HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (29 fő) Szomb. Május 03, 2014 6:36 am-kor volt itt.
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 8:24 am by Vendég

»  ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 8:23 am by Vendég

» Elkészültem!
Csüt. Okt. 09, 2014 8:31 am by Hailey Winslow

» Hailey Winslow
Csüt. Okt. 09, 2014 8:30 am by Hailey Winslow

» London Life
Szer. Szept. 10, 2014 3:50 am by Emilia Russ

» Gitta & Ivy közös lakrésze
Szer. Szept. 03, 2014 12:06 am by Ivy Thornton

» Szaklista
Pént. Aug. 15, 2014 3:01 am by Anna Smithwick

» Avatarfoglaló
Pént. Aug. 15, 2014 2:57 am by Anna Smithwick

» Anna Smithwick
Pént. Aug. 15, 2014 1:23 am by Sosie Morgenstern


Share | 
 

 Zora Medeia Vanderbilt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Zora Medeia Vanderbilt   Vas. Ápr. 28, 2013 7:45 pm


Zora Medeia Vanderbilt
this lady got the thickness
can I get a witness?
this lovely lady got the thickness
can I get a "hell, yeah"?


17; Kappa; Leighton Meester; bonyolult; Zorcica;
Mit is tagadhatnék azon, hogy egy milliárdos família elkényeztetett lánya vagyok, aki akármit is kiejt a száján, órák múlva már az asztalán áll? Magyarán, aki mindent megkap, amit csak akar? A valóság bizony ez. Minden egyes napomon tökéletesen érződik a családi név súlya, és a könnyedség, mely az ez általi felmentést jelenti - minden alól, bármi alól. Hát megkérdőjelezhető-e, hogy az e fajta hírnév olyanná tett, amilyen vagyok? Egy kíméletlen, sértően őszinte, pénzes libává, aki az egész világot magáénak akarja tudni? Aki úgy játszadozik a fiúkkal, és a férfiakkal, mint macska az egérrel? Akinek soha sem kell dolgoznia ahhoz, hogy megvalósuljanak az álmai? És, aki mérhetetlen erővel tartja magán az álarcot, mellyel Zora Medeia Vanderbilt-et képviseli? Mert ha hiszed, ha nem, az álarc létezik, és a lehető legerősebb lelki erő kell ahhoz, hogy ne hulljon le csak úgy, mint egy falevél egy őszi nappalon. A lelkem mélyén megbújó ártatlan, naiv, és félénk lány soha sem kerülhet napvilágra, azt nem élném túl. Nem, hogy úgy lássanak, mint egy megtört szívű, és lelkű fruskát, aki nem elégszik meg azzal, amit az élet adott neki.

Éppen ezért viselkedek úgy mindenkivel, ahogy. Nem lehetek kedves, mert rögtön felvillanna az igazság. Inkább leszek bunkó, sértő, mint egy elfuserált, gyenge lélek. Inkább megmutatom magamból a cédát, akit minden második férfi a magáénak mondhat legalább egyszer, mint, hogy egy magára hagyott, kiéhezett vénlánynak lássanak. Inkább élem azt az életet, amelyet a sors kövezett ki nekem, mint, hogy örökké a jelenben szenvedjek.

Soha sem szenvedtem pénztelenségben, így rögtön adódik a kérdés: mennyire mutatom ki, hogy honnan származom? Nos, nagyon. Végtére is, ez is az álarc része. Vadi új, márkásabbnál márkásabb, divatos ruhadarabok, rövid szoknyák, alig takaró felsők, amelyek a külön kialakított gardróbomban foglalnak helyet. Ezenfelül nagy szükségem van a családi események, ünnepségek miatt kosztümökre, kisestélyikre, koktélruhákra, de ezen ruhaneműket csupán alkalomkor veszem fel. Mégis hogy nézne ki, ha egy nap beállítanék az egyetemre egy lila, fodros, ultrarövid estélyiben? Nevetséges lenne. Cipők közül a magassarkúk a gyengéim, más milyen típust szinte el sem tudok magamon viselni. Otthon, az iskolában, a parkban, a sportpályán, mindenütt csupa-csupa magassarkú.
A hajamat általában kiengedve, enyhén behullámosítva hordom. Gesztenyebarna fürtjeim kiemelik a kávébarna szempárt, mely különös ragyogást enged meg magának karakteres arcvilágomban. Hétköznapi sminkem egyszerű, de látványos. Szempillaspirál, szemceruza, pirosító, púder, és rúzs, amit leginkább használok, a szemhéjfesték csupán különleges alkalmakkor megengedett számomra.
A híres, és neves Vanderbilt famíliából származom, tehát minden okom megvan arra, hogy úgy éljem az életem, ahogyan. A hírnév, a gazdagság ugyanolyan velejárói az életemnek, mint a levegő, és a víz. Nélkülük talán még élni sem tudnék! Édesapám, George Vanderbilt, vállalkozásvezető, és -igazgató; édesanyám, Lora Huntingtoon, férjezett nevén, Lora Vanderbilt, divattervező. Egyetlen egy testvérem van, egy bátyám, Zachary, ő egy évvel jár felettem az egyetemen, és az Alpha házat erősíti. Csupán ennyi az, amelyet a családomról megemlítenék, plusz annyi, hogy soha sem voltunk az az igazi, szeretetteljes família, minket inkább az érdek, és a pénz tart össze, és nem az egymás iránt érzett szeretet.

