fel lehet húzni, ha pedig ez megtörténik, akkor az illető hosszadalmas csata elé áll, ugyanis a Sophie annyira elkényeztetett és annyira hozzá van szokva ahhoz, hogy minden úgy alakul, hogy korábban már eltervezte, hogy egyszerűen képtelenség vele vitatkozni, legalább is, ha nyertesként szeretne valaki kikerülni a vitából. Szörnyen makacs és önfejű. Szinte sosem cselekszik a szülei vagy a tanárai utasításai szerint. Miért is? Talán azért, mert gyűlöli a szigort. Utálja, ha mások szabják meg, hogy mit csinálhat és mit nem. Vannak saját szabályai és azok szerint él. Ha valami ütközik a saját törvényeivel, figyelmen kívül hagyja.
Ismeretlenekkel sokszor rosszindulatú, előítéletes és barátságtalan. Mióta megváltozott, nem bízik meg az emberekben, mert megtanulta, hogy jobb, ha valakiről rossz véleménnyel van és később esetleg kellemesen csalódik, minthogyha az ellenkezőjét csinálná, majd később óriásit csalódna.
Mivel gazdag, híres családban született, ezért hozzá van szokva, hogy mindene meglegyen. Akik nincsenek vele egy szinten, azokat lebecsüli, lenézi.
Beképzelt, mindig is fent hordta és hordja az orrát. Túlságosan is akaratos, néha egy picit erőszakos is. Szereti, ha övé az utolsó szó. Gyakran megpróbálja ráerőszakolni az emberekre a véleményét. Nagyon jól érvel. Mindig van egy ellenérve, ezért nehéz is meggyőzni bizonyos dolgokról. A saját véleménye ér a legtöbbet, nem hajlandó mások álláspontja mellett kiállni.
„A cél szentesíti az eszközt.”
Ha kitűz magának egy célt, többnyire eléri, és nem érdekli, hogy mit kell megtennie, azért, hogy megkaparintsa, amire szüksége van. Ha mégis valaki bekavar és a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szerette volna, a tettest „felírja a fekete listájára” és onnantól az illető az ellenségévé válik.
Szeret gúnyolódni, a hangja sokszor ironikus, akárcsak a szavai. Az ellenségeivel és az unszimpatikus személyekkel lekezelő. Mindig hallani a hangjában, hogy tudatában vannak annak, hogy felsőbbrendű, és szereti, ha a körülötte lévők tisztában vannak ezzel.
Hogy miért lett ilyen?
Azért, mert rájött, hogy sokkal könnyebb átgázolni másokon, mint tűrni, hogy őt tapossák. Megértette, hogy mindene megvan ahhoz, hogy egy kegyetlen hárpiává váljon és szembenézzen a zord világgal és a benne lakozó érzéketlen emberekkel. Kényelmesebbnek találta vastag páncél mögé bújni, álarcot fölvenni és eljátszani, hogy minden rendben van vele, még akkor is, ha minden hazugság.
Képes-e szeretni és közel engedni magához embereket?
Ezt csak az tudja meg, aki kiérdemli.
Szabad idejében olvas vagy zenét hallgat. Sokáig táncolt, balettozott, ezért jó a testmozgása.
A legnagyobb félelmei? Talán az, hogy egy nap magára marad, azt pedig nem igazán tudná elviselni. Ezen kívül attól tart, hogy egyszer mindenki ellene fordul, ő pedig nem bírja majd és újra azzá a lánnyá válik, aki régen volt, továbbá ismét át kell élnie az összes megaláztatást, amit egykor.