Egészen kiskoromtól kezdve megkaptam mindent, amire vágytam, így az évek alatt kialakult nyelvi szótáramból hiányzik a "nem" szócska. Családom hírnevét az egyetemen is éreztetem, egyeseknek illő tudniuk, hogy hova nem fognak soha sem tartozni, és, hogy valójában milyen életük lehetne, ha egy milliárdos családba születnek bele. Éppen ez miatt rengetegen titulálnak gonosz érdeknőcskének, aki csupán kedvtelésből minden második pasassal összefekszik. Kihangsúlyoznám, hogy egyáltalán nem érdekel más véleménye, főként akkor nem, hogyha az illető nem tartozik bele a szeretteim körébe. Amúgy meg, nem tehetek róla, hogy a szenvedély, és a szexualitás ugyanannyira - ha nem még jobban - vonz, mint a siker, és a csillogás. Talán a barátokról is szót kellene ejteni.. Nos, soha sem voltak igaz barátaim, mindegyik csak érdekből futott utánam, és nem szimpla baráti érzések miatt. De ez soha sem zavart, ha már a családomnál meg kellett szoknom az érdek fontosságát, akkor miért okozna ebben csalódást a többi ember, aki körbevesz? Éppen ugyanúgy nem izgat, mint ahogyan a rólam szóló, az életemet ecsetelő, alantas pletykák sem. Úgy tartom, hogy az, amit kívülről látsz, bőven elég az első benyomáshoz, akkor miért mutatnám meg a lelkem, és azt, ami mélyen belül, az álarc alatt rejlik? Elegen vannak, akik érdemtelenek lennének az e típusú leleplezésre, másoknak pedig jobb, ha nem tudnak róla, csak elhiszik, hogy Zora Medeia Vanderbilt egy undok, pénzsóvár r*banc.
Kérdezhetnéd, hogy a szüleim mit szólnak mindehhez? Hogy hallanak-e valamit is a rólam keringő pletykákból? Esetleg, tesznek-e ellene valamit? A válasz, nem. Őket soha sem érdekelte semmi más az üzleten kívül. Néha olyan érzésem van, mintha Zachary, és én nem is léteznénk az ő kis világukban. Talán a bátyám az, akivel nem az érdek vezérel, akivel kölcsönös testvéri szeretet nyiladozik a szívünkben, noha a kimutatására csak nagy ritkán kerül sor. Például, ha valaki belém köt az utcán, és a fejemhez vágja a mások által hirdetett hazugságokat, Zach ott terem, mint egy védőangyal, és nem éppen finom módszerekkel elmagyarázza az illetőnek, hogy a húga mindenki - de legfőképp az ő - számára szent, és sérthetetlen.
És, van itt még valaki, aki még ha nem is nyilvánosan, de kettesben ugyanannyira megerősíti a lelkem az érzéseivel, mint a testvérem. Noah Meyerholz, az Alpha ház football sztárja, a lányok bálványa, és az én.. szerelmem? Nevezhető-e szerelemnek egy kapcsolat, amely mindenki előtt titkos, de annál jobban nyilvánvaló?
Úgy látszik, ez is a jövő titka, mint oly' sok minden más..
De a lényeg, vagyok, aki vagyok, és ezen soha, semmilyen körülmények között nem változtatok!Deena; 5 év; 19; nincs!;

Vissza az elejére Go down


Vendég

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Zora Medeia Vanderbilt   Hétf. Ápr. 29, 2013 4:31 am


Elfogadva!


Kedves Zora! Először is köszöntelek a Hollison, örülök hogy erre tévedtél és maradtál is. Egy jól összetett, szép karakterlapot olvashattam tőled. Tetszik Zora jelleme, és gondolkodása főleg mert az én karakterem is hasonló kaliberű lesz. Ki tudja, talán még barátnők is lehetnek? Sajnálom hogy a családod nem is igazán törődik veled, hanem te is csak egy címke vagy, olyas valaki aki csak látszatból mosolyog a szüleire. Remélem hogy a bátyáddal alakuló viszony, idővel majd javulni fog, és hogy khm..te és Noah sokáig együtt lesztek!!
Nos akkor, irány avit és titulust foglalni aztán mehetsz játszani!

Vissza az elejére Go down
 

Zora Medeia Vanderbilt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
HOLLIS UNIVERSITY :: ooc :: archívum :: Előtörténetek-