Barbienak nem kell az emberek figyelméért harcolnia, ugyanis akarattal, vagy akaratlanul mindig megbámulják az utcán. Ez annak köszönhető, hogy Isten különleges, nem mindennapi külsővel áldotta meg. Egyesek csak azért pillantanak rá, hogy megcsodálják a szépségét, mások pedig azért, hogy hibákat keressenek rajta. Nos igen… az irigység az ember legrosszabb barátja.
Járása roppantul könnyed és nőies, annyira kecses és fesztelen, hogy az ember azt hihetné, bármelyik pillanatban felszállhat. A finom mozdulatai arról árulkodnak, hogy jobban is foglalkozott a teste mozgásával, ami teljesen mértékben igaz. A könnyedségét a több évi, kemény balett gyakorlásnak köszönheti.
Vékony, formás testalkattal rendelkezik, amit szintén az aktív mozgásnak illetve az egészséges életmódjának is köszönhet. Nem mintha ezek nélkül elveszítené a csinos alakját, hisz az édesanyjának szerencsés génjei vannak, amiket ő is örökölt, de akik formában tartják maguk, azokon mindig meglátszik. A futást gondolja a legjobb edzésnek, azonban mivel az élet rohan, neki pedig lépést kell tartania vele, ezért néha alig van szabad ideje, amikor is önszántából mehet el egy kicsit kocogni.
Termete magasnak mondható a lányok átlagához képest – 171 centiméter magas. Emiatt nem sűrűn látni rajta nagyon magas sarkú cipőt. Van pár darabja, de egyik sem haladja meg a három centit.
Bőre átlagos színű, megfelel a kaukazoid rassz bőrtípusának. Nyáron azonban nagyon könnyen barnul le, napsütött bőre pedig igazán kiemeli a szemét. Ami az aknékat illeti, utoljára tinédzser korában bajlódott velük. Két anyajegye van, ami annyira picike, hogy szinte észrevehetetlen. Az egyik a bal fülcimpáján, a másik pedig a hüvelykujja alatt pár centivel, majdnem a csuklójánál helyezkedik.
Ovális arcát gyönyörű, selymes, világosbarna haj keretezi, amit általában kiengedve hord. A hajtincsei laza csigákban omlanak keskeny vállára és nagyjából a lapockája alatt végződnek. Nyáron a napnak köszönhetően a haja pár árnyalattal világosabb lesz, de amint véget ér a forró időszak, az eredeti hajszíne is visszatér.
Szépen ívelt szemöldöke alatt a mandulavágású szemei helyezkedik. Égkék íriszei kedvességükkel képesek pár pillanatra megbabonázni az embert, hagyják, hogy az illető elvesszen a lány tekintetében. Sűrű, hosszú, szempillaspiráltól fekete szempillái védik a meseszép szemeit. Azt mondják, a szem a lélek tükre. Ez nagyon is igaz Barbarára, ugyanis a tekintete mindig elárulja, ha nem érzi jól magát, vagy valami bántja. Olyankor enyhén megnedvesednek a szemei, attól függetlenül, mennyire próbálja visszatartani a könnyeit, azonban nyilvánosan sosem sír.
Pisze orra alatt a formás, babarózsaszín ajkai találhatóak, amik képesek jobb kedvre deríthetik az embert, ha mosolyba görbülnek. Fogsora egyenes és fehér, ápolt. Rossz szokása, hogy harapdálja az alsó ajkát, ha ideges vagy tanácstalan.
Hangja magasnak mondható, ha beszél, azt mindig szépen artikulálva teszi, hogy mindenki számára érhető legyen a mondanivalója. Ha szeretné, élesebb hangon is tudna beszélni, elég, ha valaki kibillenti a kedélyeit az egyensúlyukból.
Öltözéke mindig csinos, kifejezetten nőies, de sosem venne fel egy ruhadarabot csak azért, mert mutatós. Szereti a kényelmet és fontosnak is tartja azt. A magas sarkú cipőket a magassága miatt nem szereti, azonban gyakran használja őket. Gyakran öltözködik kihívóan, szeret dicsekedni az adottságaival, azonban ruházata még az ilyen alkalmakkor sem vulgáris vagy hiányos.

ALI - 19 - 4 ÉV - NINCSENEK


story of my life

Nagy, égkék szemeim felcsillantak, amikor megláttam a barátnőmtől kapott édességkosarat. Kicsiny kezecském a gyönyörű masniba kötött szalaghoz nyúlt, hogy megszabadítsa a csokikat a csomagolástól. Minden gyerekszáj éhezik a cukorra, én pedig mindig is édesszájú voltam. Sosem tudtam ellenállni a sütiknek, holott tudtam, hogy nekem nem szabad. Számomra ez a tiltott gyümölcs.
Körbepasztáztam a nappalit, a helyiségből kivezető folyosókat, majd miután bebizonyosodtam afelől, hogy szabad a pálya, belenyúltam az ajándékzacskóba és kivettem belőle a karamellakrémmel töltött, tejcsokoládé bonbonokat. Épp azon voltam, hogy kivegyem őket a dobozukból, amikor anyám bejött a szobába. Kapkodva odarohant hozzám, kivette a kezemből az egy perces mennyországot nyújtó édességeket majd felvette az asztalról az ajándékzacskót.
- Meg se próbáld magadba tömni ezt a sok vackot! – rovott meg édesanyám, majd visszapakolta a kibontott bonbonokat és egyenesen a konyhába ment velük. Egy pillanatig csak a tekintetemmel követtem, majd utána rohantam. A konyha bejáratán megálltam és végignéztem, ahogy a születésnapi ajándékom a kuka mélyére zuhan. Anyám rám pillantott és úgy nézett, mintha csak azt mondaná, hogy nincs jogom haragosnak lenni.
- Tegnap előtt már megettél egy szelet cukormentes gyümölcstortát. Semmi szükség arra, hogy ma is egyél… - megvetően a kukára pillantott, miközben a pontos szavakat kereste - … zsírban gazdag, szénhidráttal teli, fog és alkatpusztítót.
Megráztam a fejem, miközben mily levegőt vettem, majd sarkon fordultam és a szobámba indultam.
- Kincsem! – szólt utánam anyám. Megálltam, mint kiskatona a parancsra és hátrapillantottam – Szép, napos időnk van. Vedd fel azt a fürdőruhát, amit tegnap vettünk és menj ki napozni.
A csillogás visszatért a szemembe, amikor szinte megjelent előttem a kép, ahogy a medencében pancsizok.
- De ne nagyon menj a medence közelébe – tette hozzá anyám, mire ismét felsóhajtottam – Holnap lesz a szépségverseny és el szeretném kerülni, hogy megsérül stb.
Szó nélkül elindultam a lépcsőkön, amikor ismét anyám hangjára lettem figyelmes.
- És el ne felejtsd bekenni magadat napolajjal. Rákoknak nincs helye a versenyen.
Hát igen… Az anyámmal való beszélgetések sokszor ábrándítottak ki. Félre ne értse valaki, mindig is imádtam versenyezni, a kifutókon végigmenni, majd vissza és a kamerák előtt pózolni. Ahogy anyámat, így engem is szeretnek a kamerák lencséi, de néha sokkalom a felhajtást, amit a szüleim le tud rendezni. Tisztában vannak azzal, hogy ügyes vagyok, van tehetségem a modellesdihez, mindig ráérzek a dolgokra, ritkán kell irányítgatni engem. Egyszer anya kedvenc fotósa, az egyik leghíresebb a szakmában, azt mondta, hogy én és a kamerák olyanok vagyunk, mintha összedolgoznánk. Mintha csak egymás kedvében járnánk… Ez nyilvánvalóan senkit sem lepett meg, hisz mindenki tudta, hogy akaratlanul vagy akarattal az anyám nyomdokaiban fogok lépni.
***

Ahogy kiszálltam a kocsinkból, a magas sarkúm a beton szürke felületén koppant. Megigazítottam a göndör, a vállamon csigákba omladozó hajfürjeimet és nagy levegőt vettem. Izgultam, ideges voltam, a kalandvágy és az adrenalin dolgozott bennem. Anyám nedves szemekkel rám pillantott. A kék íriszei szikráztak a büszkeségtől, a jobb és a bal kezének ujjai összefonódtak és erősen szorították egymást.
- Még a végén eltörnek – tekintetem anyám kezeire szökkent, miközben kedves hangom viccelődtem vele. Keskeny, pipacsvörös ajkai összepréselődtek, majd széttárta karjait és jó szorosan átölelt.
- Vigyázz magadra, kincsem! – idegesen nyögte ki, aztán pedig a felkaromnál ragadott meg és a szemembe nézett. – Aztán be ne dőlj a nőcsábász, sportos fiúcskáknak, akik jobb esetben csak zabálnák a hozzád hasonló lányokat!
- Nyugodt lehetsz, anya. El tudok bánni a tahókkal, ezt te is tudod.
Anyám egy félmosolyt eresztett, ezután pedig ismét átölelt.
- Leylaval ne foglalkozz! Az a kis szemét valószínűleg sokban akar majd ártani, de ne felejtsd el, hogy te jobb vagy nála.
- Kötelességed ezt mondani, anya – fújtam egyet és megforgattam a szememet. Nem mintha nem hinném el, csak Layla is elég szép lány. Ugyanannyi esélye van híresnek lennie, mint nekem. Bár lehet, hogy a rossz oldala miatt egyszer kihúzza a gyufát és pórul jár, ha nem hagy fel a sz*rkavarással.
- Na indulj, nehogy lekésd a gépet! Ne felejtsd el, hogy Floridában várni fog rád egy autó, ami a egyenesen az egyetemre visz majd. Úh, de nem szívesen engedlek el… – mormolta az orra alatt, majd ismét hangosan kezdett el beszélni - El nem tévedhetsz. Ha bármi probléma lenne, hívj!
Elindulok, közben még mindig anyám szavaira figyelek. Bólintok párat, majd elmosolyodok.
- Szeretlek, anya! – integetek neki, majd puszit dobok a levegőbe. Előrefordulok és magabiztos, büszke lépésekkel haladok. Florida, készülj fel! Úton van az angyal, aki glória helyett ördögszarvakat kapott.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Barbara Sophia Blanchard   Kedd Ápr. 30, 2013 8:46 am


Elfogadva!


Dear Barbi! Tetszetős jellemzést olvashattam tőled, jól kifejtetted a karaktered belső világát, bár a külsejéről és külső jegyeiről nem sokat írtál, de ettől függetlenül perfect volt. Az szj példa is elnyerte a tetszésemet, abban nem találtam semmi problémát. Remélem hogy Layla megkapja méltó büntetését, te pedig a kifutók gyöngye leszel. Addig is üdv itt Hollison, és élvezd a fiatalságot!! Foglalj avit, aztán irány játszani!

Vissza az elejére Go down
 

Barbara Sophia Blanchard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Barbara ----
» Barbara "Bobbi" Morse
» Barbara „Bobbi” Morse /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: karakterek :: elfogadottak :: Kappa tagok életrajza